Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

1.5m την πρώτη βδομάδα, συνολικές πωλήσεις πολύ περισσότερες ασφαλώς...

United States 11,000,000

United Kingdom 5,400,000

Germany 4,500,000

France 2,000,000

Canada 1,000,000

Australia 980,000

Japan 630,000

Spain 450,000

Switzerland 450,000

Netherlands 300,000

Austria 180,000

New Zealand 150,000

Brazil 125,000

Mexico 100,000

Norway 80,000

Finland 54,225

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
το λέω γιατί ο screenshot δεν πρόκειται να κοιτάξει το link...

Μα εγω ρωτησα, και δεν θα κοιταξω το λινκ?:shock:

Θα προτιμουσα ομως αλλο site, πιο αξιοπιστο. Τα νουμερα αυτα ειναι καταφανως υπερβολικα.

• Super Moderators
Δημοσ.

στο wikipedia σε κάθε top chart μιας χώρας έχει link για site από το οποίο πήρε τα στοιχεία...

Δημοσ.

Στη στηλη "Sales certifications" που ειναι και η στηλη οπου αναφερονται οι πωλησεις δεν βλεπω καπου να πατησω.

Οπου μπλεκονται τα νουμερα, ξερεις, ειναι πολυ ευκολο να γραφτει οτι ναναι, ειδικα στη wikipedia οπου ολοι γραφουν αναλογα με τα συμφεροντα τους.

Δημοσ.
Θα προτιμουσα ομως αλλο site, πιο αξιοπιστο. Τα νουμερα αυτα ειναι καταφανως υπερβολικα.

Φαίνονται υπερβολικά επειδή πρόκειται για τον Elton John; Δηλαδή την είδηση για τα 2,8 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στον Ιούλιο για τον Jackson που την άκουσες; Υπάρχουν επίσημα στοιχεία;

Δημοσ.
Φαίνονται υπερβολικά επειδή πρόκειται για τον Elton John; Δηλαδή την είδηση για τα 2,8 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στον Ιούλιο για τον Jackson που την άκουσες; Υπάρχουν επίσημα στοιχεία;

Οχι γιατι προκειται για την Ελτον Τζων. Για οποιοδηποτε πραγμα που σχετιζεται με νουμερα ειπα, υπαρχει παντα καποιο χαος.

Οχι 2,8 εκατομμυρια πωλήσεις. 2,8 εκατομμυρια δολλαρια αυξηθηκε, λεει, η περιουσια του μακαριτη. Αυτο ακουσα στις ειδησεις αυτο ειπα, δεν βεβαιωνω οτι ειναι πραγατικοτητα, που να το ξερω?

Δημοσ.

Στις ειδήσεις του σταρ να φανταστώ; Όπως και να 'χει, δε γίνεται να πετάς κάτι χωρίς ένα link έστω και μετά να αμφισβητείς την επιτυχία κάποιου άλλου επειδή δεν είναι ο Michael Jackson.

Το fanboyλίκι έχει κι ένα όριο.

Δημοσ.
Στις ειδήσεις του σταρ να φανταστώ; Όπως και να 'χει, δε γίνεται να πετάς κάτι χωρίς ένα link έστω και μετά να αμφισβητείς την επιτυχία κάποιου άλλου επειδή δεν είναι ο Michael Jackson.

Το fanboyλίκι έχει κι ένα όριο.

Αυτα που εγραψες δεν εχουν πραγματικα καμμια σχεση. Δεν εχω... fanboyλίκι, εχω ηδη δηλωσει οτι αλλου ειδους μουσικη ακουω. Αλλα oυτως ή αλλως δεν βγαινει καποιο fanboyλίκι απ αυτα που εγραψα. Δεν "πεταξα κατι", ειπα μια ειδηση που αναφερθηκε στη τηλεοραση(αναμεταδοση απο ξενα δικτυα προφανως), και ψευτικη να ειναι εσυ γιατι τραβας τοσο ζορι και μου επιτιθεσαι? Πολυ σοβαρα το πηρες το ζητημα, ετσι κανεις παντα για οποια ειδηση ακους που δεν σου αρεσει? βγαζεις σπυρακια και ετοιμαζεσαι να φας αυτον που μεταφερει την ειδηση?...:lol:

Και να μην παρερμηνευεις, ειδικα εφοσον δεν προσεξες/καταλαβες τι εγραψα. Δεν αμφισβητησα την επιτυχια καποιου αλλου, ανεφερα απλα αυτο που ισχυει στανταρ για ολα στη wikipedia: o καθενας γραφει οτι του γουσταρει και αναλογα με τα συμφεροντα του. Ειδικα οπου υπαρχουν νουμερα γινεται μεγαλο χαος. Εσυ φαινεται εισαι μεγας θαυμαστης της Ελτον αλλα εγω μιλησα γενικα.

Δημοσ.

Ε κοίτα, από αυτά που έχεις γράψει εδώ μου δίνεις την εντύπωση μεγάλου φαν του Jackson. Όταν μου γράφεις "άκουσα μια καταπληκτική είδηση" (σε αυτό το τόπικ όλο ακούς, "άκουσα το ένα, άκουσα το άλλο") και μου λες ότι αυξήθηκε η περιουσία του και μετά αναρωτιέσαι πόσο περισσότερο θα αυξανόταν αν δεν κατέβαζε κόσμος τα albums του, τι να σκεφτώ; Ότι τον αντιπαθείς;

Τέλος πάντων εγώ φαν του Elton John δεν είμαι, έτυχε να μιλήσω για το συγκεκριμένο single επειδή ήθελα να σου δείξω πως επηρεάζει ένας θάνατος τις πωλήσεις. Για την ακρίβεια δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω καν ότι τα νούμερα για το single του John είναι πραγματικά, είναι όλα μια συνωμοσία και το άρθρο στη wikipedia γράφτηκε από Jackson haters. Αυτό που με προβληματίζει απλά είναι ότι αν έγραφα πως άκουσα κάτι για τις πωλήσεις του Jackson δεν θα ζήταγες link μάλλον αλλά θα έκανες ένα quote λέγοντας "Καταπληκτική είδηση!!!!!!!!!!!"

Δημοσ.

Οχι ρε, το σκακι συμβολιζε.

Καπου ειδα ενα καλύτερο:

Kερια στο μανουάλι, για τον Τζακσον τον Μιχαλη.

Ε κοίτα, από αυτά που έχεις γράψει εδώ μου δίνεις την εντύπωση μεγάλου φαν του Jackson. Όταν μου γράφεις "άκουσα μια καταπληκτική είδηση" (σε αυτό το τόπικ όλο ακούς, "άκουσα το ένα, άκουσα το άλλο") και μου λες ότι αυξήθηκε η περιουσία του και μετά αναρωτιέσαι πόσο περισσότερο θα αυξανόταν αν δεν κατέβαζε κόσμος τα albums του, τι να σκεφτώ; Ότι τον αντιπαθείς;

Τέλος πάντων εγώ φαν του Elton John δεν είμαι, έτυχε να μιλήσω για το συγκεκριμένο single επειδή ήθελα να σου δείξω πως επηρεάζει ένας θάνατος τις πωλήσεις. Για την ακρίβεια δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω καν ότι τα νούμερα για το single του John είναι πραγματικά, είναι όλα μια συνωμοσία και το άρθρο στη wikipedia γράφτηκε από Jackson haters. Αυτό που με προβληματίζει απλά είναι ότι αν έγραφα πως άκουσα κάτι για τις πωλήσεις του Jackson δεν θα ζήταγες link μάλλον αλλά θα έκανες ένα quote λέγοντας "Καταπληκτική είδηση!!!!!!!!!!!"

Koιταξε φιλε μου… παρανοησες τα παντα!:-)

Όταν λεω «καταπληκτικη ειδηση» δεν εννοοω «θετικη» ή «θαυμασια» ειδηση.

Εννοω οτι ειναι εντυπωσιακη και την ειπα ακριβως για φανει αυτο που κι εσυ λες στο post σου(ο θανατος επηρεαζει τις πωλησεις). Όταν μεταδιδεται μια ειδηση μην βιαζεσαι να κρινεις αυτόν που τη λεει, ότι πρεπει να είναι fan ή hater… Η ειδηση είναι ειδηση και μας αρεσει δεν μας αρεσει δεν κρινουμε τον κομιστη της!

Επισης σημειωνω ότι το να είναι καποιος fan του Jackson δεν ειναι μεμπτο, ουτε μεμπτο είναι το ότι αυξηθηκε η περιουσια του. Οποτε ακομα κι αν τον συμπαθουσα δεν είναι λογος αυτος για να στραβωνεις.

Αναρωτηθηκα πόσο ακομα θα μεγαλωνε η περιουσια του όχι για να εγκωμιασω το μακαριτη αλλα για να τονισω τα διαφυγοντα κερδη απ το αθροο παρανομο κατεβασμα(torrents).

Μετα ειπες, ειρωνικα προφανως, ότι το αρθρο για την Ελτον στη wiki είναι μια συνομωσια. Εγω παντως δεν ειπα κατι τετοιο. Ειπα μόνο το γνωστο σε ολους: η Wiki δεν εχει αξιοπιστια και γραφεται συμφωνα με συμφεροντα. Πολλα λημματα διαφερουν από χωρα σε χωρα, αρκει να δεις τι γραφει η ελληνικη wiki για τον Κεμάλ και τι η τουρκικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...