Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαμμια σχεση.

Και για να πιστευεις κατι τετοιο σημαινει οτι εισαι ρατσιστης.

Για ποιο λογο να ηθελε ο μακαριτης να αλλαξει το χρωμα του?

ΥΓ. Δεν ειπα οτι οι ρατσιστες γουσταραν που αλλαξε το χρωμα του, ειπα οτι διεδωσαν τη φημη για τους ευνοητους λογους.

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
O M.Τ. δεν ηταν αγαπημενος λογω του τροπου ζωης και των μεταμορφωσεων αλλα λογω των τραγουδιων του:shifty:

Στο άρθρο λέει πως ήταν αμφιλεγόμενος λόγω του τρόπου ζωής του και των μεταμορφώσεων στις οποίες είχε υποβληθεί.

Μπορεί να είσαι μεγάλος fan του MJ. Μη βλέπεις γύρω σου φαντάσματα.

Δημοσ.
Στο άρθρο λέει πως ήταν αμφιλεγόμενος λόγω του τρόπου ζωής του και των μεταμορφώσεων στις οποίες είχε υποβληθεί.

Μπορεί να είσαι μεγάλος fan του MJ. Μη βλέπεις γύρω σου φαντάσματα.

Oυτε φαντασματα βλεπω, ουτε ιδιαιτερα μεγαλος θαυμαστης του ειμαι.

Το αρθρο εκτος απο "αμφιλεγομενος, λεει και "αγαπημενος"...

Καλο ειναι οταν βλεπουμε μια τετοια ανακριβεια να τη διορθωνουμε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:28 ----------

τα μηνυματα που με αποκαλουν ρατσιστη εγιναν report. δεν θα κανει ο καθενας εδω μεσα οτι προσωπικη επιθεση χωρις να ξερει τον αλλο.

Ουτε κι εσυ εχεις δικαιωμα να προσβαλεις τη μνημη του μεγαλου καλλιτεχνη.

Δημοσ.
Oυτε φαντασματα βλεπω, ουτε ιδιαιτερα μεγαλος θαυμαστης του ειμαι.

Το αρθρο εκτος απο "αμφιλεγομενος, λεει και "αγαπημενος"...

Καλο ειναι οταν βλεπουμε μια τετοια ανακριβεια να τη διορθωνουμε.

Ξαναδιάβασε μία το άρθρο. Αν πάλι μετά την ανάγνωση συνεχίσεις να επιμένεις, μάθε να διαβάζεις.

Δημοσ.

συνεχιζεις βλεπω.

παρολαυτα θα κανω μια υστατη προσπαθεια να σου εξηγησω.

δεν πιστευω οτι ηθελε να γινει λευκος επειδη ο μαυρος ειναι κατωτερος

πιστευω οτι ηθελε να γινει λευκος επειδη ο ιδιος νομιζε οτι θεωρειται κατωτερος.

το καταλαβες τωρα ή δυσκολευεσαι ακομα;

Δημοσ.

Δε τίθεται θέμα ρατσισμού στο χρώμα.Ο μαύρος βρέξει-χιονίσει μαύρος θα είναι.

Ο παπαροκαυκάσιος όταν αρρωσταίνει γίνεται κίτρινος, όταν ζεσταίνεται γίνεται κόκκινος, όταν φοβάται γίνεται μπλε κ.ο.κ.

Οπότε εσείς τα άσπρα σκουπιδάκια μη λέτε έγχρωμους τους νίγκες και οι χομιζ έχουν ψυχάρα και κάτι άλλο μεγαλύτερο απ' το δικό σας, επίσης παίζουν καλύτερο μπάσκετ.

Απ' την άλλη και να είμαι και λίγο ον τόπικ ριπ μιχαλάκη δε θα μου λείψεις καθόλου και στα τέτοια μου αν άλλαξε χρώμα επειδή ήθελε η επειδή είχε λεύκη.

Απ' την πάρα πέρα (πιο πέρα απ' την άλλη δηλαδή που αναφέρθηκα πιο πριν) οι Αλβανοί μαστ νταϊ.Φεύγω.

Δημοσ.
Και με την ιδια λογικη πρεπει κι εγω να κανω report τον slipknot απο πανω που ειπε οτι "δεν ξερω να διαβαζω"?...

Μπορείς να με κάνεις. Εσύ όμως αποκαλείς ρατσιστές κάποιους ανθρώπους με το έτσι θέλω ενώ εγώ βασίζομαι στα ίδια σου τα λεγόμενα, δεν έβγαλα το συμπέρασμα επειδή δεν είχα τι άλλο να κάνω.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ο ρατσισμός, ας μην ονοματίζουμε τους άλλους αυθαίρετα, το θέμα είναι ο παραπληροφόρηση που έχει πέσει σχετικά με την αλλαγή χρώματος του MJ, και ναι δίνεται η λανθασμένη εντύπωση σε μερικούς οτι το έκανε για "ομορφιά".

Δημοσ.
Μπορείς να με κάνεις. Εσύ όμως αποκαλείς ρατσιστές κάποιους ανθρώπους με το έτσι θέλω ενώ εγώ βασίζομαι στα ίδια σου τα λεγόμενα, δεν έβγαλα το συμπέρασμα επειδή δεν είχα τι άλλο να κάνω.

Ποιο "ετσι θελω" ρε μαστορα?!

Αφου ο ιδιος υπονοει οτι οι λευκοι ειναι ανωτεροι απ τους μαυρους! Οποιος τα λεει αυτα ειναι ηλιθιος και ρατσιστης. Εαν ειχατε γεννηθει κι εσεις μαυροι?... Για σκεφτειτε το λιγακι, παληκαρια μου;)

Oσο για το κειμενο, ειναι θεμα ερμηνειας, δεν ειναι θεμα να μαθω να διαβαζω. Το να μου επιτιθεσαι απο το πουθενα για κατι τετοιο χωρις να εχουμε μιλήσει προηγουμενως, δεν το καταλαβαινω...

συνεχιζεις βλεπω.

παρολαυτα θα κανω μια υστατη προσπαθεια να σου εξηγησω.

δεν πιστευω οτι ηθελε να γινει λευκος επειδη ο μαυρος ειναι κατωτερος

πιστευω οτι ηθελε να γινει λευκος επειδη ο ιδιος νομιζε οτι θεωρειται κατωτερος.

το καταλαβες τωρα ή δυσκολευεσαι ακομα;

Εσυ συνεχιζεις.

Και παλι, το να λες οτι ο ιδιος νομιζε οτι ειναι κατωτερος (!!!) εκτος απο εντελως ανοητο, ειναι εξισου ρατσιστικο.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινεις με τιποτα ε; αν θυμαμαι καλα εισαι αυτος που ρωταγε 3 φορες αν οι Σουηδοι ειναι απο τη Σουηδια.

υ.γ. ετσι πληροφοριακα καποιοι απο τους καλυτερους μου φιλους εδω στο Λονδινο ειναι μαυροι... κατα τα αλλα ο σκρινσοτ με θεωρει ρατσιστη :P

Δημοσ.
Ποιο "ετσι θελω" ρε μαστορα?!

Αφου ο ιδιος υπονοει οτι οι λευκοι ειναι ανωτεροι απ τους μαυρους! Οποιος τα λεει αυτα ειναι ηλιθιος και ρατσιστης. Εαν ειχατε γεννηθει κι εσεις μαυροι?... Για σκεφτειτε το λιγακι, παληκαρια μου;)

Oσο για το κειμενο, ειναι θεμα ερμηνειας, δεν ειναι θεμα να μαθω να διαβαζω. Το να μου επιτιθεσαι απο το πουθενα για κατι τετοιο χωρις να εχουμε μιλήσει προηγουμενως, δεν το καταλαβαινω...

Καλά ο ίδιος ο Mika εξήγησε ότι δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας. Εσύ συνεχίζεις ακόμα.

Όσον αφορά το κείμενο, η λεξούλα "αλλά" σου λέει τίποτα. Προφανώς για να διαφωνούμε όσον αφορά τη σημασία της πρότασης, ένας απ' τους 2 μας δεν τη διάβασε σωστά. Αν νομίζεις ότι σου επιτέθηκα όπως λες κάνε με report. Εγώ ένα γεγονός ανέφερα γιατί όπως είπες κι εσύ ο ίδιος "Καλο ειναι οταν βλεπουμε μια τετοια ανακριβεια να τη διορθωνουμε."

Δημοσ.
δεν καταλαβαινεις με τιποτα ε; αν θυμαμαι καλα εισαι αυτος που ρωταγε 3 φορες αν οι Σουηδοι ειναι απο τη Σουηδια.

υ.γ. ετσι πληροφοριακα καποιοι απο τους καλυτερους μου φιλους εδω στο Λονδινο ειναι μαυροι... κατα τα αλλα ο σκρινσοτ με θεωρει ρατσιστη :P

Σουηδοι που μενουν στη Σουηδια, ξεφτερι μου...

Ειχε μεγαλη σημασια αυτη η λεπτομερεια(βλ. thread)

Eαν νομιζεις οτι ο MJ θεωρουσε τον εαυτο του κατωτερο και ηθελε να γινει λευκος, τι αλλο μπορει να εισαι απο ρατσιστης? .... Ελεος δηλαδη, μη τρελαθουμε!

Δημοσ.

γιατι ειμαι ρατσιστης; επειδη πιστευω οτι ο μακαριτης δεν εστεκε καλα στα μυαλα του; μηπως δεν ξερεις τι σημαινει ρατσιστης;

Δημοσ.
Καλά ο ίδιος ο Mika εξήγησε ότι δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας. Εσύ συνεχίζεις ακόμα.

Όσον αφορά το κείμενο, η λεξούλα "αλλά" σου λέει τίποτα. Προφανώς για να διαφωνούμε όσον αφορά τη σημασία της πρότασης, ένας απ' τους 2 μας δεν το διάβασε σωστά. Αν νομίζεις ότι σου επιτέθηκα όπως λες κάνε με report. Εγώ ένα γεγονός ανέφερα γιατί όπως είπες κι εσύ ο ίδιος "Καλο ειναι οταν βλεπουμε μια τετοια ανακριβεια να τη διορθωνουμε."

Ναι ο Mika μου "εξηγησε" κι εγω του επανεξηγησα... Εαν η αλλη πλευρα συνεχιζει, εγω γιατι να μη συνεχισω? Για να μεινει η εντυπωση οτι η φαυλοτητα επικρατησε?:devil:

Οσο για το κειμενο, ξανα σου λεω, ειναι θεμα ερμηνειας. Μην επιμενεις λοιπον και μη νομιζεις οτι εβγαλες λαγο... Επειδη καποιος μπορει να το ερμηνευε λαθος επρεπε να το επισημανω. Μη τραβας τοσο ζορι...

γιατι ειμαι ρατσιστης; επειδη πιστευω οτι ο μακαριτης δεν εστεκε καλα στα μυαλα του; μηπως δεν ξερεις τι σημαινει ρατσιστης;

Ασε τωρα τις εξυπναδες... σιγα μην ηθελε και το κηδεμονα του. Σιγα μη ξερεις εσυ καλυτερα απ τον ιδιο.

Παω για υπνο τωρα, τα λεμε απο αυριο:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...