Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή ίδια δημοκρατία έχει ένα δυτικό κράτος με την Κίνα?

Δεν βλεπω καμια διαφορα αναμεσα στην δημοκρατια της αμερικης με το καθεστως της κινας.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν βλεπω καμια διαφορα αναμεσα στην δημοκρατια της αμερικης με το καθεστως της κινας.

Όχι μωρέ, τα ίδια είναι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια χαρά σε βλέπω να ποστάρεις την γνώμη σου στο Insomnia για το πόσο μ@λ@κ1@ είναι η δημοκρατία στις δυτικές χώρες. Ξέρεις που θα ήσουν (καρφωμένος) τώρα αν γεννιόσουν από την άλλη μεριά και έκανες το ίδιο?

Δημοσ.
Εγώ πάντως μια χαρά σε βλέπω να ποστάρεις την γνώμη σου στο Insomnia για το πόσο μ@λ@κ1@ είναι η δημοκρατία στις δυτικές χώρες. Ξέρεις που θα ήσουν (καρφωμένος) τώρα αν γεννιόσουν από την άλλη μεριά και έκανες το ίδιο?

Oχι για πες μου!

---------- Post added at 18:27 ----------

Όχι μωρέ, τα ίδια είναι.

Για πες ρε φιλε κι εσυ,ποια ειναι η διαφορα?

Δημοσ.

Για πες ρε φιλε κι εσυ,ποια ειναι η διαφορα?

Tι να σου πει; Τα αυτονόητα; Σοβαρά τώρα συγκρίνεις μία χώρα που εξέλεξε με εκλογές κάποιον για να την κυβερνήσει και μία χώρα που έχει ένα κόμμα και ο γραμματέας αυτού διορίζεται "φυτευτός" να διοικήσει μέχρι να ψοφήσει ή μέχρι να χάσει την δύναμη του;

Να βάλω στην εξίσωση ότι εξελέγη και αφροαμερικανός σε μία χώρα που ο ρατσισμός ήταν (και είναι σε μερικές περιοχές) κυρίαρχος;

Τι να λέμε τώρα...παντελώς άσχετη η παρομοίωση σου. Να λεγες για την Ρωσία του Πούτιν κάτι γίνονταν.

Δημοσ.
Tι να σου πει; Τα αυτονόητα; Σοβαρά τώρα συγκρίνεις μία χώρα που εξέλεξε με εκλογές κάποιον για να την κυβερνήσει και μία χώρα που έχει ένα κόμμα και ο γραμματέας αυτού διορίζεται "φυτευτός" να διοικήσει μέχρι να ψοφήσει ή μέχρι να χάσει την δύναμη του;

Να βάλω στην εξίσωση ότι εξελέγη και αφροαμερικανός σε μία χώρα που ο ρατσισμός ήταν (και είναι σε μερικές περιοχές) κυρίαρχος;

Τι να λέμε τώρα...παντελώς άσχετη η παρομοίωση σου. Να λεγες για την Ρωσία του Πούτιν κάτι γίνονταν.

Σοβαρα!!!Ποσο κοσμακι,αθωα παιδια,γυναικες,κρατη,κατεστρεψε η αμερικη και ποσα η κινα??!!!Ξεχναμε την Γιουγκοσλαβια,το Αφγανισταν,το Ιρακ???Αυτα ποιανων εργα ητανε?Το μακεδονικο ποιανου εργο ητανε?Οποτε καλα μου αμερικανακια μην προσπαθητε να βγητε λαδι κι απο επανω.Τα ιδια χαλια ειστε κι εσεις,μονο που εσεις φορατε κοστουμια και γραβατες!!!!

Δημοσ.
Σοβαρα!!!Ποσο κοσμακι,αθωα παιδια,γυναικες,κρατη,κατεστρεψε η αμερικη και ποσα η κινα??!!!Ξεχναμε την Γιουγκοσλαβια,το Αφγανισταν,το Ιρακ???Αυτα ποιανων εργα ητανε?Το μακεδονικο ποιανου εργο ητανε?Οποτε καλα μου αμερικανακια μην προσπαθητε να βγητε λαδι κι απο επανω.Τα ιδια χαλια ειστε κι εσεις,μονο που εσεις φορατε κοστουμια και γραβατες!!!!

Κάτσε να «δυναμώσει» η Κίνα και τα ξαναλέμε...:P ...τώρα ξεπετιέται.

Δημοσ.
Κάτσε να «δυναμώσει» η Κίνα και τα ξαναλέμε...:P ...τώρα ξεπετιέται.

Ενω τωρα ειναι αδυναμη!!!Μα τι μας λες!Η κινα το μονο που φοβαται ειναι το εσωτερικο της και οχι το εξωτερικο της.Το ιδιο και η αμερικη,μονο που εκεινη φοβαται περισσοτερο τον εξωτερικο απο τον εσωτερικο παραγοντα.

Δημοσ.
Δεν είναι αδύναμη αλλά ακόμα τα μάτια της δεν τα άνοιξε...

OK αποψη σου.Εγω εχω αντιθετη γνωμη.

Δημοσ.
Oχι για πες μου!

Για την ακρίβεια βασικά δεν θα μπορούσες καν να γράψεις κάτι γιατί δεν θα ήξερες τι σημαίνει "ελεύθερη έκφραση" ούτε θα ήξερες ότι είναι αυτονόητα μερικά δικαιώματα. Α επίσης ο υπολογιστής σου δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε διάφορα forum και η γνώση σου για τον υπόλοιπο κόσμο θα ήταν εμμ περιορισμένη.

Αν μια στο δις έγραφες κάτι (όπως μερικοί δημοσιογράφοι έκαναν) ή δεν θα σε ξανάβλεπε φως του ήλιου σε κανα κελί ή θα πάθαινες "ατύχημα".

Βγήκα και αμερικανάκι τώρα :lol:

btw επειδή δεν τα μαθαίνεις δεν σημαίνει ότι η Κίνα είναι λάδι. Εδώ είναι που φαίνεται πόσο καλά κάνει τη δουλειά του το "κόμμα". Ξέρεις πόσοι κινέζοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από την ίδια τη χώρα τους? Για δες και τι έγινε σε μια πολύ γνωστή πλατεία πιο παλιά..

Δημοσ.

Υπαρχουν συν και πλην σε ολα τα καθεστωτα το σωστο ειναι να καταδικαζουμε την στερηση της ελευθερης εκφρασης απο οπου και αν προερχεται ας μην κολαμε στις ταμπελες και μην ξεχνατε οτι αυτοι(οι ηγετες)τα βρισκουν μεταξυ τους οταν το επιβαλλει το συμφερον τους ενω εμεις τσακωνομαστε πιο χρωμα ειναι πιο ωραιο.

Δημοσ.

Μία χώρα που φέρεται τόσο απάνθρωπα στους υπηκόους της σκέψου πως θα φερθεί στο μέλλον σε ξένους λαούς. Μόνο αυτό σκέψου.

Δημοσ.
Για την ακρίβεια βασικά δεν θα μπορούσες καν να γράψεις κάτι γιατί δεν θα ήξερες τι σημαίνει "ελεύθερη έκφραση" ούτε θα ήξερες ότι είναι αυτονόητα μερικά δικαιώματα. Α επίσης ο υπολογιστής σου δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε διάφορα forum και η γνώση σου για τον υπόλοιπο κόσμο θα ήταν εμμ περιορισμένη.

Αν μια στο δις έγραφες κάτι (όπως μερικοί δημοσιογράφοι έκαναν) ή δεν θα σε ξανάβλεπε φως του ήλιου σε κανα κελί ή θα πάθαινες "ατύχημα".

Βγήκα και αμερικανάκι τώρα :lol:

btw επειδή δεν τα μαθαίνεις δεν σημαίνει ότι η Κίνα είναι λάδι. Εδώ είναι που φαίνεται πόσο καλά κάνει τη δουλειά του το "κόμμα". Ξέρεις πόσοι κινέζοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από την ίδια τη χώρα τους? Για δες και τι έγινε σε μια πολύ γνωστή πλατεία πιο παλιά..

Ξερω πολυ καλα τη ειναι η ελυθερη εκφραση και ξερω πολυ καλα τα δικαιωματα μου και τα ανθρωπινα δικαιοματα.Ξερω επισης πολυ καλα το τι γινετε στον κοσμο,πιο καλα κι απο εσενα!Εξυπνε ε εξυπνε κι εσυ!!!

---------- Post added at 18:59 ----------

Μία χώρα που φέρεται τόσο απάνθρωπα στους υπηκόους της σκέψου πως θα φερθεί στο μέλλον σε ξένους λαούς. Μόνο αυτό σκέψου.

Ενω η αμερικη σεβετε ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα!Ετσι σου εμαθαν να λες?

---------- Post added at 19:02 ----------

Υπαρχουν συν και πλην σε ολα τα καθεστωτα το σωστο ειναι να καταδικαζουμε την στερηση της ελευθερης εκφρασης απο οπου και αν προερχεται ας μην κολαμε στις ταμπελες και μην ξεχνατε οτι αυτοι(οι ηγετες)τα βρισκουν μεταξυ τους οταν το επιβαλλει το συμφερον τους ενω εμεις τσακωνομαστε πιο χρωμα ειναι πιο ωραιο.

Ακριβως αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα!

Δημοσ.

Ενω η αμερικη σεβετε ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα!Ετσι σου εμαθαν να λες?

Καταρχήν κόψε το επιθετικό στυλάκι. Δεν σου μιλάω έτσι και δεν έχω κάτι μαζί σου ...συζήτηση κάνουμε.

Στο θέμα, σέβεται ΣΑΦΩΣ πολύ περισσότερα δικαιώματα των υπηκόοων της. Τι λέμε τώρα; Ξεκίνα από το πιο απλό : στην Κίνα εκτελείται κάποιος αν πει κάτι κακό για το κόμμα. Τι συγκρίνεις τώρα; Δεν είναι και οι Ηπα παράδεισος αλλά με την καμία δεν είναι σαν το καθεστως των σχιστομάτηδων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...