athanato Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Γεια σας,μαγκες εδώ και 1 μήνα έχω αγοράσει το PS2 SCPH-90004 που να μπορω να περάσω τσιπάκι στη θεσ/νικη κατα προτιμιση ανατολικα? ενα που ηξερα στην αγγελακη λουκετο ,εκλεισε μετα απο 20 χρονια απο την εποχη που ηταν στα φορτε της η amiga500 στειλτε πμ Ευχαριστώ
ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Γιατι δεν το περνας μονος σου? Το τσιπακι κανει 10€
athanato Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 φοβαμε μη κανω καμια ζημια , μηπως θελει πολυ ψιλοδουλεια. αν αγορασω ενα εχει και πως να το περασω?
ghostgr_a_n Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 μηπως θελει πολυ ψιλοδουλεια Εδω που τα λεμε ειναι λεπτη δουλεια. αν αγορασω ενα εχει και πως να το περασω? Ως συνηθος οχι. Γιατι δεν χρησημοποιης swap magic? Με αυτο μπορεις να τρεχεις backup χωρις τσιπακι.
katsikoula Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Εδω που τα λεμε ειναι λεπτη δουλεια. Ως συνηθος οχι. Γιατι δεν χρησημοποιης swap magic? Με αυτο μπορεις να τρεχεις backup χωρις τσιπακι. γιατι δινεις 25 ευρω (αν θυμαμαι καλα) κ παιδευεσαι κιολας... βαλε βγαλε CD κ τετοια... ειδικα για εμενα που αλλαζω συνεχεια game ειναι ταλαιπωρια
athanato Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 οχι μονο τσιπακι θελω να βαλω. αφου ειναι ζορικο να το βαλω εγω, κανενας απο θεσσαλονικη να μου πει καποιο μαγαζι που να περνανε τσιπ? εχω το SCPH-90004 8D το σπανε και αυτο λογικα ετσι δεν ειναι?
ghostgr_a_n Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 γιατι δινεις 25 ευρω (αν θυμαμαι καλα) κ παιδευεσαι κιολας... βαλε βγαλε CD κ τετοια... ειδικα για εμενα που αλλαζω συνεχεια game ειναι ταλαιπωρια Αλλα δεν πειραζεις το ps2 ουτε χανεις την εγγυηση.
soker Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μπορεις να το αγορασεις απο εδω το τσιπακι http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=index&cPath=7_32
darksoho33 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Φιλε μου περιμενε να σου απαντησει κανεις αλλος, γιατι δεν ειναι ευκολη υποθεση για καποιον που δεν ξερει να το βαλει. αυτη η λογικη κανει 10ευρω βαλτο μονος σου δεν στεκει. θελει κολλησεις κλπ. ειναι αρκετα ατομα απου θεσ/νικη
ghostgr_a_n Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Φιλε μου περιμενε να σου απαντησει κανεις αλλος, γιατι δεν ειναι ευκολη υποθεση για καποιον που δεν ξερει να το βαλει. αυτη η λογικη κανει 10ευρω βαλτο μονος σου δεν στεκει. θελει κολλησεις κλπ. ειναι αρκετα ατομα απου θεσ/νικη Ενταξει δεν λεω ειναι δυσκολο(για τους αλλους) αλλα απο το να το παει σε κανεναν που θα ζητησει 60-80€ καλητερα να το εκανε μονος του.
darksoho33 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ενταξει δεν λεω ειναι δυσκολο(για τους αλλους) αλλα απο το να το παει σε κανεναν που θα ζητησει 60-80€ καλητερα να το εκανε μονος του. 1) πρεπει να αγορασει τον καταλληλο εξοπλισμο 2) αν κανει λαθος και το χαλαση ξερεις σε ολους τους ανθρωπους δεν παιζει ρολο το οικονομικο, καλυτερα να πληρωσει και να γινει σωστη δουλεια παρα να χασει χρονο - αγχος - διαβασμα για να το καταφερει If u catch my drift
ghostgr_a_n Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 ξερεις σε ολους τους ανθρωπους δεν παιζει ρολο το οικονομικο Ουτε σε εμενα παιζει ρολο το οικονομικο αλλα ολες τις κονσολες μου(και τις κονσολες των φιλων μου) τις εχω τσιπαρει μονος μου γιατι ξερω πως να το κανω.Τωρα αν εσυ η οποιοσδηποτε αλλος δεν ξερει ας παει σε τεχνικο να του το τσιπαρει.
Vatos_locos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 πρέπει να έχεις εμπειρία για να το βάλεις μόνος σου κάποιος που θα πιάσει κολλητήρι για 3η-4η φορά δεν θα τα καταφέρει 10000% άτομο δεν ξέρω από Θεσσαλονίκη αλλά μην το κάνεις μόνος σου αν δεν ξέρεις να κολλάς
athanato Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 απο κολιτιρια και τετοια γνωριζω αλλα σχεδιο που συνδεεται με ποιο που θα βρω ? μπορεις να μου στειλης μαζι και ποιο τσιπ να βαλω , αν μπορεις βεβαια ευχαριστω για το ενδιαφερον . κατι ακομα εχω την τελευταια εκδοση του ps2 90004 8d αυτο το τσιπ που βαζεις το σπαει το δικο μου?
ktsolkas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 κοιτα εδω http://www.mychip.gr/webshop/product_info.php?products_id=291&osCsid=qllqaudnaciqe0oo4pf0kvuks6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.