nikos21aek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Η κορυφαία μητρική για AMD rig για εμένα. Αλλά...Πολλά τα λεφτά Άρη...ειδικά αν δεν έχεις σκοπό να την αξιοποιήσεις..
sgptqu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 οταν λες αξιοποιησεις εννοεις για overcloking;
nikos21aek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 DrMOS για σωστότερη κατανάλωση,τρελό Overclocking σε cpu+gpu,quad Crossfire support,Dual Lan,raid.. Είναι τελείως enthusiast mobo...και καταστρέφει ότι κινείται απλά.. Αν δεν πρόκειται να ασχοληθείς με extreme πράγματα άστην καλύτερα.Δώστα αλλού τα λεφτά σου..
geobot24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Έχει απόλυτο δίκιο ο nikos. Είναι η μητρική που ανεβάζει όσο καμιά άλλη το bus speed(~330) πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο με τους AMD. Φυσικά με τον 955 αν παίξεις μόνο με τον multi θα τον φτάσεις με πολύ καλή ψύξη γύρω στα 3.9-4ghz. Συν οτί έχει το προτέρημα να σηκώνει 3 και 4(αν καταφέρεις να τις χωρέσεις ) κάρτες γραφικών. Από κει και πέρα είναι σε σένα τι πρόκειται να αξιοποιήσεις από τις δυνατότητες της μητρικής και τα λεφτά που θες να δώσεις φυσικά.
caution Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Είναι αστέρι, και on the bright sight, φθηνότερη από την Formula
cabdik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 εκπληκτικη μητρικη αλλα, οπως λενε και οι απο πανω, προκειται να κανεις quad crossfire? θα σου χρειαστουν τοσα pci? αν δεν..., παρε μια πιο απλη.
sgptqu Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 H αληθεια ειναι πως σκεφτομαι να κανω αρκετα τρελα πραγματακια με το καινουργιο pc.Μου εχει μεινει αποθημενο καθως το παλιο δεν λεει και πολλα ...τα λεφτα τα εχω οποτε λογικα αυτη θα αγορασω...
cabdik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 αν σκεφτεσαι διαφορα περιεργα, και εχεις και το χρημα, τοτε κι εγω μαζι σου! περιμενουμε να ακουσουμε τι σκεφτεσαι να κανεις!!
grimpr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Το απόλυτο motherboard για AMD. Αλλά ακριβό!, εάν δεν το αξιοποιήσεις σε αυτά που σου προσφέρει καλύτερα να μην το αγοράσεις. Αν έχεις ήδη μητρική, μείνε μέχρι την άφιξη του RD890 μέσα στον χειμώνα του 2009.
sgptqu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 το pc που εχω τωρα ειναι 6 χρονων.θα το αναβαθμιζα αλλα ξεκινησαν και οι σχολεια πανελληνιες και ειπα να το αφησω.οποτε θελω ενα γερο μηχανημα να το φτασω στα ακρα.αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι γυρω στα 1300 ευρω.καπου εκει ειναι και τα διαθεσιμα (προς το παρον ) χρηματα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 το pc που εχω τωρα ειναι 6 χρονων.θα το αναβαθμιζα αλλα ξεκινησαν και οι σχολεια πανελληνιες και ειπα να το αφησω.οποτε θελω ενα γερο μηχανημα να το φτασω στα ακρα.αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι γυρω στα 1300 ευρω.καπου εκει ειναι και τα διαθεσιμα (προς το παρον ) χρηματα. Αυτη η μητρική δεν είναι μόνο για να το φτάσεις στα άκρα,είναι και για να βάλεις 3-4 κάρτες γραφικών πάνω και 1000 δυό. Πάρε μια καλή μητρική για να κάνεις αυτό που θές(110€) μην "πετάξεις" τα λεφτά σου.Σε εισαγωγικά το πετάξεις επειδή δεν θα την αξιοποιήσεις σίγουρα.Αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.