pavlos77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ένας φίλος μου δεν θυμάται τον κωδικό του για το internet ( τα στοιχέια που περνάμε στο router ώστε να έχουμε internet ) και είναι γραμμένος με ψηφία όταν μπαίνει στην ιστοσελίδα του router.Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει ένα πρόγραμμα ώστε να "τραβήξουμε" τον κωδικό και να μπορέσουμε να κάνουμε την δουλειά που θέλουμε ... Υπάρχει?
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Aν εννοείς τα username/pass για να δει το interface του router, είναι απλή υπόθεση. Απλά κάνει hard-reset, και βάζει να default.
parsifal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δες λίγο την απάντηση του nske σε αυτό το θέμα: ευρεση username και κωδικου απο ρουτερ
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Aχά τώρα πήρα χαμπάρι πως μιλάς για τα στοιχεία σύνδεσης. Αν έχεις forthnet με ένα απλό(?) τηλέφωνο στα δίνουν. Άλλοι πάροχοι δεν μπορούν να τα δουν, (ή έτσι λένε) οπότε αναγκαστικά κάνεις reset τα username/pass και βγάζεις νέα. Πιθανόν να χρειαστούν κάποιες ώρες να ενεργοποιηθούν τα νέα στοιχεία. Μία φορά την πάτησα έτσι, από τότε πάντα backup το configuration του router.
pavlos77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ευχαρηστώ για τις απαντήσεις σας... .Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να τραβάς τον κωδικό και να μπορείς να τον διαβάσεις? ( Όχι μόνο για αυτήν την δουλειά και για άλλες )
flik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν προγράμματα που "διαβάζουν" τα αστεράκια ή τις βούλες, ένα απο αυτά είναι το asterisk key, αλλά δεν δουλεύουν συνήθως σε web pages, και προσωπικά σε μένα κανένα δεν δούλεψε για την σελίδα του ρούτερ. Η απάντηση του nske στην οποίο σε παρέπεμψε ο parsifal δεν κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.