Προς το περιεχόμενο

Τσιπάκι για PS2

athanato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας γιατι να βαλεις τσιπ? σε 5-6 μηνες δεν θα ξαναβγουν παιχνιδια στο ps2 παρε καλυτερα ενα xbox-ps3-psp και βαλε τσιπ τουλαχιστον αυτα θα βγαζουν παιχνιδια

Δημοσ.
Καταρχας γιατι να βαλεις τσιπ? σε 5-6 μηνες δεν θα ξαναβγουν παιχνιδια στο ps2 παρε καλυτερα ενα xbox-ps3-psp και βαλε τσιπ τουλαχιστον αυτα θα βγαζουν παιχνιδια

Αυτο που ειπες ειναι τελειος ακυρο.

Καταρχην και να μην ξαναβγουν παιχνιδια για το ps2 το ps2 ειναι μια κονσολα με πολλα και καλα games.

παρε καλυτερα ενα xbox-ps3-psp και βαλε τσιπ τουλαχιστον αυτα θα βγαζουν παιχνιδια

Ενταξει το ps2 δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλο για μοναδικη κονσολα.

παρε καλυτερα ενα xbox-ps3-psp και βαλε τσιπ τουλαχιστον αυτα θα βγαζουν παιχνιδια

Το ps3 δεν τσιπαρεται αλλα μην το πεις σε κανεναν :P

Δημοσ.

xbox δεν ξαναπαιρνω γιατι εχω το πρωτο και εχω να δω παιχνιδι απο το 2007 ενω στo ps2 ακομα βγαινουν χωρις να υστερει σε τιποτα η επεξεργαστικη δυναμη του xbox εναντι του ps2 απεναντιας μπορει να ειναι και καλυτερη , η microsoft εγκατελειψε το μηχανιμα χωρις κανενα λογο απεναντιας με την sony .

και ποιος μου λεει οτι βγαινει αυριο χβοχ 570 και γινετε η ιδια δουλεια, γι'αυτο ps2 τωρα και οταν σπασει το αλλο... ps3;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...