Προς το περιεχόμενο

Τέλη ταξινόμησης

DIANASH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο... Πήρα το φιέστα το 1600άρι (2009) και μου λέει ο αντιπρόσωπος ότι τα τέλη ταξινόμησης είναι περίπου 600 ευρώ άρα με το 50% η έκτωσή μου είναι περίπου 300 ευρώ. Μάζί με εμένα πήρε και ένας φίλος μου το yaris το 1400άρι και έχει έκτωση από τα τέλη 550 ευρώ!!! Είναι λογικό η να πάω και να γίνει #*%!%#!@... Υπάρχει κάποιο site που να αναφέρει πόσο είναι τα τέλη για κάθε κατηγορία;

Δημοσ.

Ναι κάπου το είδα αυτό που λές. Το θέμα είναι πώς υπολογίζεται... 10% επί του τιμολογίου του αυτοκινήτου??

Δημοσ.
Ναι κάπου το είδα αυτό που λές. Το θέμα είναι πώς υπολογίζεται... 10% επί του τιμολογίου του αυτοκινήτου??

Πρέπει να υπολογίζεται στην προ ΦΠΑ τιμή.

Για το 1600άρι Fiesta η μείωση τιμής θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 800 ευρώ και πιθανότατα πάνω από 1000 ευρώ.

Το 300 ευρώ που σου είπαν σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί στη μείωση τιμής λόγω της 50% έκπτωσης στα τέλη ταξινόμησης.

Δημοσ.

Νομιζω τα τελη ταξινομισης υπολογιζοντε στην αξια chif που ειναι η αξια του αυτοκινητου οταν φτανει στο τελωνειο.Πανωτως για 1600αρι που πιθανολογω αξια καπου στα 17 με 18 χιλιαδες ειναι λιγη μου φαινεαι να ειναι μονο 600 ευρω.

Δημοσ.
Νομιζω τα τελη ταξινομισης υπολογιζοντε στην αξια chif που ειναι η αξια του αυτοκινητου οταν φτανει στο τελωνειο.Πανωτως για 1600αρι που πιθανολογω αξια καπου στα 17 με 18 χιλιαδες ειναι λιγη μου φαινεαι να ειναι μονο 600 ευρω.

C.I.F = Cost Insurance Freight είναι το incoterm

Δημοσ.

Πιθανότατα ο τύπος προσπαθεί να μου φάει το χρήμα. 15 και κάτι έκανε και με τις εκπτώσεις και όλα αυτά τελικά το πήρα 13.800!! Τιμή πρό ανακοίνωσης της μείωσης του τέλους. Και ο λογαριασμός της τράπεζας τόσο ήρθε. Και το σπαστικό είναι που με περνά για χαζό και επιμένει να μου λέει 200 ευρώ. Ρώτησα και σε μία άλλη ford και μου είπε ο άνθρωπος 700 ευρώ!! και το καινούριο το megane το coupe 1000!! για το 1600 πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...