Προς το περιεχόμενο

laptop και μπαταριες

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω απογοητευτει τελικα ποσο αξιπιστες μπορει να ειναι οι μπαταριες και ποσο μποροθν να διαρκεσουν μετα απο 1.30 χρονο εκτος χρησης,το υπογραμμιζω το εκτος χρησης ?

ειχα το laptop στο ρευμα για 1.5 χρονο και την μπαταρια εκτος οταν πηρα αποφαση να το πουλησω φορτισε κανονικα τη μπαταρια και το συσκευασα και το εστειλα ωστοσο τωρα απο οτι μαθαινω η μπαταρια ειτε φορτιζει ειτε αποφορτιζεται γρηγορα και δεν ξερω τι αλλο πειτε καποιες ιδεες για να μην ξανασυμβει αυτο τι πρεπει να κανουμε τελικα ??

ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

μπορεις να αποθηκευσεις την μπαταρια αλλα τοτε χανεται το ολο κονσεπτ φορητοτητας του λαπτοπ που ειναι και το πιο σημαντικο.\

Για αυτο και δινεται μονο ενος χρονου εγγυηση στις μπαταριες. Παιρνεις αλλη

Δημοσ.

Νομίζω οτι η εγγύηση στις μπαταρίες είναι 6 μήνες. Τουλαχιστόν εμένα έτσι μου είπαν οταν η δικιά μου παρέδωσε πνεύμα στο 8μηνο.

Δημοσ.

Νομίζω πως η μπαταρία παθαίνει ζημία και όταν τη χρησιμοποιείς, αλλά και όταν δεν τη χρησιμοποιείς. Ενάμιση χρόνο χωρίς να τη χρησιμοποιείς, οποιαδήποτε τεχνολογία και αν έχει (ιόντων λιθίου κλπ) δεν είναι καλό για τη μπαταρία και γενικά για οποιαδήποτε συσκευή λειτουργεί με ρεύμα.

Δημοσ.
λοιπον εχω απογοητευτει τελικα ποσο αξιπιστες μπορει να ειναι οι μπαταριες και ποσο μποροθν να διαρκεσουν μετα απο 1.30 χρονο εκτος χρησης,το υπογραμμιζω το εκτος χρησης ?

ειχα το laptop στο ρευμα για 1.5 χρονο και την μπαταρια εκτος οταν πηρα αποφαση να το πουλησω φορτισε κανονικα τη μπαταρια και το συσκευασα και το εστειλα ωστοσο τωρα απο οτι μαθαινω η μπαταρια ειτε φορτιζει ειτε αποφορτιζεται γρηγορα και δεν ξερω τι αλλο πειτε καποιες ιδεες για να μην ξανασυμβει αυτο τι πρεπει να κανουμε τελικα ??

ευχαριστω για το χρονο σας

Εκανες κακη χρηση της μπαταριας γι αυτο τελειωσε τοσο γρηγορα! Εγω μετα απο 3 χρονια εχω 2 μπαταριες του Laptop μου που συνεχιζουν να κρατουν το 80% του φορτιου τους κανονικα!

Το τρικ... μηνιαιο conditioning της μπαταριας ευλαβικα! Αποφορτιση, πληρη φορτιση... και αποθηκευση με το 80% του φορτιου. Αυτος ο κυκλος μια φορα τον μηνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...