Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αυτό ξεκίνησε από το σκύλο! http://www.skylos.gr
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Αυτό ξεκίνησε από το σκύλο!http://www.skylos.gr Γιατί το χαλάς παραπέποντας σε αυτό το βλάκα...
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πωπω έχω τόσα πολλά να κάνω αυτό το καλοκαίρι,κι άντε να ανεβαίνω το καλοκαίρι στη Λάρισα για να τους δώ μαζί με φίλους+ το γεγονός οτι δεν έχω όχημα.Μάλλον θα με γδάρει το ΚΤΕΛ και η συναυλία μαζί.
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 i lol'd sooooooooooooooooo much :lol::lol::-) φηδσξκηδξκσηφ
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πωπω έχω τόσα πολλά να κάνω αυτό το καλοκαίρι,κι άντε να ανεβαίνω το καλοκαίρι στη Λάρισα για να τους δώ μαζί με φίλους+ το γεγονός οτι δεν έχω όχημα.Μάλλον θα με γδάρει το ΚΤΕΛ και η συναυλία μαζί. Ελα Μυτιληνη, ψαχνουμε τουριστες με τα ΤΟW:lol:
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ο μόνος λόγος που αξίζει να ακούσεις αυτό το συγκρότημα είναι για το hurricane και αυτό σε live εκτέλεση. Για κανέναν άλλον. /edit: 'Ακυρο, press any key to continue.
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 ειπε ο slygeo87 ο θεματοφυλακας της απολυτης αληθειας
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Γιατί το χαλάς παραπέποντας σε αυτό το βλάκα... Μα τι βλάκας όμως... Ξεπουλημένος!
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Για να δούμε όταν θα παίζει wind of change θα φυσήξει κανα αεράκι ή θα λιώνουμε από κάτω στον ιδρώτα;:devil:
evabb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 αξιζουν ρε παιδια; η ειναι μουφες οι τυποι; κερδισε η αδερφη μου δυο εισητηρια και το ενα ειναι για μενα. να ξερω τι θα δω τουλαχιστον.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 αξιζουν ρε παιδια; η ειναι μουφες οι τυποι; για ποιους λες?
Cue Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μόλις έκλεισα tickets, arena, μόνο αυτά είχαν μείνει. Θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας στην arena Πραγματικά πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν να τους δουν. Ακούω διάφορα όπως, 1. Τα κομμάτια τους είναι μπαλάντες 2. Δεν έχουν κάτι καινούριο να δείξουν εδώ και πόσα χρόνια 3. Είναι παππούδες Προσωπικά μεγάλωσα (σε ένα βαθμό) με Scorpions, από τις μπαλάντες που χόρευα στο δημοτικό μέχρι το You & Me που έπαιζε ο Jeronimo Groovy! Και φυσικά την συνεργασία με την Berlin Symphony Orchestra. Μιλάμε για ΤΟ track list. Holiday, Wind of Change, Rock You Like a Hurricane, Big City Nights, No One Like You, Blackout, The Zoo, In Trance, Send Me An Angel, Lonely Nights, Still Loving You, Always Somewhere και και και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.