Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Tετοιου ειδους "αντικειμενικοι" ειναι ολοι οσοι μισουσαν ή ηταν αδιαφοροι στη καλυτερη περιπτωση, με τον MJ.

Διαβασες το προηγουμενο μυνημα μου(το εκανες quote) με ολα τα επιχειρηματα που ανεφερα. Αντι να τα αντικρουσεις τραβας ενα "δικιο εχει ο billdanos" και... καθαρισες:-)

Εχμ μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα μηνύματά μου από την αρχή! Το ότι είμαι fan του MJ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου (ακόμη θυμάμαι το ξενέρωμα που έφαγα με την ακύρωση της συναυλίας του στην Αθήνα, πάνω που είχαν αρχίσει να στήνονται κομμάτια από το σκηνικό του στο ΟΑΚΑ!) δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχτώ και όλα τα υπόλοιπα που τον περιτριγυρίζουν! Μην μπερδεύεις τον ίδιο τον καλλιτέχνη με όσους ξαφνικά μαζεύτηκαν γύρω του μετά το θάνατό του, με σκοπό τα τρελά κέρδη (υλικά και μή)!

Και περίμενε λίγο γιατί θα δούμε και άλλα χειρότερα...

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:34 ----------

Το CNN ομως και το BBC δεν εχουν ελληνικο σπικαζ. Εξαλλου οπως ειπα, στο star υπηρχαν και τα ποδια της Μαγγυ Χαραλαμπιδου;):lol:

Ενώ το Star είχε??? Αμφιβάλλω αν οι "δημοσιογράφοι" του έχουν πάρει το ...lower!

B)

Δημοσ.
Το ότι είμαι fan του MJ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου (ακόμη θυμάμαι το ξενέρωμα που έφαγα με την ακύρωση της συναυλίας του στην Αθήνα, πάνω που είχαν αρχίσει να στήνονται κομμάτια από το σκηνικό του στο ΟΑΚΑ!) δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχτώ και όλα τα υπόλοιπα που τον περιτριγυρίζουν! Μην μπερδεύεις τον ίδιο τον καλλιτέχνη με όσους ξαφνικά μαζεύτηκαν γύρω του μετά το θάνατό του, με σκοπό τα τρελά κέρδη (υλικά και μή)!

Και περίμενε λίγο γιατί θα δούμε και άλλα χειρότερα...

Mα δεν χρειαζεται να δεχτεις ολα τα υπολοιπα και απορω που τα συζητας. Τα media κανουν τη δουλεια τους, λογικο δεν ειναι? Εμεις με τα media και με αυτους που μαζευτηκαν με σκοπο το κερδος θα ασχολουμαστε ή με το γεγονος?

• Super Moderators
Δημοσ.
Νοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.

ούτε ο Luke δεν έκανε έτσι όταν έμαθε πως ο Vader είναι ο πατέρας του... (oops spoiler)

Δημοσ.

Μη εμπιστεύεστε τις υπογραφές του από πάνω.

Έτσι με τα πιασάρικα ξεκινάει, και μέχρι να το καταλάβεις σε έχει πείσει να βάλεις υπογραφή τον Βαθίλη Τθιάρτα!

:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδε κανεις την ταινία-βιογραφια στο Mega στις 9?

Βλεποταν, κ επικεντρωθηκε στις σημαντικοτερες στιγμες του, σαν ανθρωπο. Οικογενεια,φιλοι,διασειρμος των media, κτλ. Κ ο ηθοποιος οσο μπορουσε, θυμισε καπως τον michael. ενταξει, στις κινησεις..οσο μπορουσε! απ οτι τσεκαρα, ηταν ταινια του 2004.

edit: Τελικά λέγεται Man in the Mirror: The Michael Jackson Story

Επεξ/σία από darklordvader77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...