pj20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 help παιδια!εφαγα το ιντερνετ για sevice manual κ τπτ! καμια ιδεα?
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μπαααα ουτε εγω βρηκα κατι...θυμασε στο περιπου πως ηταν μηπως?
pj20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 μπαααα ουτε εγω βρηκα κατι...θυμασε στο περιπου πως ηταν μηπως? ποιο?το μανουαλ?σορυ δν καταλαβα....
pj20 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 το τριμερ! τι ενοεις?δν καταλαβαινω!βοηθησε με! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:13 ---------- που πηγατε?? βοηθηστε με!!!!!!:cry::cry:
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εχμ...περιτο να σου πω οτι μας εχεις μπερδεψει αλλα και τον εαφτο σου.. τεσπα Με ενα 10λεπτο ψαξιμο δεν βρηκα καπιο service manual της συσκευης αλλα θα ξανακοιταξω....ωστοσο εσυ μηπως θυμασε περιπου σε τι θεση ηταν ρυθμισμενο το τριμερακι που σκαλισες?
pj20 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εχμ...περιτο να σου πω οτι μας εχεις μπερδεψει αλλα και τον εαφτο σου.. τεσπαΜε ενα 10λεπτο ψαξιμο δεν βρηκα καπιο service manual της συσκευης αλλα θα ξανακοιταξω....ωστοσο εσυ μηπως θυμασε περιπου σε τι θεση ηταν ρυθμισμενο το τριμερακι που σκαλισες? ηταν τελειως καθετα αριστερα. εγω το εστριψα λιγο προς τα πανω (δεξια)....την εκανα ετσι???:fear:
pj20 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ε ξαναβαλτο ετσι! αν το ξαναβαλω ετσι δν θα παιζει ορισμενα τραγουδια σε καποια γρατσουνισμενα σιντι...αν παλι το γυρισω λιιιιγο προς τα πανω (δεξια) δν θα διαβαζει κ θα τσιριζει το λειζερ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:27 ---------- παιδια any ideas?????
pj20 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 παρε καινουριο, πανφτηνα ειναι σκοπος μου ειναι να το επισκευασω κ οχι να παρω καινουργιο. αν ηταν να παρω καινουργιο δν θα ημουν εδω....αλλη προταση κανεις????
gdriver Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σκοπος μου ειναι να το επισκευασω κ οχι να παρω καινουργιο. αν ηταν να παρω καινουργιο δν θα ημουν εδω....αλλη προταση κανεις???? το λειζερ ακουγεται γιατι δε μπορει να εστιασει στο δισκο ετσι οπως το εβαλες. ο αναπαραγωγεας σου ηταν ενταξει.δεν επρεπε να το πειραξεις.απλως το λειζερ του δεν ειναι τοσο δυνατο ωστε να μπορει να υπερπηδησει γρατζουνιες. για να μπορεσει να τα διαβασει πρεπει να αλλαξεις optical (το διαφανο κρυσταλλο που εχει το λειζερ) με καποιο που να μπορει να κουμπωσει πανω του αλλα και να ειναι δυνατοτερο ας πουμε.αν μπορεις να βρεις κατι τετοιο και εχεις τις ηλεκτρονικες γνωσεις να το εφαρμοσεις ,το κανεις. αλλιως δεν υπαρχει τροπος. παντως ο αναπαραγωγεας σου ηταν ενταξει.δεν ειχε καποια δυσλειτουργια.
pj20 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 το λειζερ ακουγεται γιατι δε μπορει να εστιασει στο δισκο ετσι οπως το εβαλες. ο αναπαραγωγεας σου ηταν ενταξει.δεν επρεπε να το πειραξεις.απλως το λειζερ του δεν ειναι τοσο δυνατο ωστε να μπορει να υπερπηδησει γρατζουνιες. για να μπορεσει να τα διαβασει πρεπει να αλλαξεις optical (το διαφανο κρυσταλλο που εχει το λειζερ) με καποιο που να μπορει να κουμπωσει πανω του αλλα και να ειναι δυνατοτερο ας πουμε.αν μπορεις να βρεις κατι τετοιο και εχεις τις ηλεκτρονικες γνωσεις να το εφαρμοσεις ,το κανεις. αλλιως δεν υπαρχει τροπος. παντως ο αναπαραγωγεας σου ηταν ενταξει.δεν ειχε καποια δυσλειτουργια. οχι οχι!φιλε μου δν καταλαβες σε μπερδεψα!το γυρισα λιγο προς την αντιθετη κατευθυνση για να μπορει να διαβασει κ διαβαζει, μονο που η κεφαλη κανει κατι περιεργα κατα τν αναγνωση κατι σαν να προσπαθει να διαβασει (το εκανε κ πριν του πιραξω το τριμερ δηλ μετα απ τν τεχνικο που του το πηγα για ρυθμισμα κεφαλης) τι κανω (εκτος απο το να το αντικαταστησω) ????βοηθεια!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:28 ---------- μιλαω στν εαυτο μου?? τι εγινε? παδια βοηθειααααα!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.