forgotten Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 λοιπον εχω απογοητευτει τελικα ποσο αξιπιστες μπορει να ειναι οι μπαταριες και ποσο μποροθν να διαρκεσουν μετα απο 1.30 χρονο εκτος χρησης,το υπογραμμιζω το εκτος χρησης ? ειχα το laptop στο ρευμα για 1.5 χρονο και την μπαταρια εκτος οταν πηρα αποφαση να το πουλησω φορτισε κανονικα τη μπαταρια και το συσκευασα και το εστειλα ωστοσο τωρα απο οτι μαθαινω η μπαταρια ειτε φορτιζει ειτε αποφορτιζεται γρηγορα και δεν ξερω τι αλλο πειτε καποιες ιδεες για να μην ξανασυμβει αυτο τι πρεπει να κανουμε τελικα ?? ευχαριστω για το χρονο σας
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 μπορεις να αποθηκευσεις την μπαταρια αλλα τοτε χανεται το ολο κονσεπτ φορητοτητας του λαπτοπ που ειναι και το πιο σημαντικο.\ Για αυτο και δινεται μονο ενος χρονου εγγυηση στις μπαταριες. Παιρνεις αλλη
AlexNet Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Νομίζω οτι η εγγύηση στις μπαταρίες είναι 6 μήνες. Τουλαχιστόν εμένα έτσι μου είπαν οταν η δικιά μου παρέδωσε πνεύμα στο 8μηνο.
alex89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Νομίζω πως η μπαταρία παθαίνει ζημία και όταν τη χρησιμοποιείς, αλλά και όταν δεν τη χρησιμοποιείς. Ενάμιση χρόνο χωρίς να τη χρησιμοποιείς, οποιαδήποτε τεχνολογία και αν έχει (ιόντων λιθίου κλπ) δεν είναι καλό για τη μπαταρία και γενικά για οποιαδήποτε συσκευή λειτουργεί με ρεύμα.
lagoudakis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 δυστυχως παιδια οι μπαταριες εχουν μεινει στασιμες τεχνολογικα πολλα χρονια
kirimis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 λοιπον εχω απογοητευτει τελικα ποσο αξιπιστες μπορει να ειναι οι μπαταριες και ποσο μποροθν να διαρκεσουν μετα απο 1.30 χρονο εκτος χρησης,το υπογραμμιζω το εκτος χρησης ? ειχα το laptop στο ρευμα για 1.5 χρονο και την μπαταρια εκτος οταν πηρα αποφαση να το πουλησω φορτισε κανονικα τη μπαταρια και το συσκευασα και το εστειλα ωστοσο τωρα απο οτι μαθαινω η μπαταρια ειτε φορτιζει ειτε αποφορτιζεται γρηγορα και δεν ξερω τι αλλο πειτε καποιες ιδεες για να μην ξανασυμβει αυτο τι πρεπει να κανουμε τελικα ?? ευχαριστω για το χρονο σας Εκανες κακη χρηση της μπαταριας γι αυτο τελειωσε τοσο γρηγορα! Εγω μετα απο 3 χρονια εχω 2 μπαταριες του Laptop μου που συνεχιζουν να κρατουν το 80% του φορτιου τους κανονικα! Το τρικ... μηνιαιο conditioning της μπαταριας ευλαβικα! Αποφορτιση, πληρη φορτιση... και αποθηκευση με το 80% του φορτιου. Αυτος ο κυκλος μια φορα τον μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.