attikiouzel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κανείς πόσο ελαστικές είναι οι επιτροπές μεταπτυχιακών στο να δέχονται αιτήσεις τελειοφοίτων; Εννοώ σε περίπτωση που στον κανονισμό του μεταπτυχιακού δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, γιατί υπάρχουν και σχολές (πχ πολυτεχνική Βόλου) που επίσημα κάνει δεκτές αιτήσεις τελειοφοίτων με <5 μαθήματα. Απ' ότι φαίνεται θα μου περισσέψουν 1-2 μαθήματα για χειμερινό και το μεταπτυχιακό που με ενδιαφέρει δέχεται αιτήσεις Σεπτέμβρη, που σημαίνει ότι αν δε δείξουν ελαστικότητα θα αναγκαστώ να περιμένω ένα χρόνο ώστε να ξανακάνω αίτηση. Καμιά ιδέα;
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Εμένα με δέχτηκαν με 2 μαθήματα. Βέβαια δεν ήμουν κομήτης, με ήξεραν από πριν οι καθηγητές, είχα κάνει κάμποσες εργασίες κλπ. και τα πήγα καλά στη συνέντευξη και τις εξετάσεις. Τα πέρασα στην εξεταστική του χειμερινού, πήρα πτυχίο, πήγα το αντίγραφο στο σύλλογο και όλα κομπλέ.
attikiouzel Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αυτά ενω η προκήρυξη του ΜΔΕ ανέφερε μόνο αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ; Δυστυχώς (για την περίπτωσή μου) όσα με ενδιαφέρουν δεν έχουν εξετάσεις.
freedubus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ε τότε είναι πιο τυπικά τα πράγματα και μάλλον θα πρέπει να τους πάς το χαρτί, αλλά δε χάνεις τπτ να ρωτήσεις.
Blondeamon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μίλα καλύτερα απευθείας με τον υπεύθυνο του μεταπτυχιακού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.