UpToDate_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 χαχααχαχχααχχααχαχχααχχαχααχχααχαχαχααχχααχαχαχαχχαχα
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 χαχαχαχαχαχχα...... nikos21aek είσαι θεός! Τσάκωνα τα σπας!
pj20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ναι γελαστε γιατι θα σας χρειαστει!! υποτιθετε πως εχετε δεχθει τους ορους του φορουμ νομιζω... τι να πω? εγω ηθελα να μοιραστω το προβλημα του μηχανηματος μου με εσας κι εσεις αντι να με βοηθησετε με καρακοροηδευετε! ε οχι δηλαδη!! αν ησασταν στν θεση μου κ σας κοροηδευαν τι θα κανατε???
million_voices Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε μαν πραγματικα πες μου γιατι παιδευεσαι ετσι?
pj20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ρε μαν πραγματικα πες μου γιατι παιδευεσαι ετσι? γιατι πολυ απλα θελω να το επισκευασω. τωρα αρχιζω να μαθαινω τν εννοια της επισκευης (σπουδαζω ηλ/νικος). μπορειτε να με βοηθησετε μηπως βρω καμια ακρη σ αυτο το κουβαρι???
million_voices Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 και γιατι δεν το λες ρε φιλε? που να ξερει ο αλλος γιατι φαγωνεσαι για κατι που δεν αξιζει να επισκευαστει? στην Sony ρωτησες για service manual?
pj20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 για μενα αξιζει να επισκευαστει (η χαρα της 1ης επισκευης βλεπεις...) . να το πω για νιοστη φορα: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SONY!! EINAI PANASONIC κ εφαγα το internet για το παλιο-service manual κ δν μπορεσα να βρω κατι. μηπως μπορει κανενας απο εσας να μου βρει κανενα? το μοντελο ειναι panasonic sl-sx450...
million_voices Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 καλα μην βαρας Panasonic ρωτησες στην Panasonic για sevice manual? η με email στα Κεντρικα τους?
sot78 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 για μενα αξιζει να επισκευαστει (η χαρα της 1ης επισκευης βλεπεις...) . να το πω για νιοστη φορα: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SONY!! EINAI PANASONIC κ εφαγα το internet για το παλιο-service manual κ δν μπορεσα να βρω κατι. μηπως μπορει κανενας απο εσας να μου βρει κανενα? το μοντελο ειναι panasonic sl-sx450... Να σου δωσει η εταιρια το service manual - ΞΕΧΑΣΕ το. Οσο για επισκευη ΔΕΝ αξισει το κοπο γιατι το πιο πιθανο ειναι στο laser να εχει πεσει η ισχυς του (κυριος απο τοτε που πειραξες το τριμμερ) ή απλα εχασε την εστιαση του ο φακος. ΜΗΝ ασχολεισαι καθολου.Ακομα και να εβρισκες ενα ιδιο LAser θα κοστιζε ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το καινουργιο cd player.Σαν τεχνικος Η/Υ, ηλεκτρονικος με λατρεια στην κατασκευη στους ενισχυτες ηχου και ραδιωφονου ΠΕΤΑ ΤΟ Φιλικα παντα
pj20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 τι λεει? αφου εχω παραλαβει τα ανταλλακτικα (κεφαλη+μοτερ) κ τωρα χρειαζετε να μου πειτε το επομενο βημα το οποιο θα ειναι η αντικατασταση τν προβληματικων εξαρτηματων. ε πως γινεται αυτο???
million_voices Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 αυτο βοηθαει? δεξια λεει get support by email http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/Audio/Portable-Audio/Portable-CD-Players/Operating-Instructions/model.SL-SX450.O#ts
sot78 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δηλαδη η εταιρια σου εδωσε service manual και ανταλαακτικα? Τοτε Οκ.Αλλα να ζητας το τι θα κανεις μετα ειναι ακραιο και θα σου πω το γιατι. Για να αλλαξεις καπια εξαρτηματα θελεις και τα καταληλα εργαλεια.Στη περιπτωση σου (Diskman) 1. Ρυθμιζομενο κολλητηρι θερμοκρασιας και ισχυς ΟΧΙ πανω απο 15W με ψυλη μιτη για SMD. 2. Κολληση 0.1mm 3.Τρομπα αναροφησης καλης ποιοτητας Αυτα τα ολιγα. Αλλα γιατι δεν ασχολεισαι με κατι πιο απλο και μετα προχορας παιρεταιρο. Και να ζητας πως γινεται η αλλαγη εξαρτηματων ΠΡΩΤΗ φορα το ακουω. Πως σπουδαζεις ηλεκτρονικος???????????????????????? Βεβαια το πιο πιθανο ειναι να τρυπησεις τη πλακετα (λογω κολλητηριου) καλη επιτυχια παντως
pj20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δηλαδη η εταιρια σου εδωσε service manual και ανταλαακτικα?Τοτε Οκ.Αλλα να ζητας το τι θα κανεις μετα ειναι ακραιο και θα σου πω το γιατι. Για να αλλαξεις καπια εξαρτηματα θελεις και τα καταληλα εργαλεια.Στη περιπτωση σου (Diskman) 1. Ρυθμιζομενο κολλητηρι θερμοκρασιας και ισχυς ΟΧΙ πανω απο 15W με ψυλη μιτη για SMD. 2. Κολληση 0.1mm 3.Τρομπα αναροφησης καλης ποιοτητας Αυτα τα ολιγα. Αλλα γιατι δεν ασχολεισαι με κατι πιο απλο και μετα προχορας παιρεταιρο. Και να ζητας πως γινεται η αλλαγη εξαρτηματων ΠΡΩΤΗ φορα το ακουω. Πως σπουδαζεις ηλεκτρονικος???????????????????????? Βεβαια το πιο πιθανο ειναι να τρυπησεις τη πλακετα (λογω κολλητηριου) καλη επιτυχια παντως παιδια σας ευχαριστω πολυ και για το μανουαλ αλλα κ για τν υπομονη σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.