darklordvader77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Το σκηνικο το οποιο κ παρακολουθησα ηταν απ τη μια συγκινητικο, απ την αλλη λιγο πιο ευθυμο, απ την αλλη καπως μακαβριο.. ειναι τρελοι αυτοι οι Αμερικανοι!! Παντως μια χαρα τον τιμησαν στην τελικη.. θυμιζε καπως την κηδεια του James Brown. Για τον αδερφο του που τραγουδησε πολυ συγκινητικο και αυτο, αλλα για τους υπολοιπους (βλ. π.χ. Mariah Carrey) δε νομιζω να μην πηραν φραγκο.. εδω το CNN με το ολο coverage προβλεποταν οτι θα ξεπερναγε κ την ορκομωσια Obama, οποτε θα βγαλε κ αυτο περι 10 εκατομμυριακια απ την τηλεθεαση κ τις διαφημισεις μονο!
screenshot Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Σχετικά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, εγώ επιλέγω το πως θα τους τιμήσω όταν έρθει αυτή η ώρα! Γενικότερα μιας και ρωτάς να σου πω πως συνήθως επιλέγω να κρατάω την τελευταία τους εικόνα όσο ζούσαν και όχι μέσα στο φέρετρο (εκτός προφανώς και αν δεν έχω άλλη επιλογή). Όλα είναι σχετικά... Oπως λοιπον επιλεγεις εσυ πως θα τιμησεις τα αγαπημενα σου προσωπα επετρεψε και στους αλλους να επιλεγουν πως θα τιμησουν τα δικα τους αγαπημενα προσωπα. Το σκηνικο το οποιο κ παρακολουθησα ηταν απ τη μια συγκινητικο, απ την αλλη λιγο πιο ευθυμο, απ την αλλη καπως μακαβριο.. ειναι τρελοι αυτοι οι Αμερικανοι!! Παντως μια χαρα τον τιμησαν στην τελικη.. θυμιζε καπως την κηδεια του James Brown. Για τον αδερφο του που τραγουδησε πολυ συγκινητικο και αυτο, αλλα για τους υπολοιπους (βλ. π.χ. Mariah Carrey) δε νομιζω να μην πηραν φραγκο.. εδω το CNN με το ολο coverage προβλεποταν οτι θα ξεπερναγε κ την ορκομωσια Obama, οποτε θα βγαλε κ αυτο περι 10 εκατομμυριακια απ την τηλεθεαση κ τις διαφημισεις μονο! Εε, φυσικα και τα οικονομησαν, τα καναλια δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα. Δυο ελληνικα καναλια τελικα μόνο μετεδωσαν τη τελετη, στο ενα(alpha) υπηρχαν πρωτο πλανο τα... ποδια απ το μινι της Μαγγυ Χαραλαμπιδου που κατα τα αλλα δηλωνε πολυ συγκινημενη Οσο για το "Smile" του Τσαρλι Τσαπλιν, ειναι και δικο μου αγαπημενο κομματι αλλα ετσι οπως το ειπε ο αδελφος, το "σκοτωσε":-)
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Είδα μόνο αποσπάσματα, γιατί αυτό το Star είναι τόσο απύθμενα απαράδεκτο κανάλι που θα πρεπε να μας πληρώνουν για να το βλέπουμε. Το μόνο, λοιπόν, που μου φάνηκε όμορφο και θεωρώ ότι αρκούσε ήταν το σόλο του John Mayer με το human nature. Tα υπόλοιπα μπλα μπλα και άτομα να τραγουδάνε ήταν περιττά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Oπως λοιπον επιλεγεις εσυ πως θα τιμησεις τα αγαπημενα σου προσωπα επετρεψε και στους αλλους να επιλεγουν πως θα τιμησουν τα δικα τους αγαπημενα προσωπα. Δεν προσπάθησα να τους εμποδίσω , απλά όπως και εσύ είπα τη γνώμη μου! Αλλά ήταν κάπως να βλέπεις ξαφνικά ενωμένη μια "οικογένεια" -και καλά- να το παίζουν συγκλονισμένοι από την απώλεια τη στιγμή που ξέρουμε (πάνω κάτω) την ιστορία τους! Η εκδήλωση στο στάδιο θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τον νεκρό, τον οποίο και περιφέρουν 2 εβδομάδες τώρα από δω και απο κει! Δεν ξέρω αν πρόσεξες πως η όλη διοργάνωση ήταν από την AEG που είχε αναλάβει και την οργάνωση-δικαιώματα των συναυλιών του στο Λονδίνο! Νομίζω πως τώρα που πέθανε θα βγάλουν πολλαπλάσια κέρδη από το αν γινόταν κανονικά οι συναυλίες... Είδα μόνο αποσπάσματα, γιατί αυτό το Star είναι τόσο απύθμενα απαράδεκτο κανάλι που θα πρεπε να μας πληρώνουν για να το βλέπουμε. Το μόνο, λοιπόν, που μου φάνηκε όμορφο και θεωρώ ότι αρκούσε ήταν το σόλο του John Mayer με το human nature. Tα υπόλοιπα μπλα μπλα και άτομα να τραγουδάνε ήταν περιττά. Μεταδόθηκε ολόκληρο και απο το CNN αλλά και από το BBC (από hotbird κλπ). Σιγά να μην άντεχα το Star!
vrodinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ενα καλο tribute στον MJ απ΄ολον το κοσμο,ο καθενας με το στυλ του, δειτε το εδω: http://www.eternalmoonwalk.com/ Εμενα μου αρεσε το 686
soturin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 , θα βγει λογικά dvd με όλη τη συναυλία από τις πρόβες, όχι που θα τ' άφηναν, αλλά δε με χάλασε
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Έχω δει το από πάνω βίντεο ίσαμε 100 φορές.Εξακολουθώ να το γουστάρω.
soturin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 θα ταν ωραίο show γαμώτο ναι μεν άρρωστος κτλ αλλά όχι και στο βαθμό που τα λέγανε να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Κρίμα... btw, κοιτούσα για πλάκα νωρίτερα τη μέρα που πέθανε για τις συναυλίες και έκανα τη σκέψη "καλά 50 χρονών θα αντέξει, αυτός δεν είχε πολλά προβλήματα;" αργότερα, σε άραγμα με φίλο που αστειευόμενος πάλι του είπα να πάμε λονδίνο να δούμε μιχαλάκη. Και "ενισχυμένοι" βλέποντας boston legal, έκτακτα, πέθανε ο michael jackson τον έφαγα...
screenshot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν προσπάθησα να τους εμποδίσω , απλά όπως και εσύ είπα τη γνώμη μου! Αλλά ήταν κάπως να βλέπεις ξαφνικά ενωμένη μια "οικογένεια" -και καλά- να το παίζουν συγκλονισμένοι από την απώλεια τη στιγμή που ξέρουμε (πάνω κάτω) την ιστορία τους! Η εκδήλωση στο στάδιο θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τον νεκρό, τον οποίο και περιφέρουν 2 εβδομάδες τώρα από δω και απο κει! Δεν ξέρω αν πρόσεξες πως η όλη διοργάνωση ήταν από την AEG που είχε αναλάβει και την οργάνωση-δικαιώματα των συναυλιών του στο Λονδίνο! Νομίζω πως τώρα που πέθανε θα βγάλουν πολλαπλάσια κέρδη από το αν γινόταν κανονικά οι συναυλίες... Μεταδόθηκε ολόκληρο και απο το CNN αλλά και από το BBC (από hotbird κλπ). Σιγά να μην άντεχα το Star! Ναι αλλα ειπες οτι "οι περισσοτεροι παρακαλουσαν να ανοιξει το φερετρο για να παρουν ματι" και γενικα εχεις μια απαξιωση για το ολο θεμα. (Παρομοια παραλογη απαξιωση συναντησα σε αλλο thread περι θανατου μεγαλών καλλιτεχνων) Επομενο δεν ειναι να ενωθει μια οικογεναια στο θανατο ενος μελους της? Επειδη ειχαν, αν ειχαν, αντιπαλοτητες τα προηγουμενα χρονια σημαινει οτι δεν θα πανε μαζι στη κηδεια? Ο νεκρος καθυστερησε για το συνηθη λογο που καθυστερουν σ' αυτες τις περιπτωσεις με τις διασημοτητες και τα ειδικα θεματα που προκυπτουν. Γιατι εχει τοση σημασια ποια εταιρια ανελαβε τη διοργανωση της τελετης? Τι μας ενδιαφερουν οι κονομες των εταιριων? Το CNN ομως και το BBC δεν εχουν ελληνικο σπικαζ. Εξαλλου οπως ειπα, στο star υπηρχαν και τα ποδια της Μαγγυ Χαραλαμπιδου
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ναι αλλα ειπες οτι "οι περισσοτεροι παρακαλουσαν να ανοιξει το φερετρο για να παρουν ματι" και γενικα εχεις μια απαξιωση για το ολο θεμα.(Παρομοια παραλογη απαξιωση συναντησα σε αλλο thread περι θανατου μεγαλών καλλιτεχνων) Επομενο δεν ειναι να ενωθει μια οικογεναια στο θανατο ενος μελους της? Επειδη ειχαν, αν ειχαν, αντιπαλοτητες τα προηγουμενα χρονια σημαινει οτι δεν θα πανε μαζι στη κηδεια? Ο νεκρος καθυστερησε για το συνηθη λογο που καθυστερουν σ' αυτες τις περιπτωσεις με τις διασημοτητες και τα ειδικα θεματα που προκυπτουν. Γιατι εχει τοση σημασια ποια εταιρια ανελαβε τη διοργανωση της τελετης? Τι μας ενδιαφερουν οι κονομες των εταιριων? Το CNN ομως και το BBC δεν εχουν ελληνικο σπικαζ. Εξαλλου οπως ειπα, στο star υπηρχαν και τα ποδια της Μαγγυ Χαραλαμπιδου Δίκιο έχει ο Billdanos, οι πιο πολλοί πήγαν στην τελετή για να δούν ανοιχτό το φέρετρο του MJ. Δεν το απαξίωσε, απλά ήταν αντικειμενικός.
screenshot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Tετοιου ειδους "αντικειμενικοι" ειναι ολοι οσοι μισουσαν ή ηταν αδιαφοροι στη καλυτερη περιπτωση, με τον MJ. Διαβασες το προηγουμενο μυνημα μου(το εκανες quote) με ολα τα επιχειρηματα που ανεφερα. Αντι να τα αντικρουσεις τραβας ενα "δικιο εχει ο billdanos" και... καθαρισες
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Tετοιου ειδους "αντικειμενικοι" ειναι ολοι οσοι μισουσαν ή ηταν αδιαφοροι στη καλυτερη περιπτωση, με τον MJ. Διαβασες το προηγουμενο μυνημα μου(το εκανες quote) με ολα τα επιχειρηματα που ανεφερα. Αντι να τα αντικρουσεις τραβας ενα "δικιο εχει ο billdanos" και... καθαρισες Κ, πέθανε, ήταν ο καλύτερος καλλιτέχνης ever (IMO) (προσωπικά στεναχωρέθηκα οσo δεν πάει), αλλά κάποια πράγματα είναι γεγονός. Τα media έστησαν χρυσές δουλειές το τελευταίο δεκαήμερο.
screenshot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Φυσικα. Ειπαμε, τα media δεν ειναι φιλανθρωπικο σωματειο. Γιατι ομως σε απασχολουν τα.. κερδη των media? Αυτα παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν. Επειδη υπαρχουν τα media πρεπει να απαξιωσουμε τη κηδεια του βασιλια? Δεν ειπα, ουτε και θεωρω οτι ο μακαριτης ηταν ο καλυτερoς καλλιτεχνης ever. Οποτε μην το λες σα να προσπαθω να σε πεισω!
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Φυσικα. Ειπαμε, τα media δεν ειναι φιλανθρωπικο σωματειο.Γιατι ομως σε απασχολουν τα.. κερδη των media? Αυτα παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν. Επειδη υπαρχουν τα media πρεπει να απαξιωσουμε τη κηδεια του βασιλια? Όχι την κηδεία, την όλη υποκρισία των media. Ξαφνικά τον "θυμήθηκαν".
Garnele Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Σήμερα είναι η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον και εγώ ήδη σκέφτομαι το μνημόσυνο. Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο μάγκες είναι οι Αμερικανοί - πριν καν γίνει η κηδεία' date=' σε έχουν φτιάξει τόσο πολύ που μετράς τις μέρες να έρθει το μνημόσυνο. Αφού η κηδεία είναι τέτοια υπερπαραγωγή, φανταστείτε τι έχει να γίνει στο μνημόσυνο. Το μνημόσυνο του Μάικλ Τζάκσον μάλλον θα το κάνουν στη Ντίσνεϊλαντ.[/quote'] Το αυτό. ασδφασδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα