Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπότε σκεφτόμουν "αν αν είχα παιδί και γινόταν κάτι τέτοιο??".

Η απάντηση είναι: "στα @@ μου.Beat it once more". Σ.Τ.Ε.Γ.Ν.Α.

Πως μπορεις και το λες αυτο??? Πας καλα??

Βαζεις πιο πανω εναν ξενο απο το ιδιο σου το παιδι.

Ελεος τι αλλο θα ακουσω.

Δεν την παλευω αλλο εδω μεσα.

Εχω διαβασει πολλα κουλα αλλα αυτο παραειναι κουλο.:-(

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαταρχην το να μιλάμε για παιδεραστία αναφερόμενοι σε έναν πεθαμένο άνθρωπο, ο οποίος έχει αθωωθει πανηγυρικά 2 φορές για το ιδιο ακριβως πράγμα, έχοντας αποδειξει οτι ειναι αθώος οχι μονο απο έναν, αλλά απο 6 συνολικά δικαστές στην Αμερικη(που εκει εκτελουν για πλάκα), ειναι τουλάχιστον ασέβεια....

Bλέπω να αναλώνεστε σε πολλά και να αναφέρεστε έμμεσα ή άμεσα στο "κακό" πρόσωπο της ερωτικής τους ζωής για το οποίο στο κάτω κάτω αθωώθηκε δικαστικά. . Αλλά μόνο τα αρνητικά είναι που μένουν;

Δεν είδα να αναφέρεστε στα πάνω από 20 ρεκόρ Guiness που κατείχε ας πούμε οπως

- Άλμπουμ με περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως (102.000.000 αντίτυπα)

. - Συνολικές πωλήσεις

- Περισσότερα νο.1 hits

- Περισσότερα βραβεία Grammy από οποιονδήποτε (τα 8 σε μόνο μία χρονιά) - Μεγαλύτερη τηλεθέαση σε εμφάνισή του (134.000.000 τηλεθεατές)

- Μεγαλύτερο κοινό σε συναυλία (πάνω από 500.000 άτομα)

και φυσικά ....περισσότερες φιλανθρωπίες από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην ιστορία, ποσό μετρούμενο σε ΔΙΣεκατομμύρια!

Προφανως ειναι προτιμοτερο να στάξουμε τη χολή μας, αναφερόμενοι στο κακό του πρόσωπο, απο το να αναφέρουμε και τα θετικά, φοβουμενοι μηπως πέσουμε στο παράπτωμα του να βρεθουμε σε αντιφαση???Τι φοβουντε κάποιοι?Μηπως τους πει κανεις "θαυμαστές" του?

Ουτε εγω ειμαι θαυμαστής...τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ αναφέρω ως έχουν και οχι οπως θα ήθελα εγω να έχουν....

• Super Moderators
Δημοσ.

το τελευταίο είναι για να έχει φοροαπαλλαγή :o

κλασική περίπτωση στο Αμέρικα :P

Δημοσ.
το τελευταίο είναι για να έχει φοροαπαλλαγή :o

κλασική περίπτωση στο Αμέρικα :P

Μεγαλύτερη απ τον πολιτικο που ψηφιζεις δεν έχει σιγουρα, οπότε άστο:lol::lol::lol:

Πάντως οι καλλιτέχνες που έχουν προσφέρει σεβαστά ποσά σε φιλανθρωπίες ειναι ελάχιστοι...Προφανως μονο αυτοι θέλουν απαλλαγές...οι άλλοι πληρωνουν κανονικά...:-P

Δημοσ.

ΑΠΟΔΕΊΧΘΗΚΕ οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ και ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΟΧΙ απο Ελληνικά δικαστηρια αλλά απο Αμερικανικα που εκει ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ απο το ποιος εισαι...

Τωρα σε πιστεψαμε. Εκει τα αλανια ειναι πιο διεφθαρμενα και απο τα εδω. Ανεξαρτητα αν ηταν η δεν ηταν φιλος των παιδιων το οτι αθωωθηκε απο τα δικαστηρια δεν λεει τιποτα. Ετσι και αλλιως η δικαιοσυνη ειναι τυφλη εκτος και αν εχεις χρηματα. Εκει οχι μονο μασανε αλλα και υπακουουν.

Δημοσ.
Μεγαλύτερη απ τον πολιτικο που ψηφιζεις δεν έχει σιγουρα, οπότε άστο:lol::lol::lol:

Και που ξέρεις εσύ τι ψηφίζει? Οι ζέστες τελικά είναι καρκινογόνες. :lol:

Δημοσ.
Και που ξέρεις εσύ τι ψηφίζει? Οι ζέστες τελικά είναι καρκινογόνες. :lol:

Γιατι πρέπει να ξέρω τι ψηφιζει για να πω πως οι πολιτικοι φοροαπαλλάσοντε???

BaLsAmoMenos το αν τα αλάνια εκει ειναι πιο διεφθαρμένα απ οσο εδω, έχεις αποδειξη οσο έχω και εγω οτι υπάρχουν εξωγήινοι....

Πιθανον και να ειναι...τα γεγονότα ομως δειχνουν οτι ο άνθρωπος αυτος αθωωθηκε 2 φορες και μάλιστα στη 1η αποδείχθηκε πως οι γονεις ηταν και βαλτοι απο δισκογραφικη εταιρία...Προφανως κάτι πιο χοντρο έπαιζε το οποιο δε μπορουμε να γνωριζουμε...

Το τι μπορουμε να υποθέτουμε ειναι άλλο...Τα γεγονότα τι λένε ειναι το θέμα...Εκει στιριζομαι...οχι στο τι μπορει να λέει ο καθε ένας χωρις να μπορει να το στηρίξει πουθενά:-)

Δημοσ.

Σαν καλλιτέχνη τεράστιο respect στον MJ,σαν άνθρωπος θα κριθεί όπως όλοι μας (sidenote:το παιδί μου δεν θα τα άφηνα μαζί του)

To να τσακώνεστε θα βγάλει κάπου ;:-)

Και για να χαλαρώσουμε και λίγο το Google ακόμα να ειδοποιήσει τους mods?:lol::lol:

captureion.jpg

• Moderators
Δημοσ.
Kαταρχην το να μιλάμε για παιδεραστία αναφερόμενοι σε έναν πεθαμένο άνθρωπο, ο οποίος έχει αθωωθει πανηγυρικά 2 φορές για το ιδιο ακριβως πράγμα, έχοντας αποδειξει οτι ειναι αθώος οχι μονο απο έναν, αλλά απο 6 συνολικά δικαστές στην Αμερικη(που εκει εκτελουν για πλάκα), ειναι τουλάχιστον ασέβεια....

A,οκ...and justice for all ε?Δεν περναει καν απο το μυαλο σου πως παιζει μια μικρηηηηη πιθανοτητα να μην μιλαμε για αμεροληπτη δικαιοσυνη και πως τα μυρια του παιζει να επαιξαν ενα τοσοδουλη ρολο ε?Παιχτηκε κανενας διακανονισμος με τις οικογενειες των θυματων ισως?Τι σε κανει να πιστευεις οτι στο αμερικα οι δικαστικες αποφασισεις ειναι και σωστες,ειδικα οταν εχουν να κανουν με multimillion $ υποθεσεις?

Σιγουρα δεν παιζει να σου αλλαξω γνωμη,τουλαχιστον αν μπορεις σκεψου την πιθανοτητα να ισχυει κατι απο τα παραπανω.

Φυσικα δεν μιλαμε για την καλλιστεχνικη πλευρα Jackson,ειναι σχεδον καθολικα αποδεκτη.

που εκει εκτελουν για πλάκα..

και να βαλω και λιγο μαυρο χιουμορ?Για πλακα εκτελουν μαυρους..

BaLsAmoMenos το αν τα αλάνια εκει ειναι πιο διεφθαρμένα απ οσο εδω, έχεις αποδειξη οσο έχω και εγω οτι υπάρχουν εξωγήινοι....

Η ελλειψη αποδειξης δεν σημαινει αυτοματα και αποδειξη μη υπαρξης.

Δημοσ.

To ιδιο υποψιασμένος με σένα ειμαι, μην αγχώνεσαι...:-)

Εγω απλά κράζω οσους το παίζουν σιγουροι κτλ κτλ....Εννοειτε οτι πολλά μπορει να έγιναν.Μπορει να ηταν ο χειρότερος παιδεραστης και εγκληματίας του κοσμους...Αλλά δε μπορουμε να αποδειξουμε κάτι τέτοιο.

Οπως ειπα παραπάνω...Και οι εξωγηινοι υπάρχουν αλλά κανεις δε μπορει να το αποδειξει...οπότε μένει έτσι....

Δε μπορουμε να αμαυρωνουμε τη μνημη κάποιου χωρις να μπορουμε να το αποδειξουμε...Εκει ειναι απλά η ένσταση μου....τα πιστεύω μου για τη προσωπικη του ζωη ειναι συμφωνα με τα δικά σου...

Η ελλειψη αποδειξης δεν σημαινει αυτοματα και αποδειξη μη υπαρξης.

Πιθανον...Αν ομως σε κατηγορήσω εγω λοιπον οτι εισαι βιαστης χωρις αποδειξεις και αθωωθεις, θα πρέπει να σε κοιτάνε ολοι με μισό μάτι?

• Moderators
Δημοσ.

Πιθανον...Αν ομως σε κατηγορήσω εγω λοιπον οτι εισαι βιαστης χωρις αποδειξεις και αθωωθεις, θα πρέπει να σε κοιτάνε ολοι με μισό μάτι?

Εχμ,ειμαι σιγουρος πως δεν θα πρεπει,αλλα πιστεψε με θα σε κοιτανε ανετα με μισο ματι.Human nature.Θα αφηνες καποιον που εχει δικαστει για βιασμο και παιδοφιλια και εχει αθωωθει πανηγυρικα,να προσεχει τον γιο σου το βραδυ?Ακομα καλυτερα θα αφηνες το michael jackson να το κανει?Eγω οχι και δεν πανε να λενε οτι θελουν τα δικαστηρια.

Οπότε ολη αυτή η συζήτηση που κάνει κύκλους οδηγεί στο: Πάμε για ύπνο.

Agreed.Kαληνυχτες!

• Super Moderators
Δημοσ.
Και για να χαλαρώσουμε και λίγο το Google ακόμα να ειδοποιήσει τους mods?:lol::lol:

captureion.jpg

hell yeah i'm famous...

περίμενα spammer όμως όχι troll, υπάρχουν άλλοι ανώτεροι για το 2ο, το έχω μειώσει δραματικά φέτος :-(

Δημοσ.
Κοίτα δε νομίζω να υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό! Όσο ζούσε, έδινε τροφή στα media και συντηρουσε πολλά από αυτά με τα διάφορα σκάνδαλα, φήμες, εμφανίσεις κλπ. Τώρα που πέθανε δεν έχουν και πολλές επιλογές μιας και ο κόσμος θα τους κράξει!

Σκέψου την όλη ιστορία σαν ένα καλοστημένο παιχνίδι που ο ένας εξαρτάται από τον άλλο και πάει λέγοντας!

B)

Δε μιλάω για τα media, αυτοί τώρα που πέθανε στήσανε χορό, προέκυψε τέτοιο θέμα και θα το εκμεταλλευτούν. Για τον απλό κόσμο μιλάω.

Σα να βγαίνω εγώ που ξέρω μόνο 5-6 χιτάκια του MJ και να λέω "Μεγάλωσα μαζί του, λυπάμαι πολύ που πέθανε, κλαίω όλη μέρα" ενώ πριν πεθάνει γέλαγα όταν τον σατίριζαν και έκανα κι εγώ κάνα αστείο περί παιδοφιλίας. Υποκρισία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δε μιλάω για τα media, αυτοί τώρα που πέθανε στήσανε χορό, προέκυψε τέτοιο θέμα και θα το εκμεταλλευτούν. Για τον απλό κόσμο μιλάω.

Σα να βγαίνω εγώ που ξέρω μόνο 5-6 χιτάκια του MJ και να λέω "Μεγάλωσα μαζί του, λυπάμαι πολύ που πέθανε, κλαίω όλη μέρα" ενώ πριν πεθάνει γέλαγα όταν τον σατίριζαν και έκανα κι εγώ κάνα αστείο περί παιδοφιλίας. Υποκρισία.

Δεν διαφωνώ, αλλά και πάλι μπορείς να το δικαιολογήσεις εν μέρει μιας και πολύ εύκολα πέφτεις στην παγίδα των media και ασχολείσαι μόνο με τα σκάνδαλα, τα κουτσομπολιά, τις ακρότητες κλπ και όταν πλεον προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα του θανάτου, αρχίζεις και συνειδητοποιείς την πραγματική του ιστορία στη μουσική σκηνή, τα ρεκόρ πωλήσεων και όλα τα υπόλοιπα!

Η προσωπική μου άποψη για τα θέματα της παιδοφιλίας κλπ είναι πως απλά κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τα κονομήσουν χοντρά εκμεταλευόμενοι την "παιδική" ψυχοσύνθεση του MJ (και τα δισ του επίσης). Και σε μια τέτοια κατηγορία δύσκολα μπορείς να αποδείξεις την αθωότητά σου, ειδικά όταν η εικόνα της επαφής σου με μικρά παιδιά είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο (για τον MJ φαινόταν σαν παιχνίδι, για τους άλλους ...κάτι άλλο).

Επίσης θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν βλέπαμε κάποιο ρεπορτάζ για την οικογένεια που τον κατηγορούσε τότε και ειδικά για το "παιδί", που πλεον πρέπει να είναι καπου στα 28-29 απολαμβάνοντας τα 26.000.000$ που πήραν από τον MJ για να ...συμβιβαστούν!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...