kkostas77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 O Eλβις ηταν ο βασιλιας της Ροκ. Το να εχεις ψυχη παιδιου και να συμπεριφερεσαι σα παιδι δεν ειναι κακο. Μαλλον καλο ειναι. Σωστά...αν αυτο λεγόταν ροκ τοτε βέβαια:-D Σπευδω να το διωρθωσω Απ οσο ειδαμε ομως αυτο ηταν που τον κατέστρεψε...Η αγάπη του προς τα παιδιά.Εχθροι για να κονομισουν χιλιάδες...Κανεις δεν αναρωτηθηκε ποτέ, τι απέγιναν τα 2 υποτιθέμενα βιασμένα παιδάκια....Που ναναι τωρα... Αααααα...Μηπως ζουνε πλουσιοπάροχα μαζί με έξυπνους γονεις εξαιτίας του Michael???Και ειπαμε...στην Αμερική τα δικαστηρια δε χαιδευουν...
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 τι ηθελα και μπλεχτηκα αφου τα ξερω τεσπα i beat it:cool:
kkostas77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Επιχειρηματολογία δεν είχες φιλε μου...εκει ειναι το θέμα...Απέδειξέ πως δεν άφησε ο άνθρωπος κάτι ουσιαστικο στο χωρο και κανεις δε θα ανταπαντουσε...Το θέμα ειναι πως απλά δε γινεται αυτο που έγραψες....Δεν υπάρχει... Και εγω μπορει να πω πως ο Σισέ και ο Μελμπεργκ ειναι οι χειρότεροι παιχτες του κοσμου...Γνωμη μου ειναι...το θέμα ειναι κατά ποσο ισχυει αυτο που λέω
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Κοίτα συνήθως η εμπορική μουσική βγαίνει με το κιλό και δεν είναι τίποτα σπουδαίο. True story. Απ' την άλλη αναγνωρίζω αυτά που προσέφερε ο MJ στη μουσική, του αξίζει το crown του βασιλιά της pop, μέχρι εκεί όμως.Τον υποστηρίζετε λες και είναι ο νταβατζής σας. Από την άλλη βέβαια δεν περιμένω μουσικές γνώσεις από άτομα που τις μόνες συλλογές που γνωρίζουν είναι τα ...Ζουζούνια (Ο μπαρπα μαθιόοοοοοοος...) Το παληκάρι στάζει χολή χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο και απλά αναρωτιέμαι, ήταν ερωτευμένος με τον Τζάκσον;Ντάξει θεός 'χωρέστον μέχρι εκεί, Μπριδ ιν μπριδ αουτ, η ζωή συνεχίζεται, χαλαρώστε ρε. Σωστά...αν αυτο λεγόταν ροκ τοτε βέβαια:-DΣπευδω να το διωρθωσω Η ροκ από την τζαζ ξεκίνησε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Είναι αναλόγως το πως θα το δει κανείς! Από και και περα είναι δύσκολο σε μερικούς να καταλάβουν πως όταν αναγνωρίζουμε την προσφορά ενός καλλιτέχνη, δεν σημαίνει ταυτόχρονα πως τον αγιοποιούμε και τον έχουμε γενικότερα ως πρότυπο ανθρώπου! Άλλη η καλλιτεχνική πορεία και άλλη η προσωπική, για την οποία δεν ενδιαφέρομαι και δεν με απασχολεί. Αν ο MJ είχε τελικά καταδικαστεί για όλα αυτά που προσπάθησαν να του χρεώσουν, δεν θα ακυρωνόταν η όλη του πορεία στη μουσική σκηνή, ούτε και τα ρεκόρ πωλήσεων στη δισκογραφία! Anyway, θα μπορούσα να το αναλύσω περισσότερο και ειδικά τη σχέση καλλιτέχνη-εκκεντρικότητας-σχιζοφρένειας κλπ κλπ κλπ αλλά νομίζω τσάμπα θα κουραστώ!
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Σώπα ρε μεγάλε μιλάς για τρόλιν εσύ; Πρώτη φορά σε βλέπω στο φόρουμ εγώ. Σε ποιον αναφέρεσαι στον μίλλιον βόισις, σε 'μενα; σε άλλους; σε όλους μαζί; Επίσης το να κράζεις τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ επειδή δεν γουστάρουν μάικλ τζάκσον α) δε σε τιμάει εσένα σαν άτομο και β) αγιοποιείς τον τζάκσον παρόλο που το αρνείσαι. Θα κάτσω εγώ να τσακωθώ με τη πάρτη σου επειδή πούλησε μερικά εκκ. δίσκους ο τζάκσον; Ποιός είναι ο τζάκσον ναουμ; Θα κάνω θέμα και τη γιαγιά μου άμα ψοφήσει; Με κάτι τέτοιους φαν σαν εσένα γίνονται γνωστοί κατι καραγκιοζάκια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Σώπα ρε μεγάλε μιλάς για τρόλιν εσύ; Πρώτη φορά σε βλέπω στο φόρουμ εγώ. Σε ποιον αναφέρεσαι στον μίλλιον βόισις, σε 'μενα; σε άλλους; σε όλους μαζί; Επίσης το να κράζεις τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ επειδή δεν γουστάρουν μάικλ τζάκσον α) δε σε τιμάει εσένα σαν άτομο και β) αγιοποιείς τον τζάκσον παρόλο που το αρνείσαι.Θα κάτσω εγώ να τσακωθώ με τη πάρτη σου επειδή πούλησε μερικά εκκ. δίσκους ο τζάκσον; Ποιός είναι ο τζάκσον ναουμ; Θα κάνω θέμα και τη γιαγιά μου άμα ψοφήσει; Με κάτι τέτοιους φαν σαν εσένα γίνονται γνωστοί κατι καραγκιοζάκια. Για την γιαγιά σου δεν μου καίγεται καρφί γιατί δεν την γνωρίζω. Από και και πέρα βλέπω τσίμπησες με τη μία και από ότι έλεγαν και οι γιαγιάδες μας "όποιος έχει τη μύγα...". Δεν με γνωρίζεις στο forum γιατί προφανώς συχνάζουμε σε ...διαφορετικές περιοχές! Και επειδή προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα, δεν έχω τίποτα με όσα μέλη δεν γουστάρουν τον MJ! Έχω όμως με όσους προσπαθούν με ανόητα και ηλίθια posts και σχόλια, να εξευτελίσουν ένα θέμα! Και απορώ απο τη στιγμή που γράφεις "ποιος είναι ο MJ ναουμ"... τι στο καλό κάνεις σε αυτό το topic... Simple?
slygeo87 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 To αν χρειάζεται ή όχι θα το κρίνω εγώ που κάνω και τα κλικς στο pc μου. Γι' αυτό υπάρχουν τα θέματα, για να ακούγονται οι απόψεις. Αν διαφωνείς πες μου έχεις λάθος ή απλά σεβάσου το, όχι να με λες ηλίθιο όσο και λάθος να έχω.
-nick- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Το πρόβλημα είναι δικό σας και με των άλλων τα γούστα. Η γνώμη του billdanos συγκεκριμένα είναι οτι είμαστε ηλίθιοι και trolls επειδή δε μας αρέσει πρώτον και δεύτερον επειδή δε δίνουμε δεκάρα για το ψόφο του. Ρε slygeo εχουν δικιο. Ας βγαλουμε τον σκασμο και ας μην ξαναγραψουμε σε αυτο το τοπικ. Οσο και αν δεν τον γουσταρουμε, ο τυπος πηγε την pop σε αλλο επιπεδο. ( Χεχε...)
mits@kos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ναι, βασικά, ακριβώς αυτό συνέβη. Όσο κι αν δεν τον γουστάρετε, παραμένει τεράστιος για τη μουσική.
VKostas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 nick[;2793899'']Ρε slygeo εχουν δικιο. Ας βγαλουμε τον σκασμο και ας μην ξαναγραψουμε σε αυτο το τοπικ. Οσο και αν δεν τον γουσταρουμε, ο τυπος πηγε την pop σε αλλο επιπεδο. ( Χεχε...) Επειδή είσαι καταφανώς άσχετος με τη μουσική, δε θα ασχοληθώ με τις χαζοειρωνείες σου. Btw, ΔΕΝ ήμουν fan του, αλλά δεν γίνεται να μην αναγνωρίσει κάποιος τη συμβολή του στη μοντέρνα μουσική...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Άσχετο: Εκτός από τα greeklish κόψατε τελείως και τα Αγγλικά στα posts???? Anyway, προσπαθούσα να ποστάρω ένα κείμενο που έλεγε πως με το αφορμή το θάνατο του MJ, το MTV ξαναζεί δόξες του παρελθόντος σε τηλεθέαση κλπ καθώς μεταδίδει μόνο video clips και αφιερώματα! Ας το απολαύσουμε όσο κρατήσει πριν επιστρέψει στο ...χάλια πρόγραμμά του!
slipknot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται κάθε φορά που πεθαίνει ένας διάσημος να βγαίνουν όσοι τον βρίζανε όσο ήταν ζωντανός και να το παίζουνε #1 θαυμαστές του. Γιατί αυτό βλέπω να γίνεται αυτές τις μέρες στον κόσμο. Jon Lajoie χώσε. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU[/ame]
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται κάθε φορά που πεθαίνει ένας διάσημος να βγαίνουν όσοι τον βρίζανε όσο ήταν ζωντανός και να το παίζουνε #1 θαυμαστές του. Γιατί αυτό βλέπω να γίνεται αυτές τις μέρες στον κόσμο. Jon Lajoie χώσε. http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU Κοίτα δε νομίζω να υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό! Όσο ζούσε, έδινε τροφή στα media και συντηρουσε πολλά από αυτά με τα διάφορα σκάνδαλα, φήμες, εμφανίσεις κλπ. Τώρα που πέθανε δεν έχουν και πολλές επιλογές μιας και ο κόσμος θα τους κράξει! Σκέψου την όλη ιστορία σαν ένα καλοστημένο παιχνίδι που ο ένας εξαρτάται από τον άλλο και πάει λέγοντας!
livadaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Κοίτα δε νομίζω να υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό! Όσο ζούσε, έδινε τροφή στα media και συντηρουσε πολλά από αυτά με τα διάφορα σκάνδαλα, φήμες, εμφανίσεις κλπ. Τώρα που πέθανε δεν έχουν και πολλές επιλογές μιας και ο κόσμος θα τους κράξει! Σκέψου την όλη ιστορία σαν ένα καλοστημένο παιχνίδι που ο ένας εξαρτάται από τον άλλο και πάει λέγοντας! Συμφωνώ και με τους δυο. Υπήρξε και ο ίδιος κατά μια έννοια αυτοκαταστροφικός και δεν ήθελε και πολύ να το εκμεταλλευτούν τα media.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα