fotini22285 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Εδω και καιρό σκέφτομαι να φτιάξω ένα site με χειροποίητα κοσμήματα. Δεν ξέρω όμως τι παίζει με εφορία, τράπεζες, πιστωτικές κλπ....Έχει κανείς ιδέα τι πρέπει να κάνω?
2hgeitonia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν δύο λύσεις (ότι και να πουλάς).Η πας στο ebay ή πας στο amazon.Από όσο γνωρίζω,μπορείς να ανοίξεις δικό σου κατάστημα στο amazon.Ενώ στο ebay φτιάχνεις έναν λογαριασμό και τα βάζεις σε πληστιριασμό.Αλλίως βρίσκεις καμιά ιστοσελίδα που να φτιάχνει ον-λάιν καταστήματα.Και μια διαφήμηση που μόλις είδα. http://www.dreamweaver.gr
fotini22285 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν δύο λύσεις (ότι και να πουλάς).Η πας στο ebay ή πας στο amazon.Από όσο γνωρίζω,μπορείς να ανοίξεις δικό σου κατάστημα στο amazon.Ενώ στο ebay φτιάχνεις έναν λογαριασμό και τα βάζεις σε πληστιριασμό.Αλλίως βρίσκεις καμιά ιστοσελίδα που να φτιάχνει ον-λάιν καταστήματα.Και μια διαφήμηση που μόλις είδα. http://www.dreamweaver.gr Καμία αντίρρηση,θεωρητικά όμως όταν αγοράζει κάποιος κάτι δεν πρέπει να παίρνει και απόδειξη κλπ? Μέσω amazon, ebay δεν πιστευω να γίνει καμία μα....κία με την εφορία..
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Καμία αντίρρηση,θεωρητικά όμως όταν αγοράζει κάποιος κάτι δεν πρέπει να παίρνει και απόδειξη κλπ? Μέσω amazon, ebay δεν πιστευω να γίνει καμία μα....κίαμε την εφορία.. Mέσω paypal γίνονται αυτά.Το θέμα είναι που θα ξέρει η εφορία τι στέλνεις με το ταχυδρομείο ή courier;Είναι σαν να λέω εγώ οτι πουλάω μια λεκάνη που δε μου χρειάζεται κ να μου ζητάει αποδείξεις η εφορία...Βέβαια στέλνοντας ακριβά κοσμήματα μέσω ίντερνετ διακινδυνεύεις το να κλαπούν αν είναι ανασφάλιστα.
2hgeitonia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Mέσω paypal γίνονται αυτά.Το θέμα είναι που θα ξέρει η εφορία τι στέλνεις με το ταχυδρομείο ή courier;Είναι σαν να λέω εγώ οτι πουλάω μια λεκάνη που δε μου χρειάζεται κ να μου ζητάει αποδείξεις η εφορία...Βέβαια στέλνοντας ακριβά κοσμήματα μέσω ίντερνετ διακινδυνεύεις το να κλαπούν αν είναι ανασφάλιστα. Ναι,αυτό σίγουρα.Πάντως υπάρχει και η λύση εταιρικού website όπως είπα πριν.Και υπάρχουν κι άλλες εταιρίες εκτός αυτής που ανέφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.