Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οκ δηλαδή με λίγα λόγια υποστηρίζεις πως μια εφημερίδα έγραψε πως ένας καλλιτέχνης ήταν αγαπητός στο κοινό λόγω των επεμβάσεων που έκανε και της αμφιλεγόμενης ζωής του. Άρα τον δυσφημεί ουσιαστικά. Fuckin' brilliant!

Οχι, δεν λεω αυτο. Τοση ωρα το συζηταμε και δεν το εχεις καταλαβει.

Λεω οτι ετσι οπως γραφτηκε μπορει να το αντιληφθει καποιος με διαφορετικη εννοια. Γιαυτο και επενεβην και το διευκρινησα.

Τώρα που έκλεισε ο Ελεύθερος Τύπος γιατί δεν ανοίγεις μια εφημερίδα; Θα έχεις σίγουρη επιτυχία. Μπορείς μάλιστα να δημοσιεύεις 2 άρθρα, με διαφορετικά κόμματα, λέξεις, εισαγωγικά. Το ένα θα τα λέει έτσι και το άλλο αλλιώς. Εφημερίδα για πολύστροφους ανθρώπους.

Nαι, ειναι μια καλη ιδεα. Και θα την ονομασω με το εμβριθες σου ονομα: Σλιπ-κνοτ. Το ελευθερο σλιπ!

γιατι πολυ απλα, θεωρω οτι η προσωπικη του ζωη, που βγαινει στη δημοσιοτητα, αναγκαστικα λογω της καλλιτεχνικης του ιδιοτητας, δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση!

Γιατι, τι ειχε η προσωπικη του ζωη?

Πες μου εναν καλλιτεχνη που ειναι παραδειγμα προς μιμηση η προσωπικη του ζωη.

Ή μαλλον πες μου τι οριζεις εσυ "παραδειγμα προς μιμηση". Γιατι, οπως ξερεις, τα κριτηρια αυτα ειναι υποκειμενικα.

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως γίνεται ρε παιδί μου κάθε φορά και σε αντίστοιχα θέματα ξεπροβάλουν από την κατάψυξη διάφορα nicks/users σαν τις ...βούρτσες!

Μάλλον για αυτές τις στιγμές ζείτε μόνο και μετά πάλι πίσω στο καβούκι σας!

Pathetic...(με προφορά Daffy Duck)

B)

Δημοσ.

respect σε εναν μεγαλο καλιτεχνη κ δασκαλο που πολλοι προσπαθουν να αντιγραψουν σημερα.

Οσο για καποιους που μου θυμιζουν κατι νουμερα απτα πανελ μεσημεριανων εκπομπων, λιγο με απασχολει η προσωπικη του ζωη και ο χαρακτηρας του. Ως καλλιτεχνη τον εζησα, οχι ως φιλο για να τον κρινω σαν ανθρωπο. Ουτε και επηρεασε τη ζωη μου αν απαρνηθηκε το χρωμα του κλπ. Το μονο που με "επηρεασε" και με απασχολει ειναι η καλλιτεχνικη του πλευρα στην οποια ειναι βασιλιας.

Δημοσ.
Πως γίνεται ρε παιδί μου κάθε φορά και σε αντίστοιχα θέματα ξεπροβάλουν από την κατάψυξη διάφορα nicks/users σαν τις ...βούρτσες!

Μάλλον για αυτές τις στιγμές ζείτε μόνο και μετά πάλι πίσω στο καβούκι σας!

Pathetic...(με προφορά Daffy Duck)

B)

Δε πιστευω να μιλας και για μενα ε... Γιατι εγω μόνο με σοβαροτητα και επιχειρηματα εκφραζομαι.

Δημοσ.
respect σε εναν μεγαλο καλιτεχνη κ δασκαλο που πολλοι προσπαθουν να αντιγραψουν σημερα.

Οσο για καποιους που μου θυμιζουν κατι νουμερα απτα πανελ μεσημεριανων εκπομπων, λιγο με απασχολει η προσωπικη του ζωη και ο χαρακτηρας του. Ως καλλιτεχνη τον εζησα, οχι ως φιλο για να τον κρινω σαν ανθρωπο. Ουτε και επηρεασε τη ζωη μου αν απαρνηθηκε το χρωμα του κλπ. Το μονο που με "επηρεασε" και με απασχολει ειναι η καλλιτεχνικη του πλευρα στην οποια ειναι βασιλιας.

+1 Απλά...

Δημοσ.
Δε πιστευω να μιλας και για μενα ε... Γιατι εγω μόνο με σοβαροτητα και επιχειρηματα εκφραζομαι.

Το 'χεις παραχέσει φιλαράκι. Είπαμε να πούμε μια κουβέντα παραπάνω, αλλά εσυ το μάμησες.

Δημοσ.

Σήμερα στο τρόλει, συζητούσαν 2 Ρομά (sic) για το γεγονός, κι ο ένας έλεγε "Ρέ, εγώ το Μάκιλ Τζάξον τον αγάπαγα πιο πολύ κι από τον Αγγελόπουλο, πιο πολύ κι από την παναγία, πιο πολύ κι από την ΑΕΚ"

Δημοσ.
Οχι, δεν λεω αυτο. Τοση ωρα το συζηταμε και δεν το εχεις καταλαβει.

Λεω οτι ετσι οπως γραφτηκε μπορει να το αντιληφθει καποιος με διαφορετικη εννοια. Γιαυτο και επενεβην και το διευκρινησα.

Προφανώς μόνο εσύ κατάλαβες τη πρόταση διαφορετικά, με μια διαφορετική έννοια. Πλειοψηφία, ξέρω.

Nαι, ειναι μια καλη ιδεα. Και θα την ονομασω με το εμβριθες σου ονομα: Σλιπ-κνοτ. Το ελευθερο σλιπ!

screenshot or it won't happen!

billdanos σε περίπτωση που λες (και) για εμένα, σε συμβουλεύω να διαβάσεις όλο το topic απ' την αρχή.

Δημοσ.

Ripαρε τίποτα γιατί μετά από κάποιες βδομάδες θα κάνουν αρκετό καιρό να ξαναπαίξουν καλή μουσική.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ripάρισε τίποτα γιατί μετά από κάποιες βδομάδες θα κάνουν αρκετό καιρό να ξαναπαίξουν καλή μουσική.

Τα έχω μαζεμένα όλα τα αγαπημένα μου κομμάτια σε audio & Video! Ψάχνοντας πριν (και ξεσκονίζοντας ταυτόχρονα), βρήκα και το διπλό CD με το History (το θυμάστε που ήταν εντελώς χρυσά (πάνω κάτω) τα δισκάκια?)

B)

Δημοσ.

Εγώ σου λέω να ripάρεις για να έχεις αποδείξεις ότι εν έτη 2009 έπαιξε στο mtv. Κάποτε θα είναι συλλεκτικά.

Δημοσ.
Το 'χεις παραχέσει φιλαράκι. Είπαμε να πούμε μια κουβέντα παραπάνω, αλλά εσυ το μάμησες.

Tι πραγμα?... τι εχω παραχεσει?

billdanos σε περίπτωση που λες (και) για εμένα, σε συμβουλεύω να διαβάσεις όλο το topic απ' την αρχή.

Nαι, κι εγω αυτο του προτεινω. Για να δει ποιος αρχισε να προκαλει και συνεχιζει.

Προφανώς μόνο εσύ κατάλαβες τη πρόταση διαφορετικά, με μια διαφορετική έννοια. Πλειοψηφία, ξέρω.

Οχι μόνο εγω, οι περισσοτεροι θα ελεγα. Ας μας πουν εδω τα παιδια...

Να η προταση(ειναι απ τον φιλο Dantuan, στο post#57):

Ένας από τους πιο αγαπημένους αλλά και αμφιλεγόμενους τραγουδιστές της ποπ, κυρίως λόγω του τρόπου ζωής του και των «μεταμορφώσεων» στις οποίες υπεβλήθη, δεν υπάρχει πια.

Ετσι οπως μπηκε το πρωτο κομμα, το συμπερασμα ειναι οτι λογω του τροπου ζωης και των μεταμορφωσεων, ηταν αγαπημενος και αμφιλεγομενος. Καταλαβαινει κανεις (πλην του σλιπ) κατι διαφορετικο?

Δημοσ.

εγω αναρωτιεμαι αν ολοι αυτοι που κραζουν τον MJ (για την φημολογουμενη παιδοφιλια)

κραζετε και τους αρχαιους Ελληνες/Αθηναιους? Ντρεπεστε για την καταγωγη σας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...