sp357 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Χρόνια τώρα έχω laptops αρχικά Compaq, μετά FSC AMilo, και τώρα έναν Dell XPS. Όλα καλά αλλά πλέον η πλάτη μου έχει αρχίσει και πονάει. Τον κουβαλάω παντού λόγω δουλειάς και έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι να αφήσω τον DTR laptop μου για τις βαριές εφαρμογές στο γραφείο και στο δρόμο να έχω ένα ελαφρύ, αξιόπιστο μηχάνημα. Ψάχνω για μικρό laptop (στην χειρότερη 12'' οθόνη) που να έχει πάνω του XP. Αρκετά ταλαιπωρήθηκα με τα vista... Να μην σέρνεται λόγω μνήμης αν και οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιώ είναι του office και ίσως (?) ένα πρόγραμμα τύπου photoshop. Κάτι υπολογιστές που δίνονται από Vodafone (Dell mini) Και Cosmote (HP Mini) τι λένε? Μήπως να πάω σε κάτι τέτοιο με σύνδεση Mobile internet? Αναμένω με ενδιαφέρον τις συστάσεις σας!
forgotten Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 εθεσες σαν κριτηριο την οθονη τα πλειστα Netbook δεν εχουν προς το παρον οθονες πανω απο 10.2 απο επεξεργαστικη ισχυ πες μας ενα περιπου τι προγραμματα χρησιμοποιας γιατι τα netbook ζοριζονται σχετικα με βαριες εφαρμογες Θα ελεγα να δωσεις 600 ευρω και να παρεις ενα 12 αρι που σιγουρα θα εχει καλυτερες αποδοσεις και στην οθονη και στον επεξεργαστη ταπεινη μου γνωμη φυσικα τα netbook κανουν μονο για surf και typing
21century Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αν περιμενεις λιγο τα μοντελα hp, lenovo με 12,1 ιντσες που θελω να δω απο κοντα μπορει πραγματικα να σε βολεψουν ιδιως αυτα με την πλατφορμα ΙΟΝ της nvidia..
sp357 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Αν περιμενεις λιγο τα μοντελα hp, lenovo με 12,1 ιντσες που θελω να δω απο κοντα μπορει πραγματικα να σε βολεψουν ιδιως αυτα με την πλατφορμα ΙΟΝ της nvidia.. Σε ευχαριστώ. Αυτά πότε έρχονται στην Ελλάδα??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:45 ---------- εθεσες σαν κριτηριο την οθονη τα πλειστα Netbook δεν εχουν προς το παρον οθονες πανω απο 10.2 απο επεξεργαστικη ισχυ πες μας ενα περιπου τι προγραμματα χρησιμοποιας γιατι τα netbook ζοριζονται σχετικα με βαριες εφαρμογεςΘα ελεγα να δωσεις 600 ευρω και να παρεις ενα 12 αρι που σιγουρα θα εχει καλυτερες αποδοσεις και στην οθονη και στον επεξεργαστη ταπεινη μου γνωμη φυσικα τα netbook κανουν μονο για surf και typing Ενδεικτικά μίλησα για οθόνες. Στο γραφείο μου έχω αξιόπιστο μηχάνημα για εφαρμογές τύπου Photoshop, illustrator, indesign, κλπ. Αυτό που θέλω είναι κάτι πιο "αδύναμο" και προπαντός ελαφρύ. Τον τελευταίο χρόνο κρυφο-κοιτάζω τα Mac αλλά η τιμή τους είναι ακόμα απαγορευτική...
basilis5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 αν εν χρειαζεσαι το ασυρματο ιντερνετ (που ειναι τεραστια μουφα λογω ελειψης σηματος 3ης γεννιας) μην παρεις φορητο μαζι με νετ στο συνολο θα δωσεις περισσοτερα απο οσο θα εδινες για σκετο νετ μπουκ-λαπτοπ κατα τα αλλα θα σου προτινα να παρεις ενα τοσιμπα στις 13.3 αλλα για χρ θα κανεις μοντα μονος σου αν βρεις οδηγους βεβαια ερχονται τα 7 τωρα που καμια σχεση με βιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.