Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
από το αρχαίο στο αγγλικό...nice :o

Και το i love you αρχαία αγγλικά είναι..

την είδα κι εγώ την ταινία αλλά δεν με κάλυψε... παρόλαυτά χάρηκα που τόνισε αυτό που εγώ προσωπικά τουλάχιστον πιστεύω για τον michael ότι ήταν ένα παιδί, και ότι όταν έπαιζε με παιδιά δεν ήταν γιατί πίσω από αυτό κρυβόταν μια σεξουαλικά διεστραμμένη προσωπικότητα αλλά γιατί είχε παιδικη ψυχή. Εμένα προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο... έτσι είμαι κι εγώ. θα μπορούσα να κάτσω ατελειώτες ώρες στην αμμό και να φτιάχνω πυργάκια, μου λείπει το κρυφτό και το μπουγέλο, το σκηνάκι και ότιδήποτε άλλο παιδικό παιχνίδι... όλα αυτά πλέον για τους ενηλικες έχουν αντικατασταθεί απο τον αθλητισμό... δεν σημαίνει όμως ότι δε θα διασκεδάζαμε περισσότερο αν μαζευόμασταν καμιά 20 αριά άτομα να παίξουμε στη γειτονιά κρυφτό και αγαλματάκια... που όμως διάθεση για τέτοια πλέον οι ενήλικες, ενταυτού χώνονται σε κάτι γλοιώδη και γεμάτα καπνο μπαρ, σκοτεινα, που κανένας δε μιλάει με κανέναν και κοιτάνε ολοι σε ποντίκια. Ναι όταν βρω ευκαιρία παίζω με παιδιά και ξέρω πολύ καλά ότι οι προθέσεις μου δεν είναι τίποτα άλλο παρά η χαρά του παιχνιδιού και η ξεγνοιασιά...

Αν αυτό δεν μπορείς εσύ να το νιώσεις είναι πρόβλημά σου. κρύψου στη μαυρίλα των μπαρ, πιες το αλκοολ σου, καπνισε τα τσιγάρα σου, βρώμησε τα σωθηκά σου και άσε με έμενα να παίζω με τα υπόλοιπα παιδιά με νερομπίστολα στη Neverland

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+1000 (μη σου πω και 10000) @ Stavi... Γίναμε όλοι κύριοι και κυρίες - με την κάκιστη των εννοιών, δυστυχώς... Γι' αυτό και έχουμε την τάση να γέρνουμε προς το αρνητικό - ότι ήταν παιδεραστής - κι όχι προς την πιθανότητα να ήταν ένα μεγάλο παιδί...

Δημοσ.
Και το i love you αρχαία αγγλικά είναι..

την είδα κι εγώ την ταινία αλλά δεν με κάλυψε... παρόλαυτά χάρηκα που τόνισε αυτό που εγώ προσωπικά τουλάχιστον πιστεύω για τον michael ότι ήταν ένα παιδί, και ότι όταν έπαιζε με παιδιά δεν ήταν γιατί πίσω από αυτό κρυβόταν μια σεξουαλικά διεστραμμένη προσωπικότητα αλλά γιατί είχε παιδικη ψυχή. Εμένα προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο... έτσι είμαι κι εγώ. θα μπορούσα να κάτσω ατελειώτες ώρες στην αμμό και να φτιάχνω πυργάκια, μου λείπει το κρυφτό και το μπουγέλο, το σκηνάκι και ότιδήποτε άλλο παιδικό παιχνίδι... όλα αυτά πλέον για τους ενηλικες έχουν αντικατασταθεί απο τον αθλητισμό... δεν σημαίνει όμως ότι δε θα διασκεδάζαμε περισσότερο αν μαζευόμασταν καμιά 20 αριά άτομα να παίξουμε στη γειτονιά κρυφτό και αγαλματάκια... που όμως διάθεση για τέτοια πλέον οι ενήλικες, ενταυτού χώνονται σε κάτι γλοιώδη και γεμάτα καπνο μπαρ, σκοτεινα, που κανένας δε μιλάει με κανέναν και κοιτάνε ολοι σε ποντίκια. Ναι όταν βρω ευκαιρία παίζω με παιδιά και ξέρω πολύ καλά ότι οι προθέσεις μου δεν είναι τίποτα άλλο παρά η χαρά του παιχνιδιού και η ξεγνοιασιά...

Αν αυτό δεν μπορείς εσύ να το νιώσεις είναι πρόβλημά σου. κρύψου στη μαυρίλα των μπαρ, πιες το αλκοολ σου, καπνισε τα τσιγάρα σου, βρώμησε τα σωθηκά σου και άσε με έμενα να παίζω με τα υπόλοιπα παιδιά με νερομπίστολα στη Neverland

+1000 για την σημερινή κατάντια...:mad:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν wristbands (βραχιολάκι χειρός) που είναι

αφιερωμένα στην μνήμη του Michael Jackson με το λογότυπο MJ 1958-2009

Θα τα βρείτε στην υπογραφή μου ...

υγ:Για να μην παρεξηγηθώ , απλά ήθελα να σας το πω μιας και υπάρχουν τόσοι άνθρωποι

που σέβονταν και αγαπούσαν τον Michael Jackson. εάν το post μου θεωρηθεί "προσβλητικό"

τότε συγγνώμη και μπορείτε ελεύθερα να το διαγράψετε ;)

Φιλικά Θοδωρής

Δημοσ.

Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του γιατρού του Michael Jackson

Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον προσωπικό γιατρό του Michael Jackson, Conrad Murray, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του βασιλιά της pop τη στιγμή του θανάτου του, στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με άτομο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, το οποίο έχει πρόσβαση στις έρευνες, οι Αρχές πιστεύουν ότι ο καρδιολόγος χορήγησε ένα ισχυρό φάρμακο στον μεγάλο star, το οποίο απέβη μοιραίο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Murray χορήγησε στον διάσημο τραγουδιστή το αναισθητικό Propofol την ημέρα του θανάτου του.

Ο δικηγόρος του γιατρού, εξάλλου, δε θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο, κατά το παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι ο πελάτης του δεν χορήγησε, ούτε συνταγογράφησε ποτέ, οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο του τραγουδιστή.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς, όσο οι έρευνες προχωρούν , στο φως ενδέχεται να έρθουν νέες αποκαλύψεις, οι οποίες θα συμπληρώσουν το puzzle του θανάτου του Michael Jackson

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55029&cid=5

Δημοσ.
Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του γιατρού του Michael Jackson

Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον προσωπικό γιατρό του Michael Jackson, Conrad Murray, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του βασιλιά της pop τη στιγμή του θανάτου του, στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με άτομο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, το οποίο έχει πρόσβαση στις έρευνες, οι Αρχές πιστεύουν ότι ο καρδιολόγος χορήγησε ένα ισχυρό φάρμακο στον μεγάλο star, το οποίο απέβη μοιραίο.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Murray χορήγησε στον διάσημο τραγουδιστή το αναισθητικό Propofol την ημέρα του θανάτου του.

Ο δικηγόρος του γιατρού, εξάλλου, δε θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο, κατά το παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι ο πελάτης του δεν χορήγησε, ούτε συνταγογράφησε ποτέ, οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο του τραγουδιστή.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς, όσο οι έρευνες προχωρούν , στο φως ενδέχεται να έρθουν νέες αποκαλύψεις, οι οποίες θα συμπληρώσουν το puzzle του θανάτου του Michael Jackson

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55029&cid=5

Εξιλαστήριο θύμα...

Δημοσ.

Βασικα δεν καταλαβαινω τι ψαχνουν να βρουν. Ο ανθρωπος καλως η κακως ειχε εθισμο σε ουσιες που καποια στιγμη με μαθηματικη ακριβεια θα τον εφερναν στο θανατο. Και ζωντανος που ηταν δεν ειχε καμια διαφορα, ηταν ζομπι στην κυριολεξια. Αυτο ειναι γνωστο πολλα χρονια τωρα, δεν το μαθαμε ξαφνικα.

Απο κει και περα τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. Οι γιατροι αποτι φαινεται παιξανε το ρολο του εμπορου ναρκωτικων για το Μαικλ Τζακσον. Επιπλεον εχουν πραξει πολλα ποινικα αδικηματα ως προς το επαγγελμα τους. Ως εκει ομως. Υπευθυνους για το θανατο του Μαικλ Τζακσον δε θα τους ελεγα...

Δημοσ.

Aκουσα μια καταπληκτικη ειδηση. Η περιουσια του μακαριτη αυξηθηκε καλπαδως μετα το μοιραιο, γιατι οι πωλησεις εκτιναχθηκαν.

Απο κει που ηταν, λεει, 300 χιλ.δολ. το Γεναρη, τον Ιουλιο πηγαν στα 2,8 εκατομ!!

Το ερωτημα μου ειναι, πόσο μεγαλυτερο θα ηταν αυτο το νουμερο εαν οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουσαν τα p2p για να κατεβασουν τσαμπέ?...

Δημοσ.
Το ερωτημα μου ειναι, πόσο μεγαλυτερο θα ηταν αυτο το νουμερο εαν οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουσαν τα p2p για να κατεβασουν τσαμπέ?...

όσο θα ήταν απο όσα άλλα αλμπουμ που κυκλοφόρησαν στα p2p(μη η και χωρις την συγκατάθεση των καλλιτεχνών) και εκαναν τρελές πωλήσεις.

συγγνώμη,για το υφάκι,αλλα δεν προσπαθώ να σου την πώ.φιλικά πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...