Προς το περιεχόμενο

Θα παιξουν παντου θα παιξουν τα παντα

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πωπω έχω τόσα πολλά να κάνω αυτό το καλοκαίρι,κι άντε να ανεβαίνω το καλοκαίρι στη Λάρισα για να τους δώ μαζί με φίλους+ το γεγονός οτι δεν έχω όχημα.Μάλλον θα με γδάρει το ΚΤΕΛ και η συναυλία μαζί.

Δημοσ.
Πωπω έχω τόσα πολλά να κάνω αυτό το καλοκαίρι,κι άντε να ανεβαίνω το καλοκαίρι στη Λάρισα για να τους δώ μαζί με φίλους+ το γεγονός οτι δεν έχω όχημα.Μάλλον θα με γδάρει το ΚΤΕΛ και η συναυλία μαζί.

Ελα Μυτιληνη, ψαχνουμε τουριστες με τα ΤΟW:lol:

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που αξίζει να ακούσεις αυτό το συγκρότημα είναι για το hurricane και αυτό σε live εκτέλεση.

Για κανέναν άλλον.

/edit: 'Ακυρο, press any key to continue.

Δημοσ.
n32efq.jpg

Για να δούμε όταν θα παίζει wind of change θα φυσήξει κανα αεράκι ή θα λιώνουμε από κάτω στον ιδρώτα;:devil::devil::devil:

Δημοσ.

αξιζουν ρε παιδια; η ειναι μουφες οι τυποι; κερδισε η αδερφη μου δυο εισητηρια και το ενα ειναι για μενα. να ξερω τι θα δω τουλαχιστον.....

• Super Moderators
Δημοσ.
αξιζουν ρε παιδια; η ειναι μουφες οι τυποι;

για ποιους λες? :o

Δημοσ.

Μόλις έκλεισα tickets, arena, μόνο αυτά είχαν μείνει.

Θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας στην arena :P

Πραγματικά πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν να τους δουν.

Ακούω διάφορα όπως,

1. Τα κομμάτια τους είναι μπαλάντες

2. Δεν έχουν κάτι καινούριο να δείξουν εδώ και πόσα χρόνια

3. Είναι παππούδες

Προσωπικά μεγάλωσα (σε ένα βαθμό) με Scorpions, από τις μπαλάντες που χόρευα στο δημοτικό μέχρι το You & Me που έπαιζε ο Jeronimo Groovy! Και φυσικά την συνεργασία με την Berlin Symphony Orchestra.

Μιλάμε για ΤΟ track list.

Holiday, Wind of Change, Rock You Like a Hurricane, Big City Nights, No One Like You, Blackout, The Zoo, In Trance, Send Me An Angel, Lonely Nights, Still Loving You, Always Somewhere και και και...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...