volter_1024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 τι ειναι windows7genesis? Είναι τα Windows7 RC1 πακεταρισμένα με κάποιους οδηγους και επίσης 100+ Designer Fonts Included Removed desktop.ini CPU-Z Pre-Installed GPU-Z Pre-Installed Replaced Notepad with Notepad2 Watermark Removed 28 NEW User Account Pictures Post-Installation Integrated Into ISO
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Φιλε xolloth, έχει αυτό real-time protection? Είναι ένα spec που με ενδιαφέρει πάρα πολύ! Γιατί το Avast! το χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό αλλά τέλικα το άλλαξα γιατί μου 'χε σπάσει τα νέυρα! και φυσικα εχει real protection.
ChangeAllNow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό και κυρίως ελαφρύ αντιβιωτικό για τα Windows7Genesis Δοκίμασε το Kaspersky Anti-Virus 8.0 Technical Preview for Windows 7. " The prototype includes not only an antivirus component but an effective and fully functional firewall and anti-spam filter" Είναι δωρεάν γιά ένα εξάμηνο περίπου και πλήρως συνεργάσιμο με το Action Center.
talos_2002 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Avira Antivir free. Επειδή όσα συγκριτικά κι αν δεις, είναι πάντα στην κορυφή. Είναι και απλό στην χρήση.
Praetorianos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πάντως και το AVG έχει real-time protection, και scanαρει αυτόματα ότι εξωτερική συσκευή του συνδέσεις. Είναι και δωρεάν..
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Με το NOD που είχα μέχρι χθες στα XP ηρέμησα αλλά χθες έβαλα τα Windows7Genesis και δεν μπορώ να ξαναβάλω το NOD. Οπότε είμαι στο ψάξιμο. Γιατί δεν μπορείς να βάλεις NOD32; Εγώ το χρησιμοποιώ στα 7 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Βέβαια δεν είναι free. Λεπτομέρειες.
mathewgx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Norton Internet Security 2009 (εχει βγει beta version για τα win 7). Απλα κορυφαιο και ταχυτατο. Αν θελεις περιμενε λιγες μερες , θα βγει η καινουργια εκδοση 2010.
vag_del Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Microsoft Morro, παναλαφρο, γρηγορο scan, και με ομορφο interface, σε σχεση με καποια αλλα
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Aν είσαι προσεκτικός χρήστης, βάλε το καινούριο της MS Αν θέλεις να είσαι ΠΑΝΤΑ ύσηχος, βάλε AVAST
volter_1024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Thanx για όλες τις απόψεις και τις συμβουλές. Τελικά βολεύτικα με το AVG. Μ' άρεσε πολυ το spec του να scanάρει το φλασάκι με το που το καρφώνεις. Μήπως κατα τύχη ξέρει κανείς πως να το κάνω να κάνει το ίδιο με τον εξωτερικό μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.