Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επανεξηγησα... )

γραφοντας ασυναρτησιες...

εγω δεν ξερω καλυτερα απο τον ιδιο. κανενας μας δεν ξερει βασικα. απλα ΠΙΣΤΕΥΩ οτι μεσα στην τρελα του ο MJ θεωρουσε καλυτερο για τον ιδιο να αλλαξει χρωμα.

προσωπικα κοιταω το ποιον του καθε ανθρωπου και οχι το χρωμα του

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ναι ο Mika μου "εξηγησε" κι εγω του επανεξηγησα... Εαν η αλλη πλευρα συνεχιζει, εγω γιατι να μη συνεχισω? Για να μεινει η εντυπωση οτι η φαυλοτητα επικρατησε?:devil:

Οκ ο Mika είναι νεοναζί λοιπόν. Τον έχω δει στην Αγγλία να δέρνει Πακιστανούς στο μετρό.

Οσο για το κειμενο, ξανα σου λεω, ειναι θεμα ερμηνειας. Μην επιμενεις λοιπον και μη νομιζεις οτι εβγαλες λαγο... Επειδη καποιος μπορει να το ερμηνευε λαθος επρεπε να το επισημανω. Μη τραβας τοσο ζορι...

Μάλλον εσύ νόμιζες πως έβγαλες λαγό κάνοντας το post που ξεκίνησε και τη "διαμάχη" μας. Εγώ σου λέω πως όποιος διαβάζει σωστά δε παίζει να νομίζει ότι -σύμφωνα με το άρθρο- ο MJ ήταν αγαπητός λόγω του τρόπου ζωής του και των επεμβάσεων που έκανε.

Δημοσ.

ίσως (για μένα σίγουρα) ο μεγαλύτερος σόλο καλλιτέχνης στην ιστορία της μουσικής..

όταν το thriller πουλούσε σε εκατομμύρια, τα υπόλοιπα πουλούσαν σε χιλιάδες....αξίζει κάποιος να δεί την διαφορά μεταξύ της 1ης θέσης και όλων των υπολοίπων που ακολουθούν...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_albums_worldwide

πολύ κρίμα. τον περίμενα 29 σεπτέμβρη στην O2 arena του λονδίνου για να εκπληρώσω ένα μουσικό όνειρο ζωής, όταν μετά από ζόρι ωρών με τους servers της ticketmaster κατάφερα να πάρω τα πολυπόθητα εισιτήρια πριν 3 μήνες.

farewell michael. just beat it!

Δημοσ.

Ο τύπος πούλησε κάτι εκατομμύρια άλμπουμ και έκανε ένα μάτσο κόσμο να προσπαθεί να μιμηθεί τις κινήσεις του...Ήταν no1 και μπαίνει στο πάνθεον των μεγάλων pop τραγουδιστών..

Άλλο αν δεν γουστάρουν κάποιοι τον χαρακτήρα του(όπως και εγώ) ένα respect του αξίζει..

Και από κάτω είναι η καλύτερη μίμιση Michael Jackson Που έπαιξε ποτέ..

Δημοσ.
Ρε συ basstarlet tους έφαγες όλους σήμερα.

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322070

Άστο, πήγαινε για ύπνο.

κι ομως..κι ομως..παει κι αυτη..:(

κι αυτη η ζουγκλα.."νεκρος ο mj"..γραψ`το πιο ωραια..το διαβασα και μου ηρθε συγκοπη..

πουμφ..δεν ξερω τι εκανε...δεν ξερω τι επαιρνε..δεν ξερω τι παιδικα χρονια περασε..δεν ξερω ποση δυναμη ειχε για να κανει την επεμβαση και να γινει λευκος αλλα δεν ξερω..για μενα ηταν ταλεντο..

Δημοσ.

Οσοι δεν αναγνωριζουν ποσο μεγαλος ηταν σαν καλλιτεχνης και στεκονται μονο στα ασχημα που ειχε στη προσωπικη του ζωη μαλλον ειναι σχετικα μικροι...

οι 30+ ας αποδωσουν ενα respect, γιατι εζησαν την δεκαετια του 80 τι σημενει καλλιτεχνης με παγκοσμια αναγνωριση,οι υπολοιποι ας ασχοληθουν με τα παιδεραστικα τον eminem, την Lady Gaga,οτιδηποτε ....

RIP

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μάικις είχε και gusto. Είχε δηλώσει ότι θέλει να ταφεί σε μια χρυσή σαρκοφάγο σαν του νεαρού Φαραώ Τουταγχαμών.

71hiyg.jpg

ng6fkw.jpg

Επεξ/σία από grimpr
Δημοσ.

Μεγαλώσαμε με αυτόν τον τραγουδιστή κι όλοι λατρέψαμε πολλές επιτυχίες του...Κρίμα...Να γιατί ακυρώθηκαν οι συναυλίες του.

Δημοσ.

Το άλμπουμ Thriller ήταν το πρώτο που αγόρασα, περίπου 450 δραχμές στοίχιζε τότε και πιστεύω πως δεν υπήρχε άλλος τραγουδιστής περισσότερο δημοφιλής στα 80'ς από τον

Μιχάλη ήταν φαινόμενο-μοναδικός.

Περάσαμε μοναδικές στιγμές χορεύοντας στους ρυθμούς των τραγουδιών του.

καλό ταξίδι Michael.

Δημοσ.

αααχ μεγαλωσα με την ταινια Moonwalker, τους δισκους του. Απο αυτον ξεκινησα να ακουω γενικα μουσικη, λογω του μεγαλυτερου ξαδερφου μου που ακουγε κ αυτος κ προσπαθουσαμε να βγαλουμε τις χορευτικες του κινησεις. (αυτος κατι εκανε, εγω.. :cry:)

Ντοκυμαντερ ψαχναμε σα μανιακοι σε βιντεοκασετες, για να δουμε τα φοβερα του βιντεοκλιπ με τα καταπληκτικα εφε για την εποχη..:o

Όταν πρωτοακουσα το Beat it, μου χε κανει εντυπωση πως εδεσε ιδανικα η κιθρα του Van Halen, ή στο Give In To Me η κιθάρα του Slash..

εχω παρα πολλες αναμνησεις, αλλα θα αρκεστω σε αυτες.

MJ, Farewell..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...