million_voices Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται πολύ εξυπναδα για να καταλάβεις πως όσο περνούν οι μέρες, θα τον θυμηθεί και η ...κουτσή Μαρία ώστε να κερδίζει τα 5 λεπτά δημοσιότητας... edited καφριλα Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2009 από million_voices
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 O Koρκολής ο οποίος έκανε φικι φικι με μια 15χρονη με την οποία θα κάναμε φικι φικι ολοι μαζί οχι μια αλλά 101 φορές και μάλιστα τη παντρεύτηκε κιολας.... To οποιο νομιμοποιει το ολο θεμα?Δεν καταλαβα..Και οχι,μην τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι. Για να μην θεωρηθεί παιδεραστία, θα έπρεπε να υπήρχε και η συγκατάθεση απο πλευράς 15χρονης. Με αυτή τη λογική, όχι δεν είναι. Αν και δεν ειμαι δικηγορος,δεν νομιζω πως παιζει ρολο η συγκαταθεση του ανηλικου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 παίζει η συγκατάθεση των γονέων? γιατί αν θυμάμαι καλά την είχε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 παίζει η συγκατάθεση των γονέων? γιατί αν θυμάμαι καλά την είχε... Ετσι φανταζομαι πως ισως κατι γινεται.Paredwse κανε τον κοπο να μας δωσεις τα φωτα σου αν εχεις ασχοληθει με το θεμα.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν και δεν ειμαι δικηγορος,δεν νομιζω πως παιζει ρολο η συγκαταθεση του ανηλικου. Προσωπικά ξέρω περίπτωση 15χρονης που τα είχε με 37άρη. Όχι επειδή την ανάγκασαν οι γονείς της κ.τ.λ. Η ίδια γούσταρε. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί να θεωρηθεί παιδεραστία.
pournaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Eν τω μεταξυ ολα τα Νεα λενε απ τη μια οτι ειχε τεραστια χρεη και ζουσε με γενναιοδωριες φιλων, απ την αλλη οτι ειχε τεραστια περιουσια για την οποια θα πλακωθουν πολλοι... Δεν ειναι αντιφατικο αυτο?Και οι κληρονομοι δεν θα πρεπει να πληρωσουν τα χρεη του? Αν δε με απατα η μνημη μου (ατιμη τεκιλα), ο Μιχαλακης ειχε τα δικαιωματα απο ολα τα ασματα των Beatles, οποτε ακομη και αφραγκος να ξεκιναγε πριν ενα χρονο, παλι πλουσιος θα πεθαινε.
jason_rethymno Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και τώρα που πέθανε, πάλι πλούσιοι θα γινουν οι απόγονοι ,οι συγγενεις του από τα άλμπουμ του που εκτοξευθηκαν οι πωλήσεις μετα τον θανατο του.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Και τώρα που πέθανε, πάλι πλούσιοι θα γινουν οι απόγονοι ,οι συγγενεις του από τα άλμπουμ του που εκτοξευθηκαν οι πωλήσεις μετα τον θανατο του. Τα δικαιώματα από όλα του τα τραγούδια δεν σταματάνε ποτέ και φαντάζομαι πως δεν θα είναι ...ψίχουλα! Από την άλλη αν τα χρεη του είναι τόσα πολλά θα υπάρξουν και σχετικές δεσμεύσεις της περιουσίας του κλπ κλπ κλπ! Το σίγουρο είναι πως θα φάνε όλοι και δυστυχως ανάμεσα σε αυτούς και η "αγαπημένη" του οικογένεια... Εν τω μεταξύ ακόμη δεν έγινε η κηδεία και εμφανίστηκαν ένα σωρό "φίλοι" του με επιχειρήματα του στυλ: "όσο ζούσε μου είπε πως αν πεθάνει εγω θα...":cool: Πάντως αν όντως έχει ηχογραφημένα ακυκλοφόρητα τραγούδια, προβλέπεται πανικός (και στις πωλήσεις και στους ...διεκδικητές)!
screenshot Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Προσωπικά ξέρω περίπτωση 15χρονης που τα είχε με 37άρη. Όχι επειδή την ανάγκασαν οι γονείς της κ.τ.λ. Η ίδια γούσταρε. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί να θεωρηθεί παιδεραστία. Mπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αν η ιδια γουσταρε δεν παιζει ρολο. Μπορει κανονικα να καταδικαστει για παιδεραστια(οπως και εχει συμβει πολλες φορες). Εαν εχουν δωσει τη συγκαταθεση οι γονεις τοτε προφανως αλλαζει το πραγμα, γιαυτο και εχουμε γαμους με ανηλικους. Αν δε με απατα η μνημη μου (ατιμη τεκιλα), ο Μιχαλακης ειχε τα δικαιωματα απο ολα τα ασματα των Beatles, οποτε ακομη και αφραγκος να ξεκιναγε πριν ενα χρονο, παλι πλουσιος θα πεθαινε. Και γιατι δεν μπορουσε να πληρωσει τα χρεη του? (100δες εκατομμυρια δολλαρια) Αφου υποχρεωθηκε να κανει τις 50 συναυλιες που τελικα και τον ξαποστειλαν πριν ξεκινησουν...
kkostas77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Mπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αν η ιδια γουσταρε δεν παιζει ρολο. Μπορει κανονικα να καταδικαστει για παιδεραστια(οπως και εχει συμβει πολλες φορες). Εαν εχουν δωσει τη συγκαταθεση οι γονεις τοτε προφανως αλλαζει το πραγμα, γιαυτο και εχουμε γαμους με ανηλικους. Και γιατι δεν μπορουσε να πληρωσει τα χρεη του? (100δες εκατομμυρια δολλαρια) Αφου υποχρεωθηκε να κανει τις 50 συναυλιες που τελικα και τον ξαποστειλαν πριν ξεκινησουν... ΛΑΘΟΣ....Ο νομος ειναι ξεκάθαρος στο θέμα αυτο.Αποπλάνηση ανηλικου ειναι οταν ο ανηλικος ειναι κατω απο 14 ετων έστω και χωρις τη συγκατάθεση του. Απο 14 και άνω, εαν ο ανηλικος δε κάνει μήνυση ακομα και αν οι γονεις κάνουν(οπως στη περιπτωση δηλαδη του Κορκολη) η συνουσία ειναι νομιμη... Ο Κορκολής δε διωχθηκε ποινικά.Απλά ο γνωστος δημοσιοκάφρος δε πηρε το φακελάκι του και έβγαλε στη κάμερα το πασιφανές.Οτι τα χε με μια 15χρονη, την οποια να σημειωσουμε και πάλι...παντρευτηκε.... Αν τα 15 χρονα και τα 16χρονα ηταν παιδεραστια η μιση Ελλάδα θα χε μπει φυλακη...χαχαχαχαχ
pournaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Mπορω να σε διαβεβαιωσω οτι αν η ιδια γουσταρε δεν παιζει ρολο. Μπορει κανονικα να καταδικαστει για παιδεραστια(οπως και εχει συμβει πολλες φορες). Εαν εχουν δωσει τη συγκαταθεση οι γονεις τοτε προφανως αλλαζει το πραγμα, γιαυτο και εχουμε γαμους με ανηλικους. Και γιατι δεν μπορουσε να πληρωσει τα χρεη του? (100δες εκατομμυρια δολλαρια) Αφου υποχρεωθηκε να κανει τις 50 συναυλιες που τελικα και τον ξαποστειλαν πριν ξεκινησουν... Εμενα δε μου χρωστουσε, προφανως ουτε κι εσενα, και αυτο με τα 100αδες χρωστουμενα μυρια πρωτη φορα το ακουω. Εχουμε καποια αξιοπιστη πηγη που να το επιβεβαιωνει;
Fronimitis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ρε παίδες άσχετο αλλά μιας και αναφέρατε πριν τον Κορκολή πόσο χρονών ήταν αυτός όταν πήγε με την 15χρονη;
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ρε παίδες άσχετο αλλά μιας και αναφέρατε πριν τον Κορκολή πόσο χρονών ήταν αυτός όταν πήγε με την 15χρονη; Αν αναφέρεσαι στον MJ, δεν ήταν δεκαπεντάχρονη, ήταν ένα 11χρονο αγόρι που μάλιστα μετα το θάνατο του MJ βγήκε και είπε οτι ο πατέρας του τον ανάγκασε να βγεί και να πει οτι ο MJ τον κακοποίησε. Βάλε πριν απο 14 χρόνια ήταν γύρω στα 36.
kkostas77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Στον Κορκολη αναφέρθηκε. Ο Κορκολης οταν πηγε με τη πιτσιρίκα ηταν 39 χρονων....Αθωωηθηκε απ το δικαστηριο για παιδεραστία αφου ουτε η μικρή ειχε κάνει μήνυση ούτε οι γονείς της.Ουσιαστικά ο Κορκολης έκανε οτι έκανε με την άδεια των γονέων της μικρής. Στο τέλος τη παντρευτηκε και ο Τριανταφυλλόπουλος αναγκάστηκε να πληρωσει απιστευτα ποσά...Αυτά βέβαια ο πολυς κοσμος δε τα γνωριζει...μια ματιά στο google θα σας κατατοπισει για την υποθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα