nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 pj20...σε forum γραφεις δεν εισαι σε chatroom να σου απανταμε αμεσος..
pj20 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 pj20...σε forum γραφεις δεν εισαι σε chatroom να σου απανταμε αμεσος.. ουπς!ζητω συγνωμη ....ε με το ντισκμαν τι κανω? γιατι μου παρουσιαζει το παραπανω???
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 γενικα δε βλεπω καπια γιατρεια με αυτο το θεμα....αν βρεις ισως καπιο ιδιο και αλαξεις τα "εντοσθια" του να ειναι ξανα οκ...
TechnoState Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ...ρε φίλε, δεν φτιάχνεται ούτε αξίζει να φτιαχτεί... ωραία σε καταλαβαίνω είσαι εχθρός των mp3οφωνων...πάρε άλλο discman τότε η κανα πικ απ.. η κανα γραμμόφωνο!
pj20 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ...ρε φίλε, δεν φτιάχνεται ούτε αξίζει να φτιαχτεί... ωραία σε καταλαβαίνω είσαι εχθρός των mp3οφωνων...πάρε άλλο discman τότε η κανα πικ απ.. η κανα γραμμόφωνο! ωραια!αφου δν βρισκετε καποια λυση στο προβλημα μου. παντως σας λεω πως δν μπηκα ουτε για να τσακωθω ουτε και για να φωναξω!τωρα αν εσεις το βλεπετε αλλιως ειναι αλλο θεμα....
gdriver Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 ωραια!αφου δν βρισκετε καποια λυση στο προβλημα μου. παντως σας λεω πως δν μπηκα ουτε για να τσακωθω ουτε και για να φωναξω!τωρα αν εσεις το βλεπετε αλλιως ειναι αλλο θεμα.... φιλε μου, δε διαβασα ολο το νημα,θελω να σε ρωτησω. εχει εγγυηση το μηχανημα. αν εχει πηγαινε το για επισκευη η αντικατασταση. παντως μια λυση ειναι η εξης. αν εχεις καποιον αλλον αναπαραγωγεα μπορεις να προσπαθησεις να αλλαξεις ολη τη μοναδα περιστροφης και αναγνωσης με αλλη. τα καλωδια δεν ειναι κολλημενα με κασσιτερο αλλα κουμπωτα. σαν καρτα. τα τραβας λιγο με προσοχη και βγαινουν.
pj20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 φιλε μου, δε διαβασα ολο το νημα,θελω να σε ρωτησω. εχει εγγυηση το μηχανημα. αν εχει πηγαινε το για επισκευη η αντικατασταση. παντως μια λυση ειναι η εξης. αν εχεις καποιον αλλον αναπαραγωγεα μπορεις να προσπαθησεις να αλλαξεις ολη τη μοναδα περιστροφης και αναγνωσης με αλλη. τα καλωδια δεν ειναι κολλημενα με κασσιτερο αλλα κουμπωτα. σαν καρτα. τα τραβας λιγο με προσοχη και βγαινουν. καλο αλλα το θεμα ειναι να ταιριαζουν και οι συνδεσεις, η ταση , το σχημα του μηχανησμου κλπ κλπ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:30 ---------- παιδια εχω ν σας κανω 2 ερωτησεις: 1 οταν καποιος πιραξει το τριμερ ενος ντισκμαν ποσο χρονο ζωης εχει η κεφαλη? 2 οταν 1 ντισκμαν μπερδευει τις λειτουργιες τν πληκτρων του τι σημαινει? :cry::cry:
nick#18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 1. ποτε δεν ξερεις ποσο θα κρατισει....ισως και πολλα χρονια 2. αρχισε να τα παιζει....δοκιμασε να το αφησεις χωρις μπαταριες καμια εβδομαδα...βγαλτες και πατα το κουμπι που ανοιγει μηπως εχει κρατισει ρευμα απο τις μπαταριες ετσι ωστε να το "εξουδετερωσει"
pj20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 μηπως μπορειτε ν βοηθησετε στν αναζητηση μου για νεο μηχανισμο του ντισκμαν μου??? το μοντελο του ειναι sl-sx450 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:03 ---------- παιδια δν βρισκω τπτ!!!! :cry: καμια βοηθεια?????????
darklordvader77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Πηγαινε σε ενα εξουσιοδοτημενο service της Sony, ή παρτους τηλεφωνο κ ρωτα τους (δωσε μοντελο και serial number) όλα αυτα, θα τα βρεις στο excelάκι του συνδεσμου που σου επισυναπτω:http://www.sony.gr/res/attachment/file/28/1069862834428.xls Ελπιζω να βοηθησα (well καπως) p.s. Αν δεν σε συμφερει οντως η αντικατασταση οικονομικα,καλα σου λενε τα παιδια, get a flash mp3!
pj20 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Πηγαινε σε ενα εξουσιοδοτημενο service της Sony, ή παρτους τηλεφωνο κ ρωτα τους (δωσε μοντελο και serial number) όλα αυτα, θα τα βρεις στο excelάκι του συνδεσμου που σου επισυναπτω:http://www.sony.gr/res/attachment/file/28/1069862834428.xls Ελπιζω να βοηθησα (well καπως) p.s. Αν δεν σε συμφερει οντως η αντικατασταση οικονομικα,καλα σου λενε τα παιδια, get a flash mp3! εμ panasonic sl-sx450 ειναι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:57 ---------- επισης με βοηθατε πολυ αμα μου βρειτε service manual της συσκευης.... εγω δν καταφερα να βρω...:cry: βοηθειααα!!!!!!!
pj20 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 μου εστειλαν νεο μηχανισμο (κεφαλη με μοτερ) ε, ξερει κανεις πως μπαινει στο συγκεκριμενο μοντελο αν θελει καποια ρυθμιση κλπ το μοντελο ειναι panasonic sl-sx450
TechnoState Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Τελικά είσαι ήρωας! Λοιπόν, ανοίγεις το discman, το ξεμοντάρεις προσεκτικά κ χειρουργικά (κάπου έχει μικρές βίδες κ κάπου τα πλαστικά απλός ξεκουμπώνουν με μικρή πίεση - ελαφρό τράβηγμα) κ όπως είναι η συνδεσμολογία του παλιού μηχανισμού μοντάρεις τον νέο, βήμα.. βήμα κ αν είναι περίπλοκη η όλη επέμβαση τράβα κ καμιά φώτο για να μην χαθείς στο δέσιμο μετά... Επίσης αν έχεις το manual πρέπει να υπάρχει αναλυτικό σχεδιάγραμμα. Τώρα απο ρεύμα κ δεδομένα δεν πρέπει να έχει κολλήσεις πάνω στην πλακέτα αλλά μια μίνι-καλώδιο-ταινία η οποία ξεκουμπώνει κ βγαίνει σχετικά εύκολα. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε ξεφορτισου απο στατικούς (ποτέ δεν ξέρεις..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.