Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
περιμένω πως και πως την στιγμή που θα κοπεί τελείως η πρόσβαση στο net από την Κίνα, οι άχρηστοι όλο ημίμετρα παίρνουν :P

Υπάρχει και η λύση να τυφλώνουν όσους μπαίνουν σε πονηρά sites. Αυτούς και το internet να τους κόψεις κάπου θα τη βρουν τη τσοντούλα τους.. Έτσι θα προφυλάξουν καλύτερα τον πολιτισμό τους..

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι τα πραγματα ειναι οκ στην κινα.Απλα ειπα οτι κινα και usa εχουν τους ιδιους τροπους τακτικης ωστε να αντιμετωπιζουν τις διαφορες καταστασεις.Επισης δεν μιλησα μονο για το τι γινετε πανω στο θεμα του νετ αλλα το εθεσα εντελως γενικα.Ε τωρα μην μου πεις οτι θεωρεις τους αμερικανους σωτηρες η οτι οπου πανε πανε με την δημοκρατια μαζι τους(το ιδο και οι κινεζοι)!Και οι αμερικανοι και οι κινεζοι δεν ηταν λιγες οι φορες που χρησιμοποιησαν(και το κανουν ακομη και τωρα)τα βασανιστηρια και τις εκτελεσεις για να πετυχουν τον σκοπο τους!Και μην μου πειτε οτι οι μεν το κανουν περισσοτερο η λιγοτερο απο τους δε γιατι δεν εχει καμια αξια,σημασια εχει να μην το κανουν και οχι σε ποσους το κανουν!Ειτε ο ενας σκοτωσει 400 ειτε ο αλλος 200 δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια,οσο στο να μην το εκαναν καθολου!

Δεν έκανα ποτέ σύγκριση με κανέναν άλλο λαό, μιλάω καθαρά για την Κίνα. Πιστευώ πως ο τρόπος που αντιμετωπίζει την ελευθερία του ατόμου έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές που έχω μάθει, και υποστηρίζει το διεθνές δίκαιο (εκτός αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με). Το τι κάνει η Αμερική είναι ένα άλλο κομμάτι, δεν είναι το θέμα του topic, και στην τελική, θα ήθελα να υπάρχει σύγκριση με τους δικούς μας νόμους και αξίες...

Δημοσ.
Δεν έκανα ποτέ σύγκριση με κανέναν άλλο λαό, μιλάω καθαρά για την Κίνα. Πιστευώ πως ο τρόπος που αντιμετωπίζει την ελευθερία του ατόμου έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές που έχω μάθει και υποστηρίζει το διεθνές δίκαιο (εκτός αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με). Τ οτι κάνει η Αμερική είναι ένα άλλο κομμάτι, δεν είναι το θέμα του topic, και στην τελική, θα ήθελα να υπάρχει σύγκριση με τους δικούς μας νόμους και αξίες...

Συμφωνω μαζι σου.Απλα πιο πριν ειχε γινει μια συζητηση και η συγκριση ειχε γινει αναμεσα σε αμερικη και κινα και πανω σε εκεινο ειχες απαντησει.

Δημοσ.
Tι να σου πει; Τα αυτονόητα; Σοβαρά τώρα συγκρίνεις μία χώρα που εξέλεξε με εκλογές κάποιον για να την κυβερνήσει και μία χώρα που έχει ένα κόμμα και ο γραμματέας αυτού διορίζεται "φυτευτός" να διοικήσει μέχρι να ψοφήσει ή μέχρι να χάσει την δύναμη του;

Να βάλω στην εξίσωση ότι εξελέγη και αφροαμερικανός σε μία χώρα που ο ρατσισμός ήταν (και είναι σε μερικές περιοχές) κυρίαρχος;

Τι να λέμε τώρα...παντελώς άσχετη η παρομοίωση σου. Να λεγες για την Ρωσία του Πούτιν κάτι γίνονταν.

Και στον Ιράν με εκλογές εξέλεξαν αυτόν που τους κυβερνάει...

Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ο ενήλικας αν θέλει τσόντα δεν θα την ψάξει στο google. Ξέρει που θα την βρει. Τα παιδάκια όμως θα ψάξουν στο google, λογικό είναι. Γι'αυτό έγινε ότι έγινε. Κάποιος έφερε ένα παράδειγμα για τα περίπτερα που είχαν κάποτε λίγες τσόντες, τώρα είναι γεμάτα. Γι'αυτό δεν πρέπει να κάνει κάτι η κυβέρνηση? Να απαγορέψει την τόσο φάτσα-κάρτα εμφάνιση αυτών των περιοδικών? Ναι. Μην μου πείτε πως είναι φταίξιμο των γονιών, και θα έπρεπε να κλείνουν τα μάτια των παιδιών τους όταν περνάνε δίπλα από περίπτερο. Δεν γίνεται αυτό, γιατί πολλές φορές δεν θα είναι τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Το ίδιο και στο ιντερνετ, το παιδάκι δεν θα προσπαθήσει να μπει σε τσόντα όταν θα είναι μπροστά ο γονιός του για να το σταματήσει, ούτε όλοι οι γονείς ξέρουν από υπολογιστές, για να βάλουν parental control software. Βασιζόμενη σε αυτό, η κυβέρνηση της Κίνας έκανε την κίνηση αυτή. Βοηθώντας ΩΣ ΈΝΑ ΣΗΜΕΙΟ τους γονείς. Και ξαναλέω πως οι ενήλικες δεν θα πάθουν τίποτα από αυτή την απόφαση, μιας και δεν ψάχνουν τσόντες στο google. Τί βασανιστήρια μου λέτε? Από το ένα θέμα πηδάτε στο άλλο. Δεν έχει να κάνει με βασανιστήρια. Απλά έχουμε μάθει να βλέπουμε όλη μέρα σε όλα τα ΜΜΕ τσόντες, και έχουμε ξεχάσει πως είναι θέμα της κυβέρνησης να προστατέψει αυτούς που δεν πρέπει να βλέπουν τις τσόντες, εννοώντας τα παιδιά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα παιδάκια όμως θα ψάξουν στο google, λογικό είναι. Γι'αυτό έγινε ότι έγινε.

να φανταστώ ότι δεν μπορούν να τα ψάξουν στο yahoo ή στο live search έτσι? :o

Δημοσ.
Συμφωνω μαζι σου.Απλα πιο πριν ειχε γινει μια συζητηση και η συγκριση ειχε γινει αναμεσα σε αμερικη και κινα και πανω σε εκεινο ειχες απαντησει.

Παρεπιπτόντως:

Δεν βλεπω καμια διαφορα αναμεσα στην δημοκρατια της αμερικης με το καθεστως της κινας.

Εσύ ξεκίνησες την σύγκριση με την Αμερική. Όλοι μίλησαν για δυτικά κράτη γενικά.

Δημοσ.
να φανταστώ ότι δεν μπορούν να τα ψάξουν στο yahoo ή στο live search έτσι? :o

Ξέχασες το Bing :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:22 ----------

Εγώ εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ο ενήλικας αν θέλει τσόντα δεν θα την ψάξει στο google. Ξέρει που θα την βρει. Τα παιδάκια όμως θα ψάξουν στο google, λογικό είναι. Γι'αυτό έγινε ότι έγινε. Κάποιος έφερε ένα παράδειγμα για τα περίπτερα που είχαν κάποτε λίγες τσόντες, τώρα είναι γεμάτα. Γι'αυτό δεν πρέπει να κάνει κάτι η κυβέρνηση? Να απαγορέψει την τόσο φάτσα-κάρτα εμφάνιση αυτών των περιοδικών? Ναι. Μην μου πείτε πως είναι φταίξιμο των γονιών, και θα έπρεπε να κλείνουν τα μάτια των παιδιών τους όταν περνάνε δίπλα από περίπτερο. Δεν γίνεται αυτό, γιατί πολλές φορές δεν θα είναι τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Το ίδιο και στο ιντερνετ, το παιδάκι δεν θα προσπαθήσει να μπει σε τσόντα όταν θα είναι μπροστά ο γονιός του για να το σταματήσει, ούτε όλοι οι γονείς ξέρουν από υπολογιστές, για να βάλουν parental control software. Βασιζόμενη σε αυτό, η κυβέρνηση της Κίνας έκανε την κίνηση αυτή. Βοηθώντας ΩΣ ΈΝΑ ΣΗΜΕΙΟ τους γονείς. Και ξαναλέω πως οι ενήλικες δεν θα πάθουν τίποτα από αυτή την απόφαση, μιας και δεν ψάχνουν τσόντες στο google. Τί βασανιστήρια μου λέτε? Από το ένα θέμα πηδάτε στο άλλο. Δεν έχει να κάνει με βασανιστήρια. Απλά έχουμε μάθει να βλέπουμε όλη μέρα σε όλα τα ΜΜΕ τσόντες, και έχουμε ξεχάσει πως είναι θέμα της κυβέρνησης να προστατέψει αυτούς που δεν πρέπει να βλέπουν τις τσόντες, εννοώντας τα παιδιά.

Εξακολουθείς να πιστεύεις οτι οι Κινέζοι το κάνουν αυτό για τις τσόντες? Απλά παίζει να έκαναν ακόμα ενα ακόμη πιο βαρβάτο update, κλείνωντας τυχόν τρύπες και φιμόνοντας ακόμα περισσότερο keywords και λέξεια κλειδιά όπως Tien an men, Θιβέτ, και άλλα που υπονομέυουν το "καθεστώς" της χώρας.

Δημοσ.
Παρεπιπτόντως:

Εσύ ξεκίνησες την σύγκριση με την Αμερική. Όλοι μίλησαν για δυτικά κράτη γενικά.

Ναι την συγκριση με αμερικη εγω την ξεκινησα και την πηρα ως το πρωτο παραδειγμα των δυτικων κρατων...που το κακο?Απλα ο mimidon εκανε ενα σχολιο πανω στην συγκριση που καναμε πριν και απλα του το θυμησα.

Δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να μου την πεις!!!

Δημοσ.
και άλλα που υπονομέυουν το "καθεστώς" της χώρας.

Από περιέργεια, γιατί τα εισαγωγικά στο καθεστώς;

Δημοσ.
Από περιέργεια, γιατί τα εισαγωγικά στο καθεστώς;

Γιατί αυτο αποκαλούνται κομμουνιστές, ενω στην ουσία είναι δικτάτορες.

Δημοσ.

@j11h

Ναι την συγκριση με αμερικη εγω την ξεκινησα και την πηρα ως το πρωτο παραδειγμα των δυτικων κρατων...που το κακο?Απλα ο mimidon εκανε ενα σχολιο πανω στην συγκριση που καναμε πριν και απλα του το θυμησα.

Δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθεις να μου την πεις!!!

Δεν προσπαθώ να στην πω, δεν εχω προσωπικά με κανένα, forum είναι καθένας έχει τις απόψεις του, χαλάρωσε.

Ο τίτλος μιλάει για την Κίνα και την λογοκρισία στο Διαδίκτυο και αναφερθήκαμε ότι γενικά στα δυτικά κράτη επικρατούν λίγο καλύτερες συνθήκες. Εσύ το συγκεκριμενοποιείς για το USA vs China λέγοντας ότι είναι πάνω κάτω στα ίδια χάλια από θέμα δικαιωμάτων οπότε φτάσαμε να μην καταλήγουμε πουθενά.

Μετά βγαίνοντας λίγο off σου λέμε ότι εκεί σέβονται λίγο περισσότερα τα ανθρώπινα δικαιώματα (τουλάχιστον των ίδιων των κατοίκων της αν μη τι άλλο) και αρχίζεις τα εξυπνακίστικα "εγώ ξέρω περισσότερα από σένα, εξυπνάκια" σε ένα παραλογισμό του στυλ "ο μπαμπάς μου είναι πιο δυνατός από τον δικό σου". Στο τέλος με λυπάσαι (!!!) κιόλας..

Δημοσ.
@j11h

Δεν προσπαθώ να στην πω, δεν εχω προσωπικά με κανένα, forum είναι καθένας έχει τις απόψεις του, χαλάρωσε.

Ο τίτλος μιλάει για την Κίνα και την λογοκρισία στο Διαδίκτυο και αναφερθήκαμε ότι γενικά στα δυτικά κράτη επικρατούν λίγο καλύτερες συνθήκες. Εσύ το συγκεκριμενοποιείς για το USA vs China λέγοντας ότι είναι πάνω κάτω στα ίδια χάλια από θέμα δικαιωμάτων οπότε φτάσαμε να μην καταλήγουμε πουθενά.

Μετά βγαίνοντας λίγο off σου λέμε ότι εκεί σέβονται λίγο περισσότερα τα ανθρώπινα δικαιώματα (τουλάχιστον των ίδιων των κατοίκων της αν μη τι άλλο) και αρχίζεις τα εξυπνακίστικα "εγώ ξέρω περισσότερα από σένα, εξυπνάκια" σε ένα παραλογισμό του στυλ "ο μπαμπάς μου είναι πιο δυνατός από τον δικό σου". Στο τέλος με λυπάσαι (!!!) κιόλας..

Λοιπον επειδη κουραστηκα κι επειδη μαλλον εσυ θελεις να βγεις στο τελος ο εξυπνος της παρεας κι οχι εγω,σου λεω το εξης:ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!

Ενταξει ικανοποιηθηκες?

ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.
Γιατί αυτο αποκαλούνται κομμουνιστές, ενω στην ουσία είναι δικτάτορες.

Ξερεις τι ειπες τωρα?

"Γιατί αυτο αποκαλούνται δικτάτορες, ενω στην ουσία είναι δικτάτορες."

:P

Δημοσ.
Ξερεις τι ειπες τωρα?

"Γιατί αυτο αποκαλούνται δικτάτορες, ενω στην ουσία είναι δικτάτορες."

:P

Ε ναι απλά το είπα πιο κομψά :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...