Wolfidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δεν είναι μόνος ποπ "σταρ" που έχει λεφτά. Όμως Τζάκσον κατηγορήθηκε έντονα για παιδεραστία? Απλά έτυχε ? ΄Ίσως! Η μήπως τελικά κάτι είχε γίνει μια δυο φορές στα πεταχτά? Και μετά από όλα αυτά βγαίνει και δηλώνει ότι του αρέσει να κοιμάται, αθώα, με μικρά παιδιά... Μπορεί ωστόσο να είχε άσχημα βιώματα στην παιδική του ηλικία πχ να είχε κακοποιηθεί όταν ήταν μικρός απο τον σκύλο του ή από κάποιον συγγενή κτλ... δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ότι και να είχε γίνει όμως εγώ δεν θα τον έπαιρνα σαν νταντα για τα παιδιά (εκτός και αν ήταν πάνω από 5 χρονών τα παιδιά οπότε δεν θα κινδύνευαν γιατί από ότι ξέρω δεν του αρέσουν οι μεγάλες ηλικίες) Ελπίζω να μην αυτοκτονήσει κανείς σας επειδή χάθηκε το παλικάρι.... να ζούμε να τον θυμόσαστε.... Τώρα όσον αφορά το ότι ένας άνθρωπος πέθανε κτλ, δεν ξέρω, αλλά όταν παίζω Left 4 dead, στο PC, δεν με πειράζει που σκοτώνω τα ζόμπι..... Κλασικό....
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Τι να πρωτοθυμηθώ...... Τα πρώτα parties, late 80's, αρχές 90's, στα οποία η μουσική υπόκρουση άνηκε αποκλειστικά στα τραγούδια του MJ? Το ότι όλα τα αγοράκια τότε ματαίως προσπαθούσαμε να μιμηθούμε τα χορευτικά του? Την θλίψη στο άκουσμα της είδησης ότι τελικά δεν θα έρθει για συναυλία στην Ελλάδα? Τόσες πολλές αναμνήσεις πραγματικά. Δεν με αγγίζουν οι θάνατοι καλλιτεχνών, στιγμιαία ίσως να λέω κρίμα, μέχρι εκεί. Ο συγκεκριμένος μου ήρθε "κάπως" πράγμα που με εξέπληξε, κάνοντας με ταυτόχρονα να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικό μουσικό κεφάλαιο πρέπει να υπήρξε στην ζωή αν όχι όλων των περισσότερων κοντά στα 30...... RIP MJ, καλό ταξίδι.
akpe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Για να σου φύγει η απορία διάβασε την έκθεση του κρατικού ψυχολόγου που είχε αναλάβει την υπόθεση. Λογικό να μην μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε στοιχεία, στην προκειμένη όμως στοιχεία υπάρχουν καί από τις δυο "πλευρές" Όσο για το ζόμπι, ασχολίαστο. Μάθε πρώτα για τον λύκο και μετά άνοιξε το στοματάκι σου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Για να σου φύγει η απορία διάβασε την έκθεση του κρατικού ψυχολόγου που είχε αναλάβει την υπόθεση. Λογικό να μην μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε στοιχεία, στην προκειμένη όμως στοιχεία υπάρχουν καί από τις δυο "πλευρές" Όσο για το ζόμπι, ασχολίαστο. Μάθε πρώτα για τον λύκο και μετά άνοιξε το στοματάκι σου. Αστειεύεσαι που θα κάτσει να τα διαβάσει! Αρκεί που το έγραψε η ...espresso!
o_magazatoras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Kάπου είχα διαβάσει ότι όλοι οι "φτασμένοι" κάποια στιγμή της ζωής τους έχουν την επιλογή της σκηνοθετημένης αποχώρησής τους και συνεχίζουν να ζουν τη ζωή τους ινγκόγκνιτο. Όπως και νάχει (μου θυμίζει και το Bicentennial Man,btw),R.I.P. στον μαύρο που έγινε άσπρος.
nick#18 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 R.I.P. Michael Jacson...Να πω και εγω πως δεν τον πολυπηγαινα αλλα ηταν θρυλος ο τυπας.... Ειχε βγαλει κομματαρες (billie jean...ισως η πιο μεγαλη επιτυχια)
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Kαμμια σχεση.Και για να πιστευεις κατι τετοιο σημαινει οτι εισαι ρατσιστης. Για ποιο λογο να ηθελε ο μακαριτης να αλλαξει το χρωμα του? ΥΓ. Δεν ειπα οτι οι ρατσιστες γουσταραν που αλλαξε το χρωμα του, ειπα οτι διεδωσαν τη φημη για τους ευνοητους λογους. για τον ιδιο λογο που στο τελος εμοιαζε με τον πιτερ παν Aυτο ακριβως εννοουσα οτι ελεγα για θυματα παραπληροφορησης... και ειχαν ολοι μια φαγουρα... οταν ηταν 10 χρονων και ακουγανε το bad να κατσουν να φτασουν στην ακρη του νηματος...μυθος ηθελε να γινει μυθος εμεινε, αυτο ηθελε να περασει αυτο περασε Προσωπικα δε θα μου κανει εκπληξη αν ολο αυτο ειναι σκηνοθετημενο απο τον ιδιο. Παντως μεγαλωσαμε μαζι του και παντα θα τον θυμομαστε οπως ηταν στις καλες εποχες
overnontas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 "Kάπου είχα διαβάσει ότι όλοι οι "φτασμένοι" κάποια στιγμή της ζωής τους έχουν την επιλογή της σκηνοθετημένης αποχώρησής τους και συνεχίζουν να ζουν τη ζωή τους ινγκόγκνιτο." Ναι τετοιες φημες κυκλοφορουσαν και για τον Elvis Presley και τον John Lennon... Ποιος ξερει.. ο jackson τοσα παρανοϊκα εκανε σε αυτο θα κολλαγε?ισως και να αναγκαστηκε, μπορει να μη γινοταν να βγει στον ηλιο ετσι οπως ειχε γινει
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Για να σου φύγει η απορία διάβασε την έκθεση του κρατικού ψυχολόγου που είχε αναλάβει την υπόθεση. Λογικό να μην μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε στοιχεία, στην προκειμένη όμως στοιχεία υπάρχουν καί από τις δυο "πλευρές" Όσο για το ζόμπι, ασχολίαστο. Μάθε πρώτα για τον λύκο και μετά άνοιξε το στοματάκι σου. για το λυκο εχουν γινει ολοι experts απο το HOUSE
slipknot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ναι τετοιες φημες κυκλοφορουσαν και για τον Elvis Presley και τον John Lennon... Και για τους 2pac, Adolf Hitler έχω να συμπληρώσω...
akpe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 για το λυκο εχουν γινει ολοι experts απο το HOUSE IT'S NOT LUPUS! PS: not necessarily.
gf030 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Η μουσικη του και τα τραγουδια του με αφηναν παγερα αδιαφορο. Ωστοσο δεν μπορω παρα να αναγνωρισω κι εγω ενα πραγμα, το τεραστιο ταλεντο του. Γιατι καλλιτεχνης της δικης του εμβελειας διχως ταλεντο δεν γινεται... η μηπως "γινεται"; Madonna, Britney Spears, Βανδη, Χατζηφλωρος, Αντωνης, Σακης...και ολοι αυτοι οι αφωνοι που κακοποιουν τ' αυτια μας σε καθε ευκαιρια. Οσο για τις αδυναμιες του, οποιες κι αν ειχε.... "Ο νεκρος δεδικαιωται"
slipknot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Καλά gf030 είπαμε, μη συγκρίνουμε και Βανδή, Χατζηγιάννη, Ρέμο, Ρουβά που στο εξωτερικό είναι παντελώς άγνωστοι. Μη συγκρίνεις το Έβερεστ με το Φιλοπάππου αδερφέ.
gf030 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Καλά gf030 είπαμε, μη συγκρίνουμε και Βανδή, Χατζηγιάννη, Ρέμο, Ρουβά που στο εξωτερικό είναι παντελώς άγνωστοι. Μη συγκρίνεις το Έβερεστ με το Φιλοπάππου αδερφέ. Οχι βεβαια, ειναι ομως το ιδιο αφωνοι με τις δυο κυριες απο το εξωτερικο που προανεφερα. Φυσικα και καμια συγκριση ολων αυτων με τον MJ...
disqualified Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 προσπαθειτε τωρα να βγαλετε συμπερασματα για καποιον που μενει χιλιαδες χιλιομετρα μακρια, και τα μονα που ξερετε απο αυτον ειναι απο εντυπα και και τηλεοραση. Το μονο σιγουρο(?) ειναι οτι ειχε προβληματα μικρος και μετα οπως και να σαι η πολυ δοξα και το πολυ χρημα τρελαινουν. Τι ειναι αληθεια και τι οχι ενας θεος ξερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα