_^ThEo^_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Παιδια ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμενο μηχάνημα??Στην ιδια τιμη υπάρχει κατι καλυτερο?? Αξιζει καποιο ακριβοτερο μοντελο της sony??
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Παιδια ποια ειναι η γνώμη σας για το συγκεκριμενο μηχάνημα??Στην ιδια τιμη υπάρχει κατι καλυτερο?? Αξιζει καποιο ακριβοτερο μοντελο της sony?? Προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικό μηχάνημα. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με την ΑΤΙ 4650, μια από τις καλύτερες κάρτες γραφικών για laptop, ενώ η τιμή είναι ιδιαίτερα χάμηλη αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για VAIO. Κατα τ' αλλα είναι εντελώς αθόρυβο, έχει πολύ καλή θερμική συμπεριφορά και εξαιρετικό πληκτροπλόγιο/touchpad. Είχα το μικρό του αδερφάκι (το SR) και ήμουν super ευχαριστημένος. Καλό θα είναι πάντως να προσέξεις ποια έκδοση της συγκεκριμένης σειράς (FW41) θα επιλέξεις γιατι κυκλοφορούν πολλές συνθέσεις (μερικά μοντέλα έχουν για παράδειγμα ανάλυση οθόνης 1920χ1080). Έχω την εντύπωση ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ κάνει εισαγωγή 1-2 αποκλειστικά μοντέλα της σειράς.
libitas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Όντως είναι πολύ καλό laptop και σε πολύ καλά χρήματα για vaio, σκέφτομαι κ γω να το πάρω, ο επεξεργαστής με προβληματίζει λίγο (δεν είναι centrino 2, θα προτιμούσα κάποιον της σειράς P8xxx). Όταν λες να προσέξουμε την ανάλυση της οθόνης τί εννοείς? Είδα ότι το μοντέλο που φέρνει το Πλαίσιο αποκλειστικά έχει 1920χ1080, δεν είναι καλύτερη από την 1600χ900?
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Όντως είναι πολύ καλό laptop και σε πολύ καλά χρήματα για vaio, σκέφτομαι κ γω να το πάρω, ο επεξεργαστής με προβληματίζει λίγο (δεν είναι centrino 2, θα προτιμούσα κάποιον της σειράς P8xxx). Όταν λες να προσέξουμε την ανάλυση της οθόνης τί εννοείς? Είδα ότι το μοντέλο που φέρνει το Πλαίσιο αποκλειστικά έχει 1920χ1080, δεν είναι καλύτερη από την 1600χ900? Και φυσικά είναι καλύτερη ανάλυση αφού μπορεις να δεις full hd video... Απλά επειδή το FW41 κυκλοφορεί σε πάρα πολλές συνθέσεις να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενδεικτικά υπάρχει αυτό με P8700, 1920x1080, ATI 4650 κτλ κτλ στα 1299 ευρώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1291483 και αυτό στα 949 ευρώ με Τ6400, 1600χ900, ΑΤιΙ 4650 το οποίο πιστεύω είναι το καλύτερο value4money http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905924
_^ThEo^_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντήσεις!Κατι αλλο..ανάμεσα στα 2 αυτα μοντέλα που αναφέρεις θα υπαρχει διαφορα στην οθόνη σε τοσο λίγες ίντσες???
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντήσεις!Κατι αλλο..ανάμεσα στα 2 αυτα μοντέλα που αναφέρεις θα υπαρχει διαφορα στην οθόνη σε τοσο λίγες ίντσες??? Δε νομίζω ότι η διαφορά θα είναι τόσο μεγάλη και εξοικονομείς και 350 ευρώ. Όσο αφορά τον επεξεργαστή νομίζω ότι ο Τ6400 είναι υπεραρκετός για το 95% των εφαρμογών που θα δουλέψεις.
_^ThEo^_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τελικα το πηρα το μηχανημα.Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο για πρωτη φορτιση??Πρεπει να φορτισει το laptop κλειστο??
panos2000gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τελικα το πηρα το μηχανημα.Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο για πρωτη φορτιση??Πρεπει να φορτισει το laptop κλειστο?? Άφησε την μπαταρία να αδειάσει εντελώς και μετά κάνε μια πλήρη φόρτιση (δεν παίζει ρόλο αν το μηχάνημα είναι ανοιχτό ή σβηστό). Πάντως δεν χρειάζεται και τόσο μεγάλη προσοχή καθώς οι μπαταρίες των λαπτοπ είναι μια πονεμένη ιστορία...ότι και να κάνεις ο χρόνος ζωής τους είναι περιορισμένος και αργά η γρήγορα η απόδοση της θα πέσει, όσο και αν την προσέχεις. Υ.Γ: Καλορίζικο...πολύ καλή επιλογή!
libitas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Καλορίζικο! Αναμένουμε εντυπώσεις από απόδοση, αναμονή, παιχνίδια κτλ.
_^ThEo^_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αυριο θα το εχω στα χέρια μου και απο μεθάυριο θα σας πω!
Dimitris_T Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Καλορίζικο εύχομαι και με απροβλημάτιστη λειτουργία! Είμαι και εγώ προς αυτήν την κατεύθυνση αν και κοιτάω και λίγο ψηλότερα μεταξύ του SONY VAIO VGN-FW41M/H και του HP Pavilion dv7-2050ev. Χθες σε επίσκεψή μου στο πλαίσιο διαπίστωσα ότι το Sony είναι όντως πανέμορφο και η οθόνη του εκπληκτική. Το HP από την άλλη είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε μέγεθος (όχι πολύ πιο βαρύ) και η οθόνη του δεν με εντυπωσίασε όσο το Sony. Αναμένουμε εντυπώσεις και εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές!
libitas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Theo δεν μας είπες εντυπώσεις από το νέο σου vaio..
PanosI Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Καλορίζικο εύχομαι και με απροβλημάτιστη λειτουργία! Είμαι και εγώ προς αυτήν την κατεύθυνση αν και κοιτάω και λίγο ψηλότερα μεταξύ του SONY VAIO VGN-FW41M/H και του HP Pavilion dv7-2050ev. Χθες σε επίσκεψή μου στο πλαίσιο διαπίστωσα ότι το Sony είναι όντως πανέμορφο και η οθόνη του εκπληκτική. Το HP από την άλλη είναι ιδιαίτερα μεγάλο σε μέγεθος (όχι πολύ πιο βαρύ) και η οθόνη του δεν με εντυπωσίασε όσο το Sony. Αναμένουμε εντυπώσεις και εμείς οι υποψήφιοι αγοραστές! Είμαι έτοιμος κι εγώ για τα : VGN-FW41M/H ή για το ακριβότερο VGN-FW41ZJ/H. Μπορείτε να μας πειτε εντυπώσεις Theo kai Dimitris_T, αν το πήρες τελικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.