Προς το περιεχόμενο

marvell protocol

nikolas8141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πραγματα εχουν ως εξης αφου περασα τους drivers της καρτας δικτυου παρατηρησα οτι στο local area connection properties μου εμφανιζει αλλα 2 προτοκολα.....

(marvell link aggrecation protocol και marvell VLAN protocol).Τι ακριβως ειναι αυτα και στην τελικη χρησιμευουν καπου γιατι δεν ειναι τικαρισμενα!!!!!!

Δημοσ.
είναι management tools της κάρτας δικτύου σου.

Ok εργαλεια διαχειρησης που σε τι χρησιμευουν ακριβως........σοζ για τις αποριεσ μου αλλα δεν εχω ασχοληθει με το θεμα..........

Δημοσ.
marvell link aggrecation protocol

Link aggregation είναι μια τεχνική που επιτρέπει να συνδυαστούν περισσότερα από ένα physical network interfaces (κάρτες δικτύου στην προκειμένη), έτσι ώστε να λειτουργούν σαν ένα interface με την αθροιστική χωρητικότητα.

marvell VLAN protocol

VLAN είναι μια τεχνική που επιτρέπει την ομαδοποίηση hosts που βρίσκονται στο ίδιο φυσικό δίκτυο, σε χωριστά, εικονικά δίκτυα.

Σε ένα προσωπικό δίκτυο δεν έχεις λόγο να χρησιμοποιήσεις κάτι από τα παραπάνω.

Δημοσ.
Link aggregation είναι μια τεχνική που επιτρέπει να συνδυαστούν περισσότερα από ένα physical network interfaces (κάρτες δικτύου στην προκειμένη), έτσι ώστε να λειτουργούν σαν ένα interface με την αθροιστική χωρητικότητα.

VLAN είναι μια τεχνική που επιτρέπει την ομαδοποίηση hosts που βρίσκονται στο ίδιο φυσικό δίκτυο, σε χωριστά, εικονικά δίκτυα.

Σε ένα προσωπικό δίκτυο δεν έχεις λόγο να χρησιμοποιήσεις κάτι από τα παραπάνω.

Στην πρωτη περιπτωση δλδ στο link aggrecation γιατι δεν μπορω να το ενεργοποιησω???

το τικαρω και δυστυχως δεν μενει και ας εχω 2 διαφορετικες συνδεσεις πανω!

Δημοσ.

Εφόσον το software είναι τις marvel, λογικά θα θέλει να έχεις δύο marvel κάρτες δικτύου -αν και η τεχνολογία κανονικά μπορεί να υλοποιηθεί ανεξαρτήτως καρτών, μέσω ανεξάρτητου software που υποστηρίζει το 802.3ad.

Αλλά για να κάνεις Link Aggregation θα πρέπει να υποστηρίζεται και στα δύο άκρα, δεν είναι κάτι που απλά το επιλέγεις και παίζει αυτόματα ανεξαρτήτως συνδεσμολογίας. Επίσης, αν έχεις gigabit ethernet κάρτες με συνηθισμένο υπόλοιπο hardware, και να το στήσεις είναι εξαιρετικά απίθανο να δεις διαφορά, αφού θα χτυπήσεις σε άλλα bottlenecks, ενώ αν πάλι έχεις fast ethernet και χρειάζεσαι επιπλέον bandwidth, είναι ασύγκριτα προτιμότερο να αναβαθμίσεις σε gigabit ethernet.

Δημοσ.
Εφόσον το software είναι τις marvel, λογικά θα θέλει να έχεις δύο marvel κάρτες δικτύου -αν και η τεχνολογία κανονικά μπορεί να υλοποιηθεί ανεξαρτήτως καρτών, μέσω ανεξάρτητου software που υποστηρίζει το 802.3ad.

Αλλά για να κάνεις Link Aggregation θα πρέπει να υποστηρίζεται και στα δύο άκρα, δεν είναι κάτι που απλά το επιλέγεις και παίζει αυτόματα ανεξαρτήτως συνδεσμολογίας. Επίσης, αν έχεις gigabit ethernet κάρτες με συνηθισμένο υπόλοιπο hardware, και να το στήσεις είναι εξαιρετικά απίθανο να δεις διαφορά, αφού θα χτυπήσεις σε άλλα bottlenecks, ενώ αν πάλι έχεις fast ethernet και χρειάζεσαι επιπλέον bandwidth, είναι ασύγκριτα προτιμότερο να αναβαθμίσεις σε gigabit ethernet.

Καταλαβα φιλε μου να'σαι καλα για τις πληροφοριες, διαβασα και σε αλλα forum για το θεμα αλλα τα βρηκα λιγο σκουρα.....τεσπα το αφηνω οπως εχει......!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...