Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά θα ήθελα να μπορώ να πω ήμουν και εγώ στην συναυλία που έκανε τότε. Ότι και αν ήταν στην ζωή του ήταν σίγουρα ο κορυφαίος pop τραγουδιστής με τεράστιο ταλέντο.

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eν τω μεταξυ ολα τα Νεα λενε απ τη μια οτι ειχε τεραστια χρεη και ζουσε με γενναιοδωριες φιλων, απ την αλλη οτι ειχε τεραστια περιουσια για την οποια θα πλακωθουν πολλοι... Δεν ειναι αντιφατικο αυτο?

Και οι κληρονομοι δεν θα πρεπει να πληρωσουν τα χρεη του?

Δημοσ.

BTW o Μιχάλης Ιακωβόπουλος είχε "πεθάνει" εδώ και καιρό, τώρα κακώς αναστήθηκε.

Όταν κάποιος βλέπει να υπάρχουν ομάδες "επιβολής θανατικής ποινής στους παιδόφιλους" -ακόμα και στο facebook- και παρατηρεί ότι η κοινωνία προσπαθεί λυσσαλέα να βρεί και να εξοντώσει τους εγκληματίες-βιαστές-εκμεταλλευτές ανηλίκων, διαπιστώνει ότι υπάρχει τεράστιο κοινωνικό ρεύμα και συμφωνεί.

Όταν κάποιος παρατηρεί ότι το δικαίωμα της ανωνυμίας και της ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο, καταπατάται με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και της παιδοφιλίας, πιστεύει μέσα του ακράδαντα ότι συμμετέχει σε αυτό τον ιερό αγώνα.

Όταν όμως κάποιος βλέπει τα ΜΜΕ και κάποιους/ες groopies, ρουβάδες και ρουβίτσες να θεοποιούν το παλιό είδωλο και να αποποινικοποιούν στην συνείδηση μας ένα 'άτυχο'-ανώμαλο-επιτυχημένο παιδεραστή, νιώθει σαφώς προδομένος.

Για μένα η βαρειά παραβατική συμπεριφορά και η ψυχανωμαλία δεν ''ομορφαίνει'' και δεν γίνεται αποδεκτή με καμμία μάσκα και περιτύλιγμα pop-φανατίλας και κοριτσίστικης pop-star εξιδανίκευσης.

Παιδιά, νομιμοποιούμε συνειδησιακά την παιδοφιλία, λατρεύοντας τον νεκρό σούπερ-σταρ..

Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη..

"Θεός σχωρέστον"

Δημοσ.

Δεν ήμουν θαυμαστής του γιατί ακούω αλλά είδη μουσικής.Όμως στο είδος του ήταν μοναδικός και ίσως αξεπέραστος.Δημιούργησε στην ουσία σχολή πάνω στην οποία βασίστηκαν, χορευτικά κυρίως, πάρα πολλοί οι οποίοι ξέκλεψαν ό,τι μπορούσαν από τις χορευτικές φιγούρες τού M.J.

Τέλος πάντων όποιος και να πεθαίνει, άδικο είναι και στι τέλος το "Θεός σχωρέστον" ακούγεται σαν την κλειδαριά που σφραγίζει την αιωνιότητα.

Δημοσ.

Παιδιά, νομιμοποιούμε συνειδησιακά την παιδοφιλία, λατρεύοντας τον νεκρό σούπερ-σταρ..

Aυτό λέγεται νεκροφιλία!

Σοβαρά τώρα, την παιδοφιλία την νομιμοποίησε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη και ο Χατζηνικολάου, όταν υπερασπιζόντουσαν λυσσαλέα τον Κορκολή..

..όχι οι θαυμαστές του MJ.

• Super Moderators
Δημοσ.

να έλεγες αθώο να το καταλάβω, αλλά το ότι κάποιος πέθανε δεν σημαίνει ότι παίρνει και άφεση αμαρτιών (γενικά μιλάω όχι για τον MJ)

Δημοσ.

Δεν αποδειχτηκε ποτέ παιδεραστια και κατα τη γνωμη μου δεν υπηρχε. Απλα ο μακαριτης ηταν παιδι στη ψυχη και συναναστρεφοταν με "συνομιλικα" του παιδια.

Προηγουμενως εβλεπα στη τηλεοραση οτι επαιζες μαζι τους, τον πεταγανε στη πισινα, του εσπαγαν αυγα στο κεφαλι κλπ. Ο ανθρωπος ηταν ψυχουλα, οχι παιδεραστης...

Δημοσ.
Δεν αποδειχτηκε ποτέ παιδεραστια και κατα τη γνωμη μου δεν υπηρχε. Απλα ο μακαριτης ηταν παιδι στη ψυχη και συναναστρεφοταν με "συνομιλικα" του παιδια.

Προηγουμενως εβλεπα στη τηλεοραση οτι επαιζες μαζι τους, τον πεταγανε στη πισινα, του εσπαγαν αυγα στο κεφαλι κλπ. Ο ανθρωπος ηταν ψυχουλα, οχι παιδεραστης...

Και έτσι να είναι, η κοινωνία είναι σκληρή, δυστυχώς τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.

Δημοσ.
Aυτό λέγεται νεκροφιλία!

Σοβαρά τώρα, την παιδοφιλία την νομιμοποίησε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη και ο Χατζηνικολάου, όταν υπερασπιζόντουσαν λυσσαλέα τον Κορκολή..

..όχι οι θαυμαστές του MJ.

O Koρκολής ο οποίος έκανε φικι φικι με μια 15χρονη με την οποία θα κάναμε φικι φικι ολοι μαζί οχι μια αλλά 101 φορές και μάλιστα τη παντρεύτηκε κιολας....

Ας μάθουμε να ξεχωριζουμε τη παιδεραστία με το "γουστάρω να το κάνω με 15χρονα" και μετά ας ανοιξουμε κουβέντα....

Δημοσ.
O Koρκολής ο οποίος έκανε φικι φικι με μια 15χρονη με την οποία θα κάναμε φικι φικι ολοι μαζί οχι μια αλλά 101 φορές και μάλιστα τη παντρεύτηκε κιολας....

Ας μάθουμε να ξεχωριζουμε τη παιδεραστία με το "γουστάρω να το κάνω με 15χρονα" και μετά ας ανοιξουμε κουβέντα....

Για να μην θεωρηθεί παιδεραστία, θα έπρεπε να υπήρχε και η συγκατάθεση απο πλευράς 15χρονης. Με αυτή τη λογική, όχι δεν είναι.

Δημοσ.

Ήταν πολλές, και μικρότερες από 15 ετών.

Δημοσ.

ο πρώτος άνθρωπος που, όταν ήταν 13 χρονών, αντιμετώπισε την άρρωστη σχέση του Michael Jackson με τα παιδιά. Σοκαριστικές λεπτομέρειες από τις καταθέσεις του και τις δηλώσεις του δείχνουν ότι ο Jackson του τηλεφωνούσε και μιλαγαν ώρες μαζί. Στο τηλέφωνο το πρωί , σύμφωνα με τα λεγόμενα του George πάντα, ήταν όλα μια χαρά, σαν δυο καλοί φίλοι. Το βράδυ όμως έβγαινε ο άλλος εαυτός του Jackson. Ρωτούσε τον 13χρονο αν αυνανίζεται και συμπλήρωνε «δε θα το πιστέψεις, εγώ τώρα αυτό κάνω»

μεγαλη ψυχουλα :P αυτα ειναι παιχνιδια

πηγη:

http://popdirt.com/terry-george-forgives-michael-jackson-for-masturbation-call/74537/

• Super Moderators
Δημοσ.
μεγαλη ψυχουλα :P αυτα ειναι παιχνιδια

πηγη:

http://popdirt.com/terry-george-forgives-michael-jackson-for-masturbation-call/74537/

Δεν χρειάζεται πολύ εξυπναδα για να καταλάβεις πως όσο περνούν οι μέρες, θα τον θυμηθεί και η ...κουτσή Μαρία ώστε να κερδίζει τα 5 λεπτά δημοσιότητας...

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...