volter_1024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Bonjour παλληκάρια! Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό και κυρίως ελαφρύ αντιβιωτικό για τα Windows7Genesis. Γιατί έβαλα το Norton360 2.φεύγα.κάτι και δεν μπορώ να κατεβάσω το CPU usage κάτω από 60%. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
volter_1024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Επίσης θα ήθελα να scanάρει flashάκια και εξωτερικούς δίσκους με το που τους συνδέω. Κάτι σαν real-time protection...
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 βαλε το καινουργιο antivirus της MS,ειναι πολυ καλο. τοχω 3 μερες τωρα τοχω τεσταρει με ιους και τους εξολοθρευσε ολους.
million_voices Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 βαλε το καινουργιο antivirus της MS,ειναι πολυ καλο.τοχω 3 μερες τωρα τοχω τεσταρει με ιους και τους εξολοθρευσε ολους. ναι εξοντωνεις πολλους ιους αλλα φορτωνεσαι εναν μεγαλο
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 προκαταληψεις,εαν σου κανει την δουλεια σου τι αλλο θες,τσαμπα ειναι.
million_voices Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 και το Avast τσαμπα ειναι και καλο οπως λεγεται
xolloth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 εγω το προτεινα επειδη ειναι μολις 3,5ΜΒ,παναλαφρο,δεν καταναλωνει πορους,δεν βαραινει το pc.
ghostgr_a_n Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 ναι εξοντωνεις πολλους ιους αλλα φορτωνεσαι εναν μεγαλο Και εγω προτεινω το avast.
volter_1024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 βαλε το καινουργιο antivirus της MS,ειναι πολυ καλο. Φιλε xolloth, έχει αυτό real-time protection? Είναι ένα spec που με ενδιαφέρει πάρα πολύ! Γιατί το Avast! το χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό αλλά τέλικα το άλλαξα γιατί μου 'χε σπάσει τα νέυρα!
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Φιλε xolloth, έχει αυτό real-time protection? Είναι ένα spec που με ενδιαφέρει πάρα πολύ! Γιατί το Avast! το χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό αλλά τέλικα το άλλαξα γιατί μου 'χε σπάσει τα νέυρα! επειδη εβρισκε τους ιους και σε ενοχλουσε οταν πηγαινες σε περιεργες σελιδες? oλα εχουν real-time protection, εννοεις εσυ οταν συνδεεις κατι να το σκαναρει απο μονο του?
volter_1024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 επειδη εβρισκε τους ιους και σε ενοχλουσε οταν πηγαινες σε περιεργες σελιδες? Χε χε! Όχι. Απλά, δουλεύω σ' ένα μαγαζι DJ και κάποιος άλλος έβαλε ένα malware, όχι κάτι τραγικό απλά όταν κάνεις διπλό κλικ στον δίσκο ή τον ανοίγει σε καινούργιο παράθυρο ή σου λέει "not accessible" και τέτοια. Σπασ@ρχίδικο δηλαδή. Τέλος πάντων το Avast! τον καθάριζε αλλά όχι και τόσο καλά με συνέπεια να κολλσω αυτή την μ@λ@κία όπου κι αν έιχα συνδέσει το σκληρό μου. Με το NOD που είχα μέχρι χθες στα XP ηρέμησα αλλά χθες έβαλα τα Windows7Genesis και δεν μπορώ να ξαναβάλω το NOD. Οπότε είμαι στο ψάξιμο. BTW, το Aviva δουλεύει σε Windows7?
vagpap Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 BTW, το Aviva δουλεύει σε Windows7? Αν αναφέρεσαι στο Antivir, δουλεύει κανονικότατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.