Antwni Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Γεια σας!!Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα..!!Λοιπόν δεν μπορώ να τικάρω την επιλογή ''ενέργεια'' στην γραμμή εργασιών!!!Τι είναι αυτή η επιλογή??? Ξέρετε πώς μπορώ να το λύσω αυτό το πρόβλημα???
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Έχεις laptop? Μήπως είναι για να δείχνει την στάθμη της μπαταρίας?
Antwni Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Όχι δεν έχω!!!Αα λες να είναι μόνο για τα laptop αυτή η ενέργεια??:rolleyes: Το έβαλα και σε λάθος κατηγορία τέσπα ασ'το μεταφέρει κανένας mod!!
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
alex89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Όχι δεν έχω!!!Αα λες να είναι μόνο για τα laptop αυτή η ενέργεια??:rolleyes: Το έβαλα και σε λάθος κατηγορία τέσπα ασ'το μεταφέρει κανένας mod!! Αν είχες συνδεδεμένο με ups θα σου εμφάνιζε τη μπαταρία του ups. Δεν έχει μάλλον και για αυτό έχει την επιλογή ανενεργή.
Antwni Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ups!! Ok σας ευχαριστώ!!:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.