Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούω στις ειδήσεις πως κάποιοι διάσημοι έχουν θέση V.I.P. στην κηδεία του.Ρε θα μας κάψει ο Θεός ρεεεεεεεεε...όχι και V.I.P. ρε γαμώτο σε κηδεία.Σιγά μην έχουν και διαρκείας.Θάφτε τον να τελιώνουμε...

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε εμένα μάρεζε ο micheal jackson....

κανείς σας δε λυπήθηκε έστω και λίγο;;;

ήταν ο μοναδικός διάσημος που ήθελα να γνωρίσω...

δεν έχετε αναμνήσεις απο τα παιδικά σας χρόνια με τα τραγούδια του? Δεν είχατε πορωθεί ότι είδατε του black or white με το μικρό που βάζει τέρμα τα ηχεία και λέει στον πατέρα του "eat this!" και αυτός να εκτοξεύται στην Αφρική;

δεν είχατε συμμαθητές που χόρευαν στα πάρτυ όπως κι αυτός και εσείς κάνατε κύκλο γύρω τους;

... δεν ξετρελαθήκατε με τη Ναομι κάμπελ στο βιντεο κλιπ και τις ποδάρες τις.

γενικότερα δεν είχατε αναμνήσεις...

θυμάστε που είσασταν όταν είδατε κάποια από τα βιντεοκλίπ του, τι κάνετε και πόσο χρονών ήσασταν.

Ηταν ωραίος ρε

Δημοσ.
Ναι και συμπληρωματικά την ώρα της τελετής θα εμφανιστεί πάνω από το στάδιο ένας ιπτάμενος δίσκος και από ένα ανοιχτό παράθυρο θα χαιρετήσει το κοινό ο Jackson και μετά θα πετάξει για άλλο γαλαξία...

B)

PS: Τα παραπάνω τα δήλωσε ο υπάλληλος που τάιζε τα παπαγαλάκια στη NeverLand!

Δεν υπηρξαν τετοιες φημες και προφανως "ο υπαλληλος που ταιζε τα παπαγλακια" ειναι δικη σου εμπνευση.

Να σε ενημερωσω, γιατι σιγουρα δεν θα το ξερεις, οτι η φημη περι ελεφαντων εχει βαση: Οι ελεφαντες ηταν αγαπημενο ζωο το μακαριτη και η κολητη του Ελιζαμπεθ Τειλορ του εχει κανει καποτε δωρο εναν τετοιον. Τον ειχε φερει η ιδια στο κτημα του. Χτες το εβλεπα στη τηλεοραση γιατι ειχε μαγνητοσκοπηθει. Ο μακαριτης χοροπηδουσε απ τη χαρα του. Επισης χαρηκε μολις ανοιξε ενα αλλο δωρο του, ενα... νεροπιστολο με το οποιο αρχισε αμεσως να καταβρεχει τα παιδια με τα οποια επαιζε:-)

Τελικα δεν συνεβη κατι συνταραχτικο στη τελετη, απ οσο ειδα. Σεμνοτητα και ταπεινοτητα.

Τι λες τώρα, αφού γινόταν και κλήρωση για εισιτήρια. Πάλι καλά που τα δίνανε τσάμπα.

Πουληθηκαν στη "μαύρη" για μια περιουσια.

Δημοσ.

Τιμωρήθηκα με ban για ''υβρεολογία''. Δεκτό και λάθος μου, δημιούργησα μια παρεξήγηση με το billdanos που όμως πήρα το ερέθισμα απ' αυτά που διάβαζα στα posts του, τα οποία κατά τη γνώμη μου ήταν άκρως προκλητικά. Anyway...δεν τον χαρακτήρισα αυτόν συγκεκριμένα, αν προσβλήθηκε του ζητώ συγγνώμη και ας τελειώσει εδώ αυτό γιατί είμαι off topic.

Τώρα όσον αφορά το Michael Jackson, εν τάχει 2 κουβέντες:

α) Τον ευχαριστούμε θερμά γι' αυτά που προσέφερε στην POP μουσική, προφανώς για πάρα πολλούς ήταν μεγάλος καλλιτέχνης και πρωτοπόρος. Εμένα σαν slygeo87 με αφήνει αδιάφορο η μουσική του και τα τραγούδια του πλην μερικών που θα τα χαρακτήριζα ''ομορφούτσικα'' να τα ακούσω 1-2 φορές. Μέχρι εκεί όμως. Γούστο μου καπέλο μου.

β) Ζωή σε λόγου μας, καλό ταξίδι και θα μείνει για πάντα στις καρδιές αυτών που τον είχαν για πρότυπο και τον θαύμαζαν.

Δημοσ.

Μα εσυ ελεγες οτι "δεν δινεις δεκαρα για τον ψοφο του".

Δικαιωμα σου βεβαια, κι εγω πιθανοτατα να μην δωσω δεκαρα για τον θανατο καποιου που θα θαυμαζεις.

Γιατι ομως τωρα το παιρνεις πισω?

Δημοσ.

Ναι δεν δίνω δεκάρα σε σύγκριση π.χ. με κάτι τέτοιο. Άλλα το να μη δείξω σεβασμό στο θάνατο του Χ έχει να κάνει με έλλειψη στοιχειώδους ανθρωπιάς.

Δημοσ.
Ναι δεν δίνω δεκάρα σε σύγκριση π.χ. με κάτι τέτοιο. Άλλα το να μη δείξω σεβασμό στο θάνατο του Χ έχει να κάνει με έλλειψη στοιχειώδους ανθρωπιάς.

δεν είναι ότι ήταν Ο φοβερός καλλιτέχνης, απλά μας συνόδεψε στα παιδικά μας χρόνια... για μένα περισσότερο αυτό είναι που μετράει παρά οτιδήποτε άλλο. Ίσως εσύ να μην έχεις καμία ανάμνηση από "αυτόν". Εξαρτάται και τι ηλικία έχεις.

Βασικά.. είναι και θέμα χαρακτήρα. . . θα μπορούσε και η αδερφή μου να το δει όπως το είδα εγώ αλλά το μόνο που είπε ήταν "ήταν στη σκηνή απο τα 5 του, την έζησε τη ζωή του... "

Δημοσ.

@stavi η ζωή είναι γλυκιά και 90 να φτάσεις δεν πρόκειται να πεις στον εαυτό σου τα έκανα όλα, ώρα να πεθάνω τώρα.22 είμαι, δεν ξέρω αν πήρα τον στραβό το δρόμο από μικρός, αλλά οι παιδικές μου αναμνήσεις ήταν λίγο διαφορετικές. =ρ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fHV7xTW1P8g]λίγο διαφορετικές.[/ame]

Δημοσ.

Βασικά.. είναι και θέμα χαρακτήρα. . . θα μπορούσε και η αδερφή μου να το δει όπως το είδα εγώ αλλά το μόνο που είπε ήταν "ήταν στη σκηνή απο τα 5 του, την έζησε τη ζωή του... "

H αδελφη σου υπολογιζει τη ζωη μόνο μεχρι τα 50?:eek:

ή μηπως θεωρει οτι αν εισαι στη σκηνη 45 χρονια σημαινει οτι "την εζησες τη ζωη σου"?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν υπηρξαν τετοιες φημες και προφανως "ο υπαλληλος που ταιζε τα παπαγλακια" ειναι δικη σου εμπνευση.

Να σε ενημερωσω, γιατι σιγουρα δεν θα το ξερεις, οτι η φημη περι ελεφαντων εχει βαση: Οι ελεφαντες ηταν αγαπημενο ζωο το μακαριτη και η κολητη του Ελιζαμπεθ Τειλορ του εχει κανει καποτε δωρο εναν τετοιον. Τον ειχε φερει η ιδια στο κτημα του. Χτες το εβλεπα στη τηλεοραση γιατι ειχε μαγνητοσκοπηθει. Ο μακαριτης χοροπηδουσε απ τη χαρα του. Επισης χαρηκε μολις ανοιξε ενα αλλο δωρο του, ενα... νεροπιστολο με το οποιο αρχισε αμεσως να καταβρεχει τα παιδια με τα οποια επαιζε:-)

Τελικα δεν συνεβη κατι συνταραχτικο στη τελετη, απ οσο ειδα. Σεμνοτητα και ταπεινοτητα.

Πουληθηκαν στη "μαύρη" για μια περιουσια.

Προφανώς και ήταν δικής μου έμπνευσης για να καταλάβεις πως "ξεπηδούν" κάθε φορά αντίστοιχες φήμες!

Btw οι ελέφαντες είχαν βάση χθες γιατί ξεκινάει ένα τσίρκο κάπου εκει κοντά και είχαν βγάλει τους ελέφαντες βόλτα...

Κατά τα άλλα η "τελετή" μου έκανε κάτι σε ...τσίρκο με έκθεμα ...ένα φέρετρο αλλά anyway... Το κοινό διψάει κάθε φορά για τέτοια events και είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι παρακαλούσαν να ανοίξει το φέρετρο για να πάρουν ...μάτι...

B)

Δημοσ.

Η τελετη ηταν σεμνη και συγκινητικη, δε ξερω αν την ειδες. Δεν ειχε καμμια σχεση με τσιρκα και κιτς.

Αλλα απ οτι βλεπω, ΟΠΩΣ κι αν γινοταν η τελετη παλι εσυ θα γκρινιαζες, σωστα? ;-)

Kαι ναι, υπηρχε φερετρο, λογικο δεν ειναι? δεν γινοταν αλλιως. Και καποιοι γνωστοι καλλιτεχνες τραγουδησαν ειδικα για την περισταση ασματα για να τον τιμησουν, τοσο επιληψιμο σου φαινεται?

Οι φημες που ξεπηδουν, δεν ξεπηδουν γιατι τις εμπνεεται καποιος billdanos. Συνηθως εχουν βαση.

Αυτο με τους ελεφαντες που σου ειπα το καταλαβες? Μαλλον οχι, για να μιλας περι παρεπιδημουντω τσιρκων...

Αν ηταν να εφερναν ελέφαντες θα τους εφερναν ακομα κι απ την αλλη ακρη του κοσμου.

Το κοινό διψάει κάθε φορά για τέτοια events και είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι παρακαλούσαν να ανοίξει το φέρετρο για να πάρουν ...μάτι...

B)

Αν πεθανει καποιο αγαπητο σου προσωπο θα παρακαλάς "να ανοιξει το φερετρο για να παρεις ματι"?

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η τελετη ηταν σεμνη και συγκινητικη, δε ξερω αν την ειδες. Δεν ειχε καμμια σχεση με τσιρκα και κιτς.

Αλλα απ οτι βλεπω, ΟΠΩΣ κι αν γινοταν η τελετη παλι εσυ θα γκρινιαζες, σωστα? ;-)

Kαι ναι, υπηρχε φερετρο, λογικο δεν ειναι? δεν γινοταν αλλιως. Και καποιοι γνωστοι καλλιτεχνες τραγουδησαν ειδικα για την περισταση ασματα για να τον τιμησουν, τοσο επιληψιμο σου φαινεται?

Οι φημες που ξεπηδουν, δεν ξεπηδουν γιατι τις εμπνεεται καποιος billdanos. Συνηθως εχουν βαση.

Αυτο με τους ελεφαντες που σου ειπα το καταλαβες? Μαλλον οχι, για να μιλας περι παρεπιδημουντω τσιρκων...

Αν ηταν να εφερναν ελέφαντες θα τους εφερναν ακομα κι απ την αλλη ακρη του κοσμου.

Αν πεθανει καποιο αγαπητο σου προσωπο θα παρακαλάς "να ανοιξει το φερετρο για να παρεις ματι"?

Αφού δεν μπορεί να καταλάβει ο ένας τον άλλο ας μην το ζορίζουμε!

Σχετικά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, εγώ επιλέγω το πως θα τους τιμήσω όταν έρθει αυτή η ώρα! Γενικότερα μιας και ρωτάς να σου πω πως συνήθως επιλέγω να κρατάω την τελευταία τους εικόνα όσο ζούσαν και όχι μέσα στο φέρετρο (εκτός προφανώς και αν δεν έχω άλλη επιλογή). Όλα είναι σχετικά...

B)

Επεξ/σία από billdanos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...