Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,το παλικάρι είναι τεράστιο.Απλά τεράστιο.Ας αρχίσουμε να μετράμε χρόνια για το πότε θα μπορέσει κάποιος να ξεπεράσει την επιρροή που άσκησε.

Δεν πιστεύω ουτεκάν τις μλκίες περί παιδεραστίας. Αλλά ακόμα κι αν είχα παιδί και την εφάρμοζε πάνω του, θα του έσκαγα κάμποσα χάη φάηβ. Τόσο τεράστιος.

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλλά ακόμα κι αν είχα παιδί και την εφάρμοζε πάνω του, θα του έσκαγα κάμποσα χάη φάηβ. Τόσο τεράστιος.

what...? :o

pedobear_seal-vi.jpg

Δημοσ.
Ιτ ιζ δε φάκινγκ Μάηκλ Τζάκσον.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Μαγικά πράματα =ρ

ffs ρε κοπελιά!

Πώς κάνεις έτσι, δεν είναι και ο Ντούσκο! :P

Δημοσ.

Όχι.δεν τρολλάρω.Την αλήθεια λέω.

Έχω λιώσει το γιουτιουμπ αυτές τις μέρες και θυμήθηκα τι ρόλο βαράει και είμαι σαν αποχαυνωμένη. Οπότε σκεφτόμουν "αν αν είχα παιδί και γινόταν κάτι τέτοιο??".

Η απάντηση είναι: "στα @@ μου.Beat it once more". Σ.Τ.Ε.Γ.Ν.Α.

Δημοσ.

Έχω λιώσει το γιουτιουμπ αυτές τις μέρες και θυμήθηκα τι ρόλο βαράει και είμαι σαν αποχαυνωμένη. Οπότε σκεφτόμουν "αν αν είχα παιδί και γινόταν κάτι τέτοιο??".

Ωραία πήγαινε για ύπνο τώρα, later.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ιτ ιζ δε φάκινγκ Μάηκλ Τζάκσον.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Μαγικά πράματα =ρ

indeed μαγεία...

michael-jackson-pedophile-pedo-jailbait-demotivational-poster-1234847308.jpg

for the record όταν λες παιδί από ποια ηλικία και κάτω εννοείς ακριβώς? :P

Δημοσ.

Προσπαθώ να επισημάνω στην τεραστιότητά του ρε. Σε λάθος σημείο επικεντρωθήκατε =ρ

Και επίσης δε μου λέει τπτ όλο αυτό το παιδοφιλικό.Ας είναι όσο να ναι.

Μπορεί από την άλλη απλά να μην έχω ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.

Και για να μη συνεχίσω τις καφρίλες, πάω για ύπνο.Τσήρζ!

• Moderators
Δημοσ.

Μαιστα..:eek:..το διλλημα μου ειναι να ευχηθω να τυχει κατι αντιστοιχο στο παιδι σου(μια και θα δεν θα σε χαλασει και πολυ,μαλλον το αντιθετο) ή να παω να κοιταχτω που δινω τετοιες ευχες.

Προσπαθώ να επισημάνω στην τεραστιότητά του ρε.[...]Μπορεί από την άλλη απλά να μην έχω ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.

Ρε δεν πα να ναι και ο Θεος ο ιδιος,δεν νομιζω πως θα μ απασχολει στο ελαχιστο,αν εχει να κανει με το παιδι μου.Ειμαι μικρος για παιδι ακομα αλλα δεν νομιζω πως χρειαζεται να αναπτυξω το πατρικο μου ενστικτο για να μην λεω κατι αντιστοιχο μ αυτα που λες,ουτε για πλακα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεί από την άλλη απλά να μην έχω ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο.

βγάλε το μπορεί, τσάμπα το έχεις γράψει :P

Δημοσ.
(μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι τα λέει ειρωνικά; :P... )

Ναι. :P

τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Μαιστα..:eek:..το διλλημα μου ειναι να ευχηθω να τυχει κατι αντιστοιχο στο παιδι σου(μια και θα δεν θα σε χαλασει και πολυ,μαλλον το αντιθετο) ή να παω να κοιταχτω που δινω τετοιες ευχες.

Ρε δεν πα να ναι και ο Θεος ο ιδιος,δεν νομιζω πως θα μ απασχολει αν εχει να κανει να με το παιδι μου.Ειμαι μικρος για παιδι ακομα αλλα δεν νομιζω πως χρειαζεται να αναπτυξω το πατρικο μου ενστικτο για να μην λεω κατι αντιστοιχο με σενα ουτε για πλακα.

Χαχα μάμησε το comment. Ειλικρινά απορώ με μερικούς. Είπαμε RIP MJ, μεγάλος καλλιτεχνης κτλ, άφησε τεράστια κληρονομιά, αλλά να λέει η άλλη οτι γουστάρει να της βιάσει το παιδί? Είναι για κρέμασμα στο Σύνταγμα μερικοί. Και κάνας λιθοβολισμός δεν θα έβλαπτε πιστεύω.

Δημοσ.
[..] αλλά να λέει η άλλη οτι γουστάρει να της βιάσει το παιδί? Είναι για κρέμασμα στο Σύνταγμα μερικοί. Και κάνας λιθοβολισμός δεν θα έβλαπτε πιστεύω.

E, μα.

Οι απολίτιστοι! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...