Προς το περιεχόμενο

Discman προβλημααα!!!

pj20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά εν έτη 2009 και παιδευόσαστε με δισκάκια?Πάρε ένα mp3 player με flash μνήμη που έχουν και μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα CD και δεν φθειρονται με την πάροδο του χρόνου

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν καταλαβαινες τι ειπε δεν θα γελαγες:P

μη με παρεξηγεις...γελασα με το σδφξσδ που γραφεις. με το ντισκμαν τι κανω (εκτος να πεταχτει) αν του ξαναπιραξω το τριμερ δε θα χαλασει????

Δημοσ.
το πρωτο βημα ειναι να το βαψεις μπλε

Και μετά για θάλασσα...

Μα χωρίς πλάκα, αν θες να ακούσεις μουσική κουβαλάς μαζί CDs; Τζισους Κραϊστ εντ χις μαδερ... Δηλαδή όταν τα αυτοκίνητα θα πετάνε, εσύ θα παίρνεις τέτοιο;

Ρίξε μια ματιά σε κανένα από αυτά. Εντάξει, μπορεί να μη λένε και πολλά απο ποιότητα ήχου και τα λοιπά τα πολύ φθηνά, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως αντέχεις να κουβαλάς CDs.

Δημοσ.
Και μετά για θάλασσα...

Μα χωρίς πλάκα, αν θες να ακούσεις μουσική κουβαλάς μαζί CDs; Τζισους Κραϊστ εντ χις μαδερ... Δηλαδή όταν τα αυτοκίνητα θα πετάνε, εσύ θα παίρνεις τέτοιο;

Ρίξε μια ματιά σε κανένα από αυτά. Εντάξει, μπορεί να μη λένε και πολλά απο ποιότητα ήχου και τα λοιπά τα πολύ φθηνά, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως αντέχεις να κουβαλάς CDs.

ΟΜΩΣ αυτο...ειναι εργαλιο οποτε και τα αυτοκινητα να πεταγαν εγω θα το αγοραζα:-D

Δημοσ.

οπως εσυ εχεις τη σακαρακα για τη δουλεια σου ετσι ακριβως το χω κι εγω το ντισκμαν. οσο περιεργο κ αν σου ακουγεται ναι τα ντισκμαν ζουν ακομα κ ειναι κ mp3!!!τωρα χωρις πλακα θα βοηθησετε να καταλαβω τι γινετε?

Δημοσ.
ΟΜΩΣ αυτο...ειναι εργαλιο οποτε και τα αυτοκινητα να πεταγαν εγω θα το αγοραζα:-D

Καμένε :-D

Ναι πάρε εσύ εργαλείο του 80'. Οταν η γκομενα θα είναι από πάνω σου και θα κινείται και γω δε ξέρω με τι, εσύ θα βάζεις αμόλυβδη :P

Δημοσ.

Γιατί απορείτε που χρησιμοποιεί κάποιος ακόμα ντίσκμαν; Εγώ δεν απορώ καθόλου. Αν δηλ. σας έλεγα ότι εγώ στο αυτοκίνητο έχω ακόμα ραδιοκασετόφωνο (άλλο αν ακούω μόνο ραδιόφωνο) τι θα λέγατε, ότι είμαι πρωτόγονος; Δεν έχω την ανάγκη να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο, πιο σύγχρονο. Καθένας με τις προτιμήσεις του, τα γούστα του και τις ανάγκες του.

Δημοσ.
μη με παρεξηγεις...γελασα με το σδφξσδ που γραφεις. με το ντισκμαν τι κανω (εκτος να πεταχτει) αν του ξαναπιραξω το τριμερ δε θα χαλασει????

δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις,κανε την χαρη στον εαυτο σου και αγορασε ενα mp3 player,ειναι φτηνοτερα,βολικοτερα,λιγοτερο ενεργοβορα κλπ κλπ

το discman μπορεις:

να μου το χαρισεις

να το κανεις φρισμπι

να το κανεις πρες παπιε

να το βαψεις μπλε και να το φουνταρεις στην κοντινοτερη παραλια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ----------

εγω τι κανω?

ελπιζω καλα:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ----------

Γιατί απορείτε που χρησιμοποιεί κάποιος ακόμα ντίσκμαν; Εγώ δεν απορώ καθόλου. Αν δηλ. σας έλεγα ότι εγώ στο αυτοκίνητο έχω ακόμα ραδιοκασετόφωνο (άλλο αν ακούω μόνο ραδιόφωνο) τι θα λέγατε, ότι είμαι πρωτόγονος; Δεν έχω την ανάγκη να το αντικαταστήσω με κάτι άλλο, πιο σύγχρονο. Καθένας με τις προτιμήσεις του, τα γούστα του και τις ανάγκες του.

οκ κρο μανιον:P

Δημοσ.

χα χα χου φτου τι αηδιες ειναι αυτες που γραφεις??:eek:σου ειπαν πως το χω για πεταμα?επισκευη προσπαθω να του κανω κ εσυ με κοροιδευεις. αν δν θες ν βοηθησεις μν postαρεις!

Δημοσ.
χα χα χου φτου τι αηδιες ειναι αυτες που γραφεις??:eek:σου ειπαν πως το χω για πεταμα?επισκευη προσπαθω να του κανω κ εσυ με κοροιδευεις. αν δν θες ν βοηθησεις μν postαρεις!

καλα ρε μαν σορυ:o

σνιφ τα μαζευω και σε αλλη παραλια

c ya

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...