Προς το περιεχόμενο

Θα παιξουν παντου θα παιξουν τα παντα

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αξιζουν ρε παιδια; η ειναι μουφες οι τυποι; κερδισε η αδερφη μου δυο εισητηρια και το ενα ειναι για μενα. να ξερω τι θα δω τουλαχιστον.....

θα δεις ενα rock συγκροτημα που λατρευτηκε απο πολλους στην Ελλαδα, που εχει τραγουδια υμνους και αρκετοι μεγαλωσαν ακουγοντας τις μπαλαντες τους, ερωτευτηκαν με αυτες και χορεψαν σε ατελειωτα παρτυ κολλητα με τις συμμαθητριες τους με αυτες.

Εγω στη θεση σου θα ετρεχα

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ θα είμαι στη συναυλια της Αθήνας! Δεν έχω πάει και σε πολλές συναυλίες και ειμαι περίεργος να δω.

evabb, δεν έχεις ακούσει ποτέ scorpions ; :whistle::confused:

Δημοσ.
Καλά μωρέ ήταν!

Με πέθαναν τα πόδια μου βέβαια,αλλά εντάξε :P

1 παρά 20 πείπου τελείωσε.

Με πιο τραγουδι τελειωσε; Έφυγα 12μιση... Για αυτό.

Αυτά που ηθελα να ακουσω ηταν Big city nights & Humanity. Εντάξει με το ένα, αλλά το άλλο το είπε και να στενοχωρηθώ, ή όχι;

Δημοσ.

Ωραία ήταν χτες πολύ ωραία....βέβαια εγώ προσωπικά έφαγα 2 μεγάλες ήτες.....

1η ήτα: στο πρόγραμμα έλεγε ότι θα ξεκινήσουν στις 20:30.

Εγώ τελείωνα από το γραφείο στις 21:00. Με το ταπεινό κ φτωχό μυαλό μου έλεγα: "20:30 βγαίνουν οι 1οι, μέχρι να βγει ο Βασιλάκης θα πάει 21:30....εγώ θα φύγω 21:00 σφαίρα από το γραφείο, κατα τις 21:30 θα είμαι εκεί το πολύ...."

Έτσι κ έγινε 21:40 είχα μπει στο γήπεδο.....έλα μου ντε που εκείνη την ώρα τέλειωνε ο Βασιλάκος.......:( Ξεκινήσανε λέει νωρίτερα.....(για να προλάβουμε το τρένο όλοι????....)

2η ήτα:στις κερκίδες γινόταν ο ΚΑΚΟΣ χαμός.....υπεράριθμα? νεοέλληνας που δεν πήγαινε στην σωστή θέση και ανέβηκε από αρένα στις κερκίδες?Όπως κ να έχει, χώρος να κάτσουμε ούτε κατα διάνοια....και μετά από 7 ώρες ορθοστασίας στην δουλειά το χρειαζόμουν....τελικά βολευτήκαμε σε κάτι σκαλάκια σαν πιτσιρίκια...

(παραλίγο να τσακωθώ κ με ένα παλικάρι επδ καταλάθος του έκρυβα την θέα....τελικά βγήκαμε γνωστοί γνωστού κ γίναμε κ φιλαράκια....lol)

3η μεγάλη (γενικά ήτα)....δεν ξέρω πως ακουγόταν στην αρένα, αλλά στις κερκίδες (στην 11 είμουν) η ακουστική ήταν ΧΑΛΙΑ.....Πάντα τόσο χάλια είναι?Συνήθως πάω αρένα και δεν ξέρω τι παίζει στις κερκίδες....

Πάντως αν εξαιρέσεις αυτά τα 2 (προσωπικά) κ 1 (γενικό) παράπονα ήταν πολύ ωραία....Ρίγη συγκίνησης όταν τραγούδησαν μαζί με τον Βασίλη οι Scorpions.....τι παλικάρια ρε γμτ αυτοί οι Scorpions....Τρομεροί!!!!

Δημοσ.

Εφαγα και γω δυο ηττες απο τη χθεσινη συναυλια....

Δεν ειπαν το always somewhere και δεν ειπαν και το you and I...

Αλλα το Holiday με το βασιλη απαιχτο ετσι??

Δημοσ.

ApSiMan η συναυλια ξεκινησε κανονικα γυρω στις 8.30 με τον Βασιλη αν ηταν να ξεκινησουμε με το support στις 8.30 ζητω που καηκαμε, ακομα δε θα ειχαν βγει οι scorpions

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:57 ----------

Εφαγα και γω δυο ηττες απο τη χθεσινη συναυλια....

Δεν ειπαν το always somewhere και δεν ειπαν και το you and I...

Αλλα το Holiday με το βασιλη απαιχτο ετσι??

ναι δυστυχως δεν ακουσαμε always sumewhere, ακουσαμε ομως αλλα παλια κομματια. Προσωπικα σκεφτομουν τουλαχιστον 10 ακομα τραγουδια μη σου πω 20 και που θα θελα να ακουσω...LOL και φυσικα πιο πολυ απο το you and I μου ελλειψε το when the smoke is going down και το believe in love. Μην αρχισω να λεω για rythm of love για passion rules the game, για in trance, για dynamite για...

Στο Holiday το τραβηξανε λιγο παραπανω απ οτι επρεπε:-)

Δημοσ.

Για μένα πάντως χρειαζόταν μια καλύτερη σειρά τραγουδιών... Άρχισε με διάφορα που δε πολυαρέσουν στο κόσμο, και στο τέλος είπε τα θεϊκά.

Δημοσ.

Κάνα video ρε παιδία?Καμιά φώτο έστω?

ΥΓ.Αυρίο θα τους δω στην Λάρισα εγώ,οπότε video και φώτος θα έχετε την Πέμπτη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...