Προς το περιεχόμενο

Ελληνικος File Hoster σαν Rapidshare

FANIS123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραααα,

Εμαθα οτι ανοιξε site σε .gr μορφη που παρεχει δυνατοτητα αποθηκευσης -Upload αρχειων.Σαν το Rapidshare ενα πραγμα,και επειδη λογικα ουτε εσεις το ξερετε ιδου.

>www.MegaShare.gr

Καινουργιο αλλα θα παρει καιρο για να μεγαλωσει. . .

.:mrgreen:

Δημοσ.

Μπράβο φίλε, φαίνεται πολύ καλο και δωρεάν αλλα σάν το mediafire δέν είναι, που δέν διαγράφει ποτέ τα αρχεία σου (.αμώτο και το megashare, είναι σάν πολλά άλλα που μετά απο μερικές μέρες ανενεργούς λήψης, σβήνει ταα αρχεία σου).

Γειά σου ρε mediafire αξεπέραστο.

Πήγα να αναβαθμιστώ σε premium (μιάς κι απο σήμερα και για λίγο όπως λέει γίνεται τζάμπα η αναβάθμιση) τζίφος, επιλέγωντας το "Δωρεάν" του Premium, μου βγάζει μήνυμα και μου λέει οτι είμαι free και free θα μείνω.

Με λίγα λόγια ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

Δημοσ.
διαβαστε καλου-κακου και τους ορους για να μην βρεθειτε προ εκπληξεων

Πιστευω πως ειναι απτους πιο απλους ορους. . Checkare του Rapidshare.OMG :lol:

Δημοσ.

Download manager δεν υποστηρίζει. Έχει κωδικό που πρέπει να εισάγουμε στο κουτάκι, έχει και waiting time!

Γιατί να το προτιμήσουμε; επειδή είναι ελληνικό;

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα την υπηρεσία για να την κρίνω ως προς την λειτουργία της, αλλά τα ορθογραφικά λάθη (μυνημά, Να με θυμάσε, Εγγεγραμένα - για όνομα του θεού δηλαδή) και στοιχεία στην κεντρική όπως "Right Ad located in siteadright.inc.html" θυμίζουν προχειροδουλειά.

Please μην πεις "είμαστε ακόμη στην αρχή" επειδή μια υπηρεσία, ειδικά όταν περιμένεις να βγάλεις και λεφτά από αυτή, την διαφημίζεις αφού την ολοκληρώσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα "ΝΕΑ" του Megashare:

Δωρεάν PREMIUM λογαριασμός!

Αποκλειστικά το Megashare.gr , το μονο ελληνικό File hosting site στον χώρο , προσφέρει στα μέλη του δωρεάν Premium λογαριασμό. ΟΙ ΧΡΕΏΣΕΙΣ για το PREMIUM ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ [Για περιορισμένο χρονικό διάστημα]. Προλάβετε. . .

Πολυ καλη κινηση κατα την γνωμη μου.:o

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το βελτιώσατε, μπράβο.

Εμμ φιλε το site δεν ειναι δικο μου. . .Απλως ποσταρω οτι θεωρω οτι αξιζει να το μαθουμε .Οπως το οτι αλλαξε το Max Filesize για τους Premium βαζοντας το στα 3GB,ομως free premium παπαλα παιδια. .

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...