j11h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καταρχήν κόψε το επιθετικό στυλάκι. Δεν σου μιλάω έτσι και δεν έχω κάτι μαζί σου ...συζήτηση κάνουμε. Στο θέμα, σέβεται ΣΑΦΩΣ πολύ περισσότερα δικαιώματα των υπηκόοων της. Τι λέμε τώρα; Ξεκίνα από το πιο απλό : στην Κίνα εκτελείται κάποιος αν πει κάτι κακό για το κόμμα. Τι συγκρίνεις τώρα; Δεν είναι και οι Ηπα παράδεισος αλλά με την καμία δεν είναι σαν το καθεστως των σχιστομάτηδων. Επιτεθηκα γιατι αισθανθηκα οτι εκανες κι εσυ το ιδιο.Τελος παντων ας το χαλαροσουμε λιγο γιατι ειμαστε offtopic. Σχετικα με τις εκτελεσεις θα σου πω το εξης:ασχετα με το ποσοι σκοτωνονται καθε χρονια,το θεμα ειναι η θανατικη ποινη ισχυει και στην αμερικη κι εκει δεν αφηνουν ελευθερους ολους οσους θεωρουν οτι κανουν κακο στην αμερικη.Οπως ειπα και πριν η αμερικη δεν εχει τιποτα να φοβηθει στο εσωτερικο της και για αυτο δεν υπαρχουν πολλες εκτελεσεις εντος χωρας(στο εξωτερικο θεριζουν βεβαια τα αμερικανακια).Επισης δεν λεω οτι η κινα ειναι λαδι αλλα οτι εχει ακριβως τις ιδιες μεθοδους με την αμερικη. ΥΓ:Παιδια ας συνεχισουμε καλυτερα με pm απο δω και περα την συζητηση μας,και παρακαλω καποιον να σβησει τα offtopic μυνηματα μας.
mandos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 φαντάσου ο τίτλος του τόπικ να ήταν: "forumistas VS forumistas - ΗΠΑ ή ΚΙΝΑ for the presidency?" και ή μόνοι αλήθεια είναι ότι και οι δύο πλεύρες έχουν δίκια και άδικα, σωστά και λάθη κτλ κτλ κτλ η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου
sakdrama Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Σημασια εχει οτι το τμημα μαρκετιγκ της Γκουγκλε θα σκιστει να βρει τροπο να ανοιξει παραθυρακια στο καθεστως για να δουλεψει στην Κινα. Ε θα πεσουν και οι σχετικες μιζες μαθαν απο τους δικους μας , και ολα θα στρωσουν ..
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ξερω πολυ καλα τη ειναι η ελυθερη εκφραση και ξερω πολυ καλα τα δικαιωματα μου και τα ανθρωπινα δικαιοματα.Ξερω επισης πολυ καλα το τι γινετε στον κοσμο,πιο καλα κι απο εσενα!Εξυπνε ε εξυπνε κι εσυ!!! Καταρχήν αν είσαι πάνω από 12 σβήσε το κείμενο από το "πιο καλά" μέχρι τέλους. Συμβουλή. Δεύτερον εφόσον ξέρεις τα ανθρώπινα δικαιώματα θα ξέρεις ποια από αυτά τηρούνται στην Κίνα και σε τι βαθμό και δεν συγκρίνονται με αυτά των υπόλοιπων δυτικών χωρών, ακόμα και της Αμερικής. Σε σχέση δε με της Ε.Ε. μην ανοίξουμε κουβέντα.. Αν συνεχίζεις να βλέπεις την Κίνα το ίδιο ή περισσότερο φιλελεύθερη με την Αμερική ότι κι αν σου πω δεν θα σου αλλάξω γνώμη.
j11h Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καταρχήν αν είσαι πάνω από 12 σβήσε το κείμενο από το "πιο καλά" μέχρι τέλους. Συμβουλή. Δεν αξιζει φιλε μου να συνεχισω μαζι σου,λυπαμαι.Εαν με θεωρεις 12χρονο η οτι εσυ εχεις τις ιπεραποψεις,τι να σου πω,καλα κανεις,δικαιωμα σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 περιμένω πως και πως την στιγμή που θα κοπεί τελείως η πρόσβαση στο net από την Κίνα, οι άχρηστοι όλο ημίμετρα παίρνουν
antuansupra Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κάτσε να «δυναμώσει» η Κίνα και τα ξαναλέμε... ...τώρα ξεπετιέται. δεν θα προλαβει να ξεπεταχτει η κινα, θα πουν οι αμερικανοι καποια στιγμη: "πρεπει να σωσουμε των κινεζικο λαο απο τα δυχτια της κομουνιστικης κυβερνησης" μην νομιζετε δεν το κανουνε για τους εαυτους τους, αλλα για τον κακομιρο τον κινεζικο λαο. λεμε τωρα
pournaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 δεν θα προλαβει να ξεπεταχτει η κινα, θα πουν οι αμερικανοι καποια στιγμη: "πρεπει να σωσουμε των κινεζικο λαο απο τα δυχτια της κομουνιστικης κυβερνησης" μην νομιζετε δεν το κανουνε για τους εαυτους τους, αλλα για τον κακομιρο τον κινεζικο λαο. λεμε τωρα Μπορει να ειναι και η μοναδικη φορα που θα κανουν κατα λαθος καλο στον υπολοιπο κοσμο... (δυστυχως δεν το βλεπω να γινεται)
lykoulos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως, δεν θα μπλέξω πολιτικό περιεχόμενο στην απάντησή μου. Θα υποστηρίξω την απόφαση αυτή της κυβέρνησης της Κίνας, διότι πιστεύω πως κάνουν καλό στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ο λόγος που δεν υπάρχουν hardcore κανάλια στην τηλεόραση (δεν μιλάω για συνδρομητικές) είναι για να μην πετύχει καταλάθος κανένα παιδάκι και πάθει κάτι. Στο google συμφωνώ ότι με άμεση αναζήτηση δεν θα βρείτε τσόντες, αλλά αν κοιτάξετε λίγο βαθύτερα, και μπείτε σε 3-4 sites σίγουρα θα βρείτε μπροστά σας ένα banner με κάποια "κυρία" να κάνει squirt για παράδειγμα. Προσωπικά πιστεύω πως τα πράγματα θα έπρεπε να είναι πιο προστατευμένα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, μιας και ζούμε στο 2009, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια έχει πρόσβαση στο internet, το οποίο είναι γεμάτο πορνό. Γράψτε στο google images την λέξη-κλειδί anime. Μέσα στις 3 πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων, είδα γύρω στις 5 κοπελίτσες anime με εσώρουχα, και 2 χωρίς. Σκεφτείτε να ψάξουν και για τίποτα πονηρό δηλαδή. Σκεφτείτε να μπει το κοριτσάκι να ψάξει για τις PUSSY cat dolls για παράδειγμα. Δεν βρισκόμαστε πλέον στο ΄95 το ίντερνετ δεν είναι για τους λίγους, και οι ταχύτητες είναι τεράστιες, καθιστώντας κάθε είδους stream ή download προσιτό. Πιστεύω πως αυτό που έκανε η κυβέρνηση της Κίνας είναι καλό. Δείτε τα δικά μας τα παιδιά, προσωπικά έχω ακούσει σε δημοτικό σχολείο παιδάκι που δεν παίζει να ήταν πάνω από 9 χρονών να φωνάζει σε ένα κοριτσάκι "κάνε μου μια **** μωρή" και αυτή να απαντάει "ναι θα ήθελες" να μην αναφέρω το ότι τα παιδάκια έχουν ΜΣΝ από τα 10 τους.. Φταίνε οι γονείς, συμφωνώ, αλλά μια τέτοια πράξη από τη μεριά της κυβέρνησης σημαίνει πολλά. Ο ενήλικας άμα θέλει τσόντα, δεν θα την ψάξει από το google, τα παιδάκια όμως ναι.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εγώ πάντως, δεν θα μπλέξω πολιτικό περιεχόμενο στην απάντησή μου. Θα υποστηρίξω την απόφαση αυτή της κυβέρνησης της Κίνας, διότι πιστεύω πως κάνουν καλό στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ο λόγος που δεν υπάρχουν hardcore κανάλια στην τηλεόραση (δεν μιλάω για συνδρομητικές) είναι για να μην πετύχει καταλάθος κανένα παιδάκι και πάθει κάτι. Στο google συμφωνώ ότι με άμεση αναζήτηση δεν θα βρείτε τσόντες, αλλά αν κοιτάξετε λίγο βαθύτερα, και μπείτε σε 3-4 sites σίγουρα θα βρείτε μπροστά σας ένα banner με κάποια "κυρία" να κάνει squirt για παράδειγμα. Προσωπικά πιστεύω πως τα πράγματα θα έπρεπε να είναι πιο προστατευμένα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, μιας και ζούμε στο 2009, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια έχει πρόσβαση στο internet, το οποίο είναι γεμάτο πορνό. Γράψτε στο google images την λέξη-κλειδί anime. Μέσα στις 3 πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων, είδα γύρω στις 5 κοπελίτσες anime με εσώρουχα, και 2 χωρίς. Σκεφτείτε να ψάξουν και για τίποτα πονηρό δηλαδή. Σκεφτείτε να μπει το κοριτσάκι να ψάξει για τις PUSSY cat dolls για παράδειγμα. Δεν βρισκόμαστε πλέον στο ΄95 το ίντερνετ δεν είναι για τους λίγους, και οι ταχύτητες είναι τεράστιες, καθιστώντας κάθε είδους stream ή download προσιτό. Πιστεύω πως αυτό που έκανε η κυβέρνηση της Κίνας είναι καλό. Δείτε τα δικά μας τα παιδιά, προσωπικά έχω ακούσει σε δημοτικό σχολείο παιδάκι που δεν παίζει να ήταν πάνω από 9 χρονών να φωνάζει σε ένα κοριτσάκι "κάνε μου μια **** μωρή" και αυτή να απαντάει "ναι θα ήθελες" να μην αναφέρω το ότι τα παιδάκια έχουν ΜΣΝ από τα 10 τους.. Φταίνε οι γονείς, συμφωνώ, αλλά μια τέτοια πράξη από τη μεριά της κυβέρνησης σημαίνει πολλά. Ο ενήλικας άμα θέλει τσόντα, δεν θα την ψάξει από το google, τα παιδάκια όμως ναι. Νομίζεις οτι το παιδάκι όπως λές θα βρεί αυτό και θα καταλάβει περι τίνος πρόκειται.Αντε πες κ το βρίσκει,αν είναι έτσι να κάνουμε λογοκρισία σε όλο το ίντερνετ επειδή οι γονείς στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι βλάκες κ αφήνουν τα παιδιά χωρίς επιτήρηση.Πολύ λανθασμένη η λογική σου. Το google έχει κι επιλογή μάλιστα για τη λογοκρισία (το αγγλικό).
mimidon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Oχι για πες μου! ---------- Post added at 18:27 ---------- Για πες ρε φιλε κι εσυ,ποια ειναι η διαφορα? Αν παρακολουθείς ειδήσεις τα τελευταία χρόνια, θα βλέπεις ότι Κινέζοι φυλακίζονται επειδή μπαίνουν σε "παράνομα" sites ή εκτελούνται επείδη έγιναν χάκερ... Αν πάλι το θεωρείς ίδιο... Τι να πω.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ---------- Εγώ πάντως, δεν θα μπλέξω πολιτικό περιεχόμενο στην απάντησή μου. Θα υποστηρίξω την απόφαση αυτή της κυβέρνησης της Κίνας, διότι πιστεύω πως κάνουν καλό στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ο λόγος που δεν υπάρχουν hardcore κανάλια στην τηλεόραση (δεν μιλάω για συνδρομητικές) είναι για να μην πετύχει καταλάθος κανένα παιδάκι και πάθει κάτι. Στο google συμφωνώ ότι με άμεση αναζήτηση δεν θα βρείτε τσόντες, αλλά αν κοιτάξετε λίγο βαθύτερα, και μπείτε σε 3-4 sites σίγουρα θα βρείτε μπροστά σας ένα banner με κάποια "κυρία" να κάνει squirt για παράδειγμα. Προσωπικά πιστεύω πως τα πράγματα θα έπρεπε να είναι πιο προστατευμένα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, μιας και ζούμε στο 2009, κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια έχει πρόσβαση στο internet, το οποίο είναι γεμάτο πορνό. Γράψτε στο google images την λέξη-κλειδί anime. Μέσα στις 3 πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων, είδα γύρω στις 5 κοπελίτσες anime με εσώρουχα, και 2 χωρίς. Σκεφτείτε να ψάξουν και για τίποτα πονηρό δηλαδή. Σκεφτείτε να μπει το κοριτσάκι να ψάξει για τις PUSSY cat dolls για παράδειγμα. Δεν βρισκόμαστε πλέον στο ΄95 το ίντερνετ δεν είναι για τους λίγους, και οι ταχύτητες είναι τεράστιες, καθιστώντας κάθε είδους stream ή download προσιτό. Πιστεύω πως αυτό που έκανε η κυβέρνηση της Κίνας είναι καλό. Δείτε τα δικά μας τα παιδιά, προσωπικά έχω ακούσει σε δημοτικό σχολείο παιδάκι που δεν παίζει να ήταν πάνω από 9 χρονών να φωνάζει σε ένα κοριτσάκι "κάνε μου μια **** μωρή" και αυτή να απαντάει "ναι θα ήθελες" να μην αναφέρω το ότι τα παιδάκια έχουν ΜΣΝ από τα 10 τους.. Φταίνε οι γονείς, συμφωνώ, αλλά μια τέτοια πράξη από τη μεριά της κυβέρνησης σημαίνει πολλά. Ο ενήλικας άμα θέλει τσόντα, δεν θα την ψάξει από το google, τα παιδάκια όμως ναι. Δηλαδή, αντί να διαπαιδαγωγίσει σωστά το παιδί ο γονέας και ο δάσκαλος, θα πρέπει η Κυβέρνηση να κόψει σε ολόκληρο το κράτος την πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία, ακριβώς επειδή οι γονείς είτε βαριούνται, είτε είναι ανίκανοι... Λαθος τακτική κατά τη γνώμη μου... Δηλαδή όταν ήμασταν εμείς πιτσιρικάδες και κρυφοκοιτούσαμε τα περιοδικά στα περίπτερα, τι έπρεπε να μας κάνουν; Τουλάχιστον τότε, υπήρχαν 1-2, σήμερα υπάρχουν περίπτερα σε κεντρικά σημεία μόνο με αυτά (και κανένας δεν τα πειράζει..)! Το google μας έφταιξε λοιπόν;
grimpr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 "O στόχος μας στην Κίνα είναι να υποστηρίξουμε την μετάβαση από το "Κατασκευάστηκε στην Κίνα" στο "Καινοτομήθηκε στην Κίνα". -- Paul Otellini, Intel CEO. Σε 20 χρόνια από τώρα θα καταναλώνετε τα προϊόντα τους και θα λέτε και "ζήτω το Πεκίνο" καθώς θα τυλίγεται τις πίτες από τα σουβλάκια.
j11h Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν παρακολουθείς ειδήσεις τα τελευταία χρόνια, θα βλέπεις ότι Κινέζοι φυλακίζονται επειδή μπαίνουν σε "παράνομα" sites ή εκτελούνται επείδη έγιναν χάκερ... Αν πάλι το θεωρείς ίδιο... Τι να πω.. Δεν ειπα οτι τα πραγματα ειναι οκ στην κινα.Απλα ειπα οτι κινα και usa εχουν τους ιδιους τροπους τακτικης ωστε να αντιμετωπιζουν τις διαφορες καταστασεις.Επισης δεν μιλησα μονο για το τι γινετε πανω στο θεμα του νετ αλλα το εθεσα εντελως γενικα.Ε τωρα μην μου πεις οτι θεωρεις τους αμερικανους σωτηρες η οτι οπου πανε πανε με την δημοκρατια μαζι τους(το ιδο και οι κινεζοι)!Και οι αμερικανοι και οι κινεζοι δεν ηταν λιγες οι φορες που χρησιμοποιησαν(και το κανουν ακομη και τωρα)τα βασανιστηρια και τις εκτελεσεις για να πετυχουν τον σκοπο τους!Και μην μου πειτε οτι οι μεν το κανουν περισσοτερο η λιγοτερο απο τους δε γιατι δεν εχει καμια αξια,σημασια εχει να μην το κανουν και οχι σε ποσους το κανουν!Ειτε ο ενας σκοτωσει 400 ειτε ο αλλος 200 δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια,οσο στο να μην το εκαναν καθολου!
dark Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κατά πόσο πρέπει να είναι ελεύθερο το Ίντερνετ και να υπάρχει ασυδοσία ? Δεν πρέπει να μπουν κάποιοι μηχανισμοί ελέγχου όπως σε όλα τα ΜΜΕ ? Ιδίως όταν υπάρχει άμεση πρόσβαση παντού και πάντα από τον καθένα. Και μη μου πει κανείς ας προσέχουν οι γονείς 24 ώρες τη μέρα τα παιδιά Αυτό είναι αδύνατο Κατά πόσο μπορώ εγώ να δημοσιεύω σε εφημερίδα περιοδικά γυμνές ή όχι φωτογραφίες φίλων μου ? Κατά πόσο μπορώ να κλέβω δουλείες άλλων και να τις μοιράζω δωρεάν σε κόσμο ? Κατά πόσο μπορώ να δίνω πρόσβαση σε πορνογραφία δωρεάν σε όλο τον κόσμο ? Γιατί όλα αυτά μπορώ και θεωρώ δικαίωμα μου να τα κάνω μέσω ίντερνετ ? Γιατί πάντα θυμόμαστε τη δημοκρατία όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι παράνομο ύποπτο κλπ ?
j11h Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κατά πόσο πρέπει να είναι ελεύθερο το Ίντερνετ και να υπάρχει ασυδοσία ?Δεν πρέπει να μπουν κάποιοι μηχανισμοί ελέγχου όπως σε όλα τα ΜΜΕ ? Ιδίως όταν υπάρχει άμεση πρόσβαση παντού και πάντα από τον καθένα. Και μη μου πει κανείς ας προσέχουν οι γονείς 24 ώρες τη μέρα τα παιδιά Αυτό είναι αδύνατο Κατά πόσο μπορώ εγώ να δημοσιεύω σε εφημερίδα περιοδικά γυμνές ή όχι φωτογραφίες φίλων μου ? Κατά πόσο μπορώ να κλέβω δουλείες άλλων και να τις μοιράζω δωρεάν σε κόσμο ? Κατά πόσο μπορώ να δίνω πρόσβαση σε πορνογραφία δωρεάν σε όλο τον κόσμο ? Γιατί όλα αυτά μπορώ και θεωρώ δικαίωμα μου να τα κάνω μέσω ίντερνετ ? Γιατί πάντα θυμόμαστε τη δημοκρατία όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι παράνομο ύποπτο κλπ ? 1)Τοσο οσο να μην καταστρεφει τα ανθρωπινα δικαιωματα και αξιες. 2)Οι μηχανισμοι ελεγχου υπαρχουν πχ.το κυνηγι κατα της παιδεραστιας εχει ξεκινησει για τα καλα(κι ετσι πρεπει να ειναι!) 3)Μονο οταν εχεις την συγκαταθεση των φιλων σου και το εντυπο απευθυνεται στις αναλογες ηλικιες αναγνωστων. 4)Αυτο ειναι τεραστια συζητηση!Τα θεματα πειρατειας ειναι ακομη πολυ λεπτα θεματα. 5)Εφοσον το υλικο σου σεβεται τους διεθνεις κανονες πανω σε ανθρωπινα δικαιωματα,τροπος διανομης του,αναλογες ηλικιες,νομοθεσιες διαφορων χωρων τοτε εισαι οκ. 6)Γιατι το νετ ειναι το μονο μεσω που σε συνδεει γρηγορα και με ευκολο τροπο με ολο τον πλανητη(μην ξεχνας ομως οτι τα δικαωματα σου και η ελευθερια σου σταματατουν εκει που ξεκινουν τα δικαιωματα ενος αλλου) 7)Η δημοκρατια δεν φταιει σε τιποτα για το αν εσυ κανεις κατι παρανομο.Πολιτικο συστημα που να μην εχουν γινει παρανομιες ακομη δεν εχει βρεθει.Μοναρχια,δημοκρατια,φασισμος,κομμουνισμος δεν καταφεραν να σταματησουν την παρανομια οσο σκληρα μετρα κι αν πηραν. Δυστυχως δεν ζουμε στον παραδεισο,ετσι ειναι πλασμενος ο κοσμος,με τα καλα και τα κακα του. Ελπιζω να σε καλυψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα