Προς το περιεχόμενο

ebay: Αυτο θα το πληρωσω?

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν εχω αγορασει ουτε πουλησει κατι στο ebay (ακομα) μονο εχω βαλει πολλα αντικειμενα να πουλιουνται χωρις να πουληθουν ομως στο τελος γιατι δεν τα αγορασε κανεις..

Πηγα ομως στην καρτελα account στο ebay μου και ειδα αυτο!!!:shock:

20090626111008.jpg

Πρεπει να τα πληρωσω ολα? Η απλως ειναι αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να πληρωσω ΑΝ αυτα που πουλαω θα πουληθουν?

PLZ HELP:shock:

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να τα πληρώσεις.

Αν έχεις χαμηλή αξιολόγηση, μπορείς και απλά να το αγνοήσεις και να φτιάξεις νέο λογαριασμό με άλλα στοιχεία.

Μοναδική περίπτωση να μην τα πληρώσεις είναι αν κάποιος σου κάνει προσφορά αλλά δεν σε πληρώσει.

Μου είχε συμβεί να κάνει κάποιος προσφορά για κάτι που πούλαγα (κομματάκι ακριβό) και δεν με πλήρωσε (είχα βάλει μόνο paypal).

Το είπα στο ebay, είδαν ότι στο paypal δεν είχε γίνει πληρωμή και μου αφαιρέσαν την χρέωση.

Δημοσ.
Κανονικά πρέπει να τα πληρώσεις.

Αν έχεις χαμηλή αξιολόγηση, μπορείς και απλά να το αγνοήσεις και να φτιάξεις νέο λογαριασμό με άλλα στοιχεία.

Μοναδική περίπτωση να μην τα πληρώσεις είναι αν κάποιος σου κάνει προσφορά αλλά δεν σε πληρώσει.

Μου είχε συμβεί να κάνει κάποιος προσφορά για κάτι που πούλαγα (κομματάκι ακριβό) και δεν με πλήρωσε (είχα βάλει μόνο paypal).

Το είπα στο ebay, είδαν ότι στο paypal δεν είχε γίνει πληρωμή και μου αφαιρέσαν την χρέωση.

Με αλλα στοιχεια τι εννοεις? Καρτα? Διευθυνση? Paypal?

Δημοσ.

Προφανως και πρεπει να τα πληρωσεις, αφου χρησιμοποιησες τις υπηρεσιες του (εστω κι αν δεν πουληθηκαν). Τα seller's fees αναφερονται στις χρεωσεις, και δεν μιλαμε για κρυφα γραμματα.

Τωρα τι γινεται αν ΔΕΝ πληρωσεις, ειναι αλλη ιστορια. Προσωπικα δε γνωριζω μεχρι που το τραβανε, παντως στη θεση σου θα πληρωνα κανονικα.

Δημοσ.
Προφανως και πρεπει να τα πληρωσεις, αφου χρησιμοποιησες τις υπηρεσιες του (εστω κι αν δεν πουληθηκαν). Τα seller's fees αναφερονται στις χρεωσεις, και δεν μιλαμε για κρυφα γραμματα.

Τωρα τι γινεται αν ΔΕΝ πληρωσεις, ειναι αλλη ιστορια. Προσωπικα δε γνωριζω μεχρι που το τραβανε, παντως στη θεση σου θα πληρωνα κανονικα.

Θα τα πληρωσω αλλα πως μπορω να βαλω χρημματα στο paypal? (απο καποιο λογαριασμο?)

Εχω ακουσει πως δεν γινεται στην Ελλαδα να βαλεις χρημματα στο paypal!

Δεν βρισκω το κουμπι "add funds" στο paypal...

Καμια βοηθεια?

Δημοσ.

φιλε μου δεν νομιζω απο το ebay να ασχοληθουν με 8 δολλαρια. Εγω χρωσταω 21 και εδω και 3 μηνες μου στελνουν απλα μειλ. Δεν νομιζω να προβαινουν σε αλλες ενεργειες. Κανεις καινουργιο λογαριασμο και τελος..

Εαν δεν πουλησεις γτ να τους πληρωσεις, γι αυτο κι εγω το αφησα. Σου προτεινω το ιδιο...

Δημοσ.
Εαν δεν πουλησεις γτ να τους πληρωσεις, γι αυτο κι εγω το αφησα. Σου προτεινω το ιδιο...

Γιατί αναφέρεται ξεκάθαρα στους όρους χρήσης της υπηρεσίας στους οποίους συμφώνησε ίσως;

Υπάρχουν seller fees, πουλήσεις δεν πουλήσεις. Και δεν είναι κρυφά γράμματα, είναι τελείως ξεκάθαρα.

Δημοσ.

πληρωσε τα αμα σκοπευεις να μεινεις στο ebay για καιρο.

καποια στιγμη αν δεν πληρωσεις απλα θα σε μπλοκαρουν.. και θα εχεις μονιμως προβλημα μεχρι να σε ξεχασουν..

μεσω χρεωστικης πληρωνεις ανετα..

Δημοσ.
Μπορείς μέσω κάποια πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας εάν την συνδέσεις με το Paypal σου.

Εχω συνδεσει την χρεωστικη μου στο paypal...αλλα στο amount μου λεει πως εχω μεσα 1.50$ (αυτα που μου πηρε και τα ξαναεβαλε για να γινει κινηση λογαριασμου). Ομως στον λογαριασμο της χρεωστικης εχω καμια 100αρια ευρω...Πως απο τον λογαριασμο θα μεταφερω λεφτα στο paypal?

Δημοσ.
φιλε μου δεν νομιζω απο το ebay να ασχοληθουν με 8 δολλαρια. Εγω χρωσταω 21 και εδω και 3 μηνες μου στελνουν απλα μειλ. Δεν νομιζω να προβαινουν σε αλλες ενεργειες. Κανεις καινουργιο λογαριασμο και τελος..

Ωραίος!

Να υποθέσω πως αν πληρώσεις μια εφημερίδα πχ, για να βάλεις μια αγγελία και τελικά δεν κάνεις πώληση θα απαιτήσεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω σωστά?

Επίσης αν προσέξεις καλύτερα, το outstanding balance είναι 74,96 δολλάρια, τα 8 που τα είδες?

Οι όροι χρήσης του ebay είναι αυτοί που είναι, ή τους δέχεσαι και το χρησιμοποιείς ή δεν τους δέχεσαι και δεν το χρησιμοποιείς. απλά πράγματα...

Δημοσ.

εμ τα χει αυτα το drop shiping , ξερουν να αγοραζουν πολοι απο το dealextreme δε περιμενουν καθε ελληναρα να το κανει για να βγαλει μιζα και αυτος

Δημοσ.

ebay πουλήσεις δεν πουλήσεις τα ακουμπάς κανονικά.Σε Ελληνικά site δημοπρασιών δεν ισχύει αυτό.

Πχ. στο http://www.124sold.gr είναι τελείως δωρεάν και στο emarket μόνο αν πουλήσεις πληρώνεις μικρή προμήθεια.

Γιαυτό στο Ebay να υπολογίζεις όλα τα έξοδα και να τα προσθέτεις στο αντικείμενο που πουλάς μην μπαίνεις και μέσα.

Στο ebay όλα πληρώνται και τα γράφει ξεκάθαρα (έξτρα χρέωση για άμεση αγορά,για περισσότερες μέρες να μένει το προιόν σου,έντονα γράμματα,κτλ)Επίσης μην ξεχνάς ότι υπάρχει προμήθεια που πληρώνεις και στο PAYPAL.

Δημοσ.
Εχω συνδεσει την χρεωστικη μου στο paypal...αλλα στο amount μου λεει πως εχω μεσα 1.50$ (αυτα που μου πηρε και τα ξαναεβαλε για να γινει κινηση λογαριασμου). Ομως στον λογαριασμο της χρεωστικης εχω καμια 100αρια ευρω...Πως απο τον λογαριασμο θα μεταφερω λεφτα στο paypal?

Θα τραβηχτούν αυτόματα από τη πιστωτική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...