Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το αυτό. ασδφασδ Ικανούς τους έχω να το κάνουν στη σελήνη, και live broadcast σε όλη την υφήλιο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Tετοιου ειδους "αντικειμενικοι" ειναι ολοι οσοι μισουσαν ή ηταν αδιαφοροι στη καλυτερη περιπτωση, με τον MJ. Διαβασες το προηγουμενο μυνημα μου(το εκανες quote) με ολα τα επιχειρηματα που ανεφερα. Αντι να τα αντικρουσεις τραβας ενα "δικιο εχει ο billdanos" και... καθαρισες Εχμ μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα μηνύματά μου από την αρχή! Το ότι είμαι fan του MJ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου (ακόμη θυμάμαι το ξενέρωμα που έφαγα με την ακύρωση της συναυλίας του στην Αθήνα, πάνω που είχαν αρχίσει να στήνονται κομμάτια από το σκηνικό του στο ΟΑΚΑ!) δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχτώ και όλα τα υπόλοιπα που τον περιτριγυρίζουν! Μην μπερδεύεις τον ίδιο τον καλλιτέχνη με όσους ξαφνικά μαζεύτηκαν γύρω του μετά το θάνατό του, με σκοπό τα τρελά κέρδη (υλικά και μή)! Και περίμενε λίγο γιατί θα δούμε και άλλα χειρότερα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:34 ---------- Το CNN ομως και το BBC δεν εχουν ελληνικο σπικαζ. Εξαλλου οπως ειπα, στο star υπηρχαν και τα ποδια της Μαγγυ Χαραλαμπιδου Ενώ το Star είχε??? Αμφιβάλλω αν οι "δημοσιογράφοι" του έχουν πάρει το ...lower!
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ενα καλο tribute στον MJ απ΄ολον το κοσμο,ο καθενας με το στυλ του, δειτε το εδω: http://www.eternalmoonwalk.com/ Εμενα μου αρεσε το 686 Εξωφρενικά γ@μάτο project Θα συνεισφέρω και γώ σίγουρα. Matter of time
screenshot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το ότι είμαι fan του MJ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου (ακόμη θυμάμαι το ξενέρωμα που έφαγα με την ακύρωση της συναυλίας του στην Αθήνα, πάνω που είχαν αρχίσει να στήνονται κομμάτια από το σκηνικό του στο ΟΑΚΑ!) δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχτώ και όλα τα υπόλοιπα που τον περιτριγυρίζουν! Μην μπερδεύεις τον ίδιο τον καλλιτέχνη με όσους ξαφνικά μαζεύτηκαν γύρω του μετά το θάνατό του, με σκοπό τα τρελά κέρδη (υλικά και μή)! Και περίμενε λίγο γιατί θα δούμε και άλλα χειρότερα... Mα δεν χρειαζεται να δεχτεις ολα τα υπολοιπα και απορω που τα συζητας. Τα media κανουν τη δουλεια τους, λογικο δεν ειναι? Εμεις με τα media και με αυτους που μαζευτηκαν με σκοπο το κερδος θα ασχολουμαστε ή με το γεγονος?
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ο MJ πέθανε, ας πεθάνει κι αυτό το topic. Mάηκολ will live for eva.Σόου γκες γουατ. =ρ
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. ούτε ο Luke δεν έκανε έτσι όταν έμαθε πως ο Vader είναι ο πατέρας του... (oops spoiler)
liopyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μη εμπιστεύεστε τις υπογραφές του από πάνω. Έτσι με τα πιασάρικα ξεκινάει, και μέχρι να το καταλάβεις σε έχει πείσει να βάλεις υπογραφή τον Βαθίλη Τθιάρτα!
aragorn Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Σκάσε συ ρε. Εγκάθετε της Μαντόνα. Ουστ. Ρισπέκτ στον Μάικλ λέμε.
stavi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Όλοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. . . . Μicheal i love you
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 από το αρχαίο στο αγγλικό...nice
darklordvader77 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ειδε κανεις την ταινία-βιογραφια στο Mega στις 9? Βλεποταν, κ επικεντρωθηκε στις σημαντικοτερες στιγμες του, σαν ανθρωπο. Οικογενεια,φιλοι,διασειρμος των media, κτλ. Κ ο ηθοποιος οσο μπορουσε, θυμισε καπως τον michael. ενταξει, στις κινησεις..οσο μπορουσε! απ οτι τσεκαρα, ηταν ταινια του 2004. edit: Τελικά λέγεται Man in the Mirror: The Michael Jackson Story Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2009 από darklordvader77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα