Προς το περιεχόμενο

Samsung SM2333HD 23'' LCD TV ή LG M2294D-PZ 22'' LCD TV

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

samsung απο εμενα. την πηρε ενας φιλος και ειναι φοβερη. 1920χ1080 για HD movies οτι πρεπει!! + οτι εχει και DVB-T TV, και βλεπεις και ΘΑ βλεπεις τηλεοραση!! ειναι και ομορφη!

πολυ μικρη η διαφορα χρηματων για τα παραπανω που προσφερει...!

Δημοσ.

αν δεν ηταν στην μεση τα καμμενα πιξελ και εγω θα σου λεγα με κλειστα ματια σε samsung (ειχα την Τ260HD και ηταν οτι καλυτερο)

Δημοσ.

ναι οπως ειπα με νοιαζει και στα games πως θα πηγαινει.Δεν θελω να κανω αναβαθμιση παλι.Να ρωτησω κιολας,το browsing δεν θα ειναι κουραστικο σε τετοια αναλυση?

Δημοσ.

την κατεβαζεις την αναλυση. εκει κολλας? βεβαια για τα πιξελ, συμφωνω με τον swiftech, ειναι περιεργο μια τοσο μεγαλη εταιρια να μην εχει καλη εγγυηση.

Δημοσ.

αν την κατεβασω την αναλυση δεν ''θολωνει'' η εικονα?Τωρα εχω μια 19αρα στα 1280χ1024 και αμα αλλαξω αναλυση δεν βλεπεται

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:04 ----------

καλη και αυτη με zero pixel κιολας αλλα τσιμπαει

Δημοσ.

Στο scrollαρισμα θα εισαι ενα κλικ καλυτερα απο την 19αρα που εχεις τωρα...

Αν αυτο δεν σε ικανοποιει προσπερασε την...Αλλα μην ξεχνας πως με 1920Pixels οριζοντιο θα μπορεις ανετα να εχεις 2 παραθυρα ανοικτα..

Δημοσ.

ποσο εμφανες ειναι το downscaling απο 1080p σε 1680x1050 για τα games.Aς απαντησει καποιος που εχει μεγαλη...οθονη :P Πρεπει να αποφασισω επιτελους

Δημοσ.

παντως η Τ260 στο σερφαρισμα ηταν θεεικη.. χωραγαν ολα στην οθονη ακομα και 2 σελιδες ανετα..

στην 24ρα βεβαια εχεις την ιδια αναλυση καλη ωρα οπως εχω τωρα αλλα ειναι ολα πιο μικρα..

Δημοσ.

Ρε φιλοι τι διαφορα υπάρχει σε μια οθόνη για υπολογιστη κανονικη και σε μια με tv??

Εαν χρησιμοποιειται κατα κύριο λογο για σερφαρισμα η excel και κατα δευτερο λογο για να βλεπουμε παράλληλα κανενα αγωνα ειναι ικανοποιητικες η αξιζει να αγοράσεις μια κανονικλη οθόνη για pc και μια ξεχωριστη καρτα τηλεόρασης

Ευχαριστώ

Δημοσ.

αποφασισα τελικα Lg λογω zero pixel και 22''.Το τελευταιο θεμα που με απασχολει ειναι η αναλυση. Να παω για τη M227WD που ειναι στα 1920χ1080 ή για τη Μ2294D που ειναι στα 1680χ1050?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...