pj20 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 βρηκες? ξηγξηγξη σ ολες τις σελιδες του inernet ολες μα ολες οι τιμες ειναι σε $ τα νευρα μου!!!!!!!! δν βρισκω τπτ!!!!!!!:cry: τι κανωωωωωωω?????????
status Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Νομίζω ότι με της τιμές που έχουν τα mp3 δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθείς παραπάνω με το discman ακόμα κ αν κάνει καφέ ή πάει τα παιδιά στο σχολείο.
palawiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 τι να κανωωωωωωω????????? Έλα ρε σειρά τι έγινε το βρήκες αυτό που ψάχνεις;Εγώ ψάχνω από προχτές όπως σου υποσχέθηκα.Ήδη έψαξα τα 3/4 του γκούγκλη και τα 5/8 του bing,από αύριο θα ψάξω και στο yahoo.Άμα έχεις καμία άλλη μηχανή αναζήτησης πες μου να ψάξω και εκεί.Χαιρετίσματα πολλά.
pj20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 ρε σεις πλακα μου κανετε?? σας ειπα πως οι τιμες ειναι σε $ ψαχνω κατι σε Ευρω μηπως μπορει να βοηθησει κανενας???
pj20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 ρε φιλε! να αγορασω το ρημαδομανουαλ προσπαθω κ εσυ μου λες πως να μετατρεψω τα usd σε euro? θα το πω αλλιως: ψαχνω τν τιμη του μανουαλ σε ευρω! understand my friend??
million_voices Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 δεν φτανει που δεν το βρισκεις το θες και σε ευρω ε?
UpToDate_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 ρε φιλε! να αγορασω το ρημαδομανουαλ προσπαθω κ εσυ μου λες πως να μετατρεψω τα usd σε euro? θα το πω αλλιως: ψαχνω τν τιμη του μανουαλ σε ευρω! understand my friend?? si signore,comprensibile.
pj20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 δεν φτανει που δεν το βρισκεις το θες και σε ευρω ε? σος ζητησα μια τοοση δα βοηθειουλα κ εσεις με πειραζετε? που μπορω να βρω αυτο το μανουαλ σε ευρω? βοηθηστε με!!!!!!! :cry:
mimidon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Ένας moderator να κλείσει αυτό το post.. Έλεος..! Κοίτα, επειδή σε βλέπω στο τέλος να ζητάς και να το φτιάξουνε τα παιδιά εδώ μέσα, δεν το πετάς καλύτερα; Όσο για τις τιμές σε $ που αναφέρεις, τι περιμένεις; Αντικαταβολή στο σπίτι να στο στείλουν; Πληρωμή με κάρτα γίνεται στις περισσότερες συνναλαγές, οπότε και σε Yen να είναι η τιμή, την μετατροπή θα την κάνει το σύστημα... Τι εννοώ... Θέλεις κάτι και είναι σε άλλο νόμισμα από το €; Αν η ιστοσελίδα έχει πληρωμή μέσω κάρτας, εσύ θα την κάνεις κανονικά, και η μετατροπή θα γίνει αυτόματα, ώστε να πληρωθούν το ανάλογο ποσό... Τι ποσό; Το ποσό που λέει η ιστοσελίδα με την μετατροπή στην τιμή που ισχύει εκείνη την ημέρα (ή την προηγούμενη, δεν είμαι 100% σίγουρος)... Ελπίζω να βοήθησα..
million_voices Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 δεν υπαρχει discman πιστεψε με κανε φοκους
pj20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 δεν υπαρχει discman πιστεψε με κανε φοκους τι εννοεις? τι γινεται αν καποιος δν εχει καρτα?? δν χρεωνει το λογαριασμο του ιντερνετ μου??
status Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 τι εννοεις? τι γινεται αν καποιος δν εχει καρτα?? δν χρεωνει το λογαριασμο του ιντερνετ μου?? Πάει στη τράπεζα και βγάζει χρεωστική κάρτα κ κάνει της αγορές του απ' αυτήν. περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα της γειτονιάς σου.
mimidon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 τι εννοεις? τι γινεται αν καποιος δν εχει καρτα?? δν χρεωνει το λογαριασμο του ιντερνετ μου?? Όχι. Τίποτα δεν χρεώνει τον λογαριασμό σου. Έχεις καταλάβει από που ξεκίνησες αυτό το post και που έχεις φτάσει;
pj20 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Πάει στη τράπεζα και βγάζει χρεωστική κάρτα κ κάνει της αγορές του απ' αυτήν. περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα της γειτονιάς σου. ε 1 τελευταια ερωτηση (για να κλεισουμε) : πως ξεκουμπωνει το κ@λοφις της καλωδιοταινιας??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.