Evilnye Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 R.I.P. στον άνθρωπο, όλα τα άλλα περισσεύουν. Έφυγε ένας τεράστιος καλλιτέχνης. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:43 ---------- εγω αναρωτιεμαι αν ολοι αυτοι που κραζουν τον MJ (για την φημολογουμενη παιδοφιλια)κραζετε και τους αρχαιους Ελληνες/Αθηναιους? Ντρεπεστε για την καταγωγη σας? Ντάξει τώρα το είδα αυτό... έλεος ότι να ναι απλά...
slipknot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Nαι, κι εγω αυτο του προτεινω. Για να δει ποιος αρχισε να προκαλει και συνεχιζει. Εγώ για άλλο λόγο του το πρότεινα. Τώρα αν σε βολεύει έτσι, έχει καλώς. Οχι μόνο εγω, οι περισσοτεροι θα ελεγα. Ας μας πουν εδω τα παιδια...Να η προταση(ειναι απ τον φιλο Dantuan, στο post#57): Ένας από τους πιο αγαπημένους αλλά και αμφιλεγόμενους τραγουδιστές της ποπ, κυρίως λόγω του τρόπου ζωής του και των «μεταμορφώσεων» στις οποίες υπεβλήθη, δεν υπάρχει πια. Ετσι οπως μπηκε το πρωτο κομμα, το συμπερασμα ειναι οτι λογω του τροπου ζωης και των μεταμορφωσεων, ηταν αγαπημενος και αμφιλεγομενος. Καταλαβαινει κανεις (πλην του σλιπ) κατι διαφορετικο? Εγώ θα έλεγα πως η θέση του κόμματος μας δείχνει πως ο γράφων βιαζόταν επειδή είχε ένα γκομενάκι να τον περιμένει στο αμάξι και γι' αυτό έγραψε το κείμενο όπως όπως. Διαφορική;
Porche Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Επειδή βαριέμαι να κάθομαι να διαβάζω τόσες σελίδες (μέχρι την 7η έφτασα, είναι πολλές οι άτιμες..), δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά σήμερα r.i.p. και η Φάρα Φόσετ (the last angel). Όσο για τον MJ, γνώμη μου είναι (χωρίς να είμαι μεγάλη fan του, ότι αυτό ο άνθρωπος όταν έλεγε ότι θα κάνει hit το έκανε και νομίζω ότι σαν καλλιτέχνης αυτό μετράει.Από 'κει και πέρα όλα τα άλλα δεν θα ακουγόντουσαν αν δεν ήταν διάσημος.
VKostas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 R.I.P. M.J. Και respect για τον καλλιτέχνη που πήγε την pop σε άλλο επίπεδο...
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 ειμαι απο αυτους που δεν γουορσιπαραν τον MJ αλλα νομιζω οτι δεν προσβαλα και την μνημη του δεν με νοιαζει τι εκανε,αν εκανε στην προσωπικη του ζωη αλλα μεγαλος καλλιτεχνης δεν ηταν,δεν αφησε τπτ αξιομνημονευτο πισω του περα απο χορευτικες κινισουλες και χιτακια του κιλου οταν ενας ανθρωπος φευγει για το μεγαλο ταξιδι ειναι παντα κριμα καλο ταξιδι λοιπον
jason_rethymno Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) ειμαι απο αυτους που δεν γουορσιπαραν τον MJ αλλα νομιζω οτι δεν προσβαλα και την μνημη του δεν με νοιαζει τι εκανε,αν εκανε στην προσωπικη του ζωη αλλα μεγαλος καλλιτεχνης δεν ηταν,δεν αφησε τπτ αξιομνημονευτο πισω του περα απο χορευτικες κινισουλες και χιτακια του κιλου Ωραια αφου ητανε τοσο ευκολο και τιποτενιο αυτο που αφησε πισω του ο Michael Jackson ε καντα και συ. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2009 από jason_rethymno
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ωραια αφου ητανε τοσο ευκολο και τιποτενιο αυτο που αφησε πισω του ο Michael Jackson ε καντα και συ. ειπα οτι δεν ειναι αξιομνημονευτο
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ε οχι και δεν ηταν μεγαλος καλλιτεχνης Τα τραγουδια του ηλικιας 20+ ετων ακουγονται και σημερα ανετα Οι ρυθμοι και οι φιγουρες χρησιμοποιουνται ακομα σε νεα τραγουδια και χορογραφιες Οι δεκαετιες 60-70-80 αφησαν την καλυτερη μουσικη Περα απο καποια slow κομματια ποιος θυμαται και ακουει τραγουδια δεκαετιας 90 και μετα ?
livadaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 αλλα μεγαλος καλλιτεχνης δεν ηταν,δεν αφησε τπτ αξιομνημονευτο πισω του περα απο χορευτικες κινισουλες και χιτακια του κιλου καλο ταξιδι λοιπον Συγνώμη αλλά είσαι μουσικά απαίδευτος.
million_voices Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Συγνώμη αλλά είσαι μουσικά απαίδευτος. μαλλον θα πρεπει να αναρωτηθεις μηπως εισαι εσυ τεσπα i rest my case
screenshot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) αλλα μεγαλος καλλιτεχνης δεν ηταν,δεν αφησε τπτ αξιομνημονευτο πισω του περα απο χορευτικες κινισουλες και χιτακια του κιλου Τα... χιτακια του κιλου εχουν πουλήσει 100δες εκατομμυρια δισκους. Αν δεν τον θεωρεις μεγαλο καλλιτεχνη, τοτε δεν θα θεωρεις ουτε τον Πρισλευ. Τι ειδους μουσικη ακους? Να σε ρωτησω κατι, ποιον θεωρεις εσυ μεγαλο καλλιτεχνη? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2009 από screenshot
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Πως γίνεται ρε παιδί μου κάθε φορά και σε αντίστοιχα θέματα ξεπροβάλουν από την κατάψυξη διάφορα nicks/users σαν τις ...βούρτσες! Μάλλον για αυτές τις στιγμές ζείτε μόνο και μετά πάλι πίσω στο καβούκι σας! Pathetic...(με προφορά Daffy Duck) Για να μην ξεχνιόμαστε! Από την άλλη βέβαια δεν περιμένω μουσικές γνώσεις από άτομα που τις μόνες συλλογές που γνωρίζουν είναι τα ...Ζουζούνια (Ο μπαρπα μαθιόοοοοοοος...)
kkostas77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 αλλα μεγαλος καλλιτεχνης δεν ηταν,δεν αφησε τπτ αξιομνημονευτο πισω του περα απο χορευτικες κινισουλες και χιτακια του κιλου Συγνώμη αλλά είσαι μουσικά απαίδευτος. Moυσικά απαιδευτος δεν ειναι κάποιος που κρινει άσχημα έναν καλλιτέχνη.Γουστα ειναι αυτά... Απλά ειναι κακος κριτης.Το να κρινεις βάση του τι αρέσει σε σένα φιλε μου, δε αποτελεί κριτική.. Και μένα δε μαρέσει η Μαντονα ας πουμε αλλά ποτέ δε θα λεγα οτι δεν άφηνει κάτι αξιομνημόνευτο πίσω της....Ειναι προσβλητικο για καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει περισσότερο απ οσο θα πουλησουν ολοι οι άλλοι καλλιτέχνες μαζί σε 100 χρονια.... Ποσο μάλλον για τον Τζακσον ο οποιος ΕΦΤΙΑΞΕ ενα ειδος μουσικής και ένα ειδος χορου απο το οποιο δημιουργηθηκαν εκκατοντάδες άλλα.... Αφησε μουσικη που αντέχει στο χρονο και παίζεται στα μεγαλυτερα κλαμπ, ροκάδικα, τρανσάδικα, Ελληνάδικα σημερα ακριβως επειδη πάει με ολα...πάει παντου... Ουδέποτε υπηρξα θαυμαστής του.Ομως απλά δε μπορεις να λες οτι δεν άφησε κάτι καλό πισω του.Αυτο ονομάζεται κακοβουλη κριτικη χωρις να πιστευω οτι αυτο ηθελες να κάνεις..... Σε οτι αφορά το χαρακτηρα του τωρα... Ο άνθρωπος αθωωθηκε απο 2 υποθέσεις παιδεραστίας.ΟΛΟΙ οι ψυχολογοι που τον εξέτασαν και ΟΛΟΙ οι δικαστικοι που ανέλαβαν την υποθεση του ειπαν το ιδιο ακριβως πράγμα...Στο μυαλο ηταν παιδί και γιαυτο συμπεριφεροταν σα παιδι...ΑΠΟΔΕΊΧΘΗΚΕ οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ και ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΟΧΙ απο Ελληνικά δικαστηρια αλλά απο Αμερικανικα που εκει ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ απο το ποιος εισαι... Κάτι που δεν αναφέρθηκε ειναι πως υπηρξε ο μεγαλυτερος ευεργέτης στο καλλιτεχνικο χωρο σε θέματα φιλανθρωπίας...Εκκατομυρια δολλάρια στη Unisef και σε ιδρύματα Αν ο Elvies presley υπηρξε ο βασιλιάς της ροκ, τοτε ο Michael ηταν ο αυτοκράτορας της Ποπ....
screenshot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 O Eλβις ηταν ο βασιλιας της Ροκ. Το να εχεις ψυχη παιδιου και να συμπεριφερεσαι σα παιδι δεν ειναι κακο. Μαλλον καλο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα