Προς το περιεχόμενο

USB boot

Kariajoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Καίγομαι !!!!!!!!!!!!

Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σε ένα net-book και φτάσαμε αισίως στο format. Επειδή δεν έχει cd-drive υπάρχει τρόπος να φτιάξω ένα boot USB με τα Windows και να κάνω την εγκατάσταση όπως γίνεται με CD?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το πρώτο link ενώ παρέχει οδηγίες, σε στέλνει για να βρεις 3 αρχεία που χρειάζονται σε σελίδες που είναι άσχετες.

Το δεύτερο link αναφέρει ότι χρειάζεται αυθεντικό cd windows που δεν διαθέτω....

Τζίφος....

Δημοσ.

Δυστυχώς όσες φορές έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω το search του insomnia ποτέ δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Προφανώς κάτι δεν κάνω καλά. Είναι το μόνο search από όσα site έχω δοκιμάσει που δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Προφανώς το σφάλμα είναι δικό μου αλλά όσο και να το έψαξα - και το έψαξα αρκετά- δεν το βρήκα. Το καταχώρησα λοιπόν ως "δυσχρηστο" και δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό. Ψάχνω σε άλλα πιο "εύχρηστα" site.

Thanks anyway...

Δημοσ.
Εχει και στο insomnia οδηγο για πως να το φτιαξεις, χρησιμοποιησε το search

++ 1 , δες και εδώ !! :X

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Μεγάλε το video γ@μ@ει!!!!

Δεν έχει τελειώσει ακόμα η διαδικασία (τώρα μεταφέρει τα αρχεία που είχε το iso με τα windows στο USB) και επειδή δεν είναι και κανένα turbo το USB) καθυστερεί λίγο.

Ελπίζω να βγάλω άκρη!!!

Δημοσ.
Δυστυχώς όσες φορές έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω το search του insomnia ποτέ δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Προφανώς κάτι δεν κάνω καλά. Είναι το μόνο search από όσα site έχω δοκιμάσει που δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Προφανώς το σφάλμα είναι δικό μου αλλά όσο και να το έψαξα - και το έψαξα αρκετά- δεν το βρήκα. Το καταχώρησα λοιπόν ως "δυσχρηστο" και δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό. Ψάχνω σε άλλα πιο "εύχρηστα" site.

Thanks anyway...

Δυστυχως δεν εχεις αδικο σε αυτο φιλε μου......... παρε τον οδηγο

Δημοσ.

Προς "ss13"

Φίλε μου οι οδηγίες του τύπου στο video ήταν ακριβείς. Ταλαιπωρήθηκα λίγο γιατί κατά στην εγκατάσταση των windows (στο πρώτο restart) μου έβγαζε ένα σφάλμα ανάγνωσης αρχείου και ζητούσε επανεγκατάσταση. Την προσπάθησα κανα-δυο φορές αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή τυχαίως προχώρησε και ολοκληρώθηκε.

++++++++ στο video και σε σένα που το πρότεινες.

Thanks again

Προς "alex89"

Είχε ένα partition που, πριν το format, προσπάθησα να κάνω κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να αποφύγω το format αλλά τίποτα. Η χρήση κάποιου tool που ήταν σε αυτό το χώρο ουσιαστικά διέγραψε κάποια αρχεία και κατέστησε το net-book μη προσβάσιμο. Στην πρώτη εγκατάσταση κόλλαγε σε αυτό το partition οπότε αναγκαστικά το διέγραψα μη μπορώντας μάλιστα να πάρω τα αρχεία που περιείχε. Όταν, μετά την εγκατάσταση των windows, χρειάστηκα τους διάφορους drivers για να λειτουργήσει κανονικά το net-book, τους βρήκα και εγκατέστησα σχεδόν όλους στο site της εταιρίας που προερχόταν το net-book. Δεν βρέθηκαν για το WLAN, και την camera.

Να είστε καλά για το ενδιαφέρον.

p.s

Προς "ss13"

Περί της υπομονής. Δίκιο έχεις, αλλά τη Δευτέρα δίνω μάθημα και είχα προγραμματίσει χτες να βγάλω κάποια συγκεκριμένη ύλη. Όταν πήγα στους γνωστούς μου να φάω το μεσημέρι και μου έφεραν το net-book να δω γιατί κολλούσε ο Internet Explorer και το MSN (1ώρα το πολύ δουλειά), δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανα να κάνω format με boot USB. Και όσο ο χρόνος περνούσε ψάχνοντας τον τρόπο, τόσο αφαιρούνταν χρόνος από το διάβασμα μου. Ξεκίνησα στις 16:30 και τελείωσα στις 12:30. Άντε τώρα να καλύψω το κενό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...