Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις ζωντανές εμφανίσεις του «Βασιλιά»:

(Η παράσταση που δίνει είναι από MTV Video Music Awards του 1995)

τα λόγια είναι περιττά...

Επεξ/σία από livadaki
  • Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα από τις ζωντανές εμφανίσεις του «Βασιλιά»:

(Η παράσταση που δίνει είναι από MTV Video Music Awards του 1995)

τα λόγια είναι περιττά...

βάζεις μόνο τον αριθμό μετά το = μέσα στα [yt]

Δημοσ.
Kάπου είχα διαβάσει ότι όλοι οι "φτασμένοι" κάποια στιγμή της ζωής τους έχουν την επιλογή της σκηνοθετημένης αποχώρησής τους και συνεχίζουν να ζουν τη ζωή τους ινγκόγκνιτο.

Γνωριζεις κανεναν που απεδεδειγμενα να το εκανε αυτο?

Βασικα νομιζω οτι οι διασημοι δεν μπορουν με τιποτα χωρις τη διασημοτητα.

γραφοντας ασυναρτησιες...

εγω δεν ξερω καλυτερα απο τον ιδιο. κανενας μας δεν ξερει βασικα. απλα ΠΙΣΤΕΥΩ οτι μεσα στην τρελα του ο MJ θεωρουσε καλυτερο για τον ιδιο να αλλαξει χρωμα.

Εχεις δικιο, εγω γραφω ασυναρτησιες, εσυ γραφεις μεγαλες αληθειες!

Γιατι να ειχε τρελα ο MJ και να μην εχεις εσυ?

ειμαι σιγουρος οτι ο καθε ανθρωπος ειναι περηφανος για το χρωμα του. αλλα ο αδικοχαμενος δεν νομιζω οτι εστεκε και πολυ στα καλα του ψυχικα.

Eπειδη ηταν περηφανος για το χρωμα του?

Μάλλον εσύ νόμιζες πως έβγαλες λαγό κάνοντας το post που ξεκίνησε και τη "διαμάχη" μας. Εγώ σου λέω πως όποιος διαβάζει σωστά δε παίζει να νομίζει ότι -σύμφωνα με το άρθρο- ο MJ ήταν αγαπητός λόγω του τρόπου ζωής του και των επεμβάσεων που έκανε.

Μα εσυ ξεκινησεs να μου επιτιθεσαι επειδη εκανα μια απλη διευκρινηση.

Για 3η φορα σου λεω οτι ειναι θεμα ερμηνειας. Πως θα βαλεις τις λεξεις... που θα βαλεις το κομμα...ευκολα αλλαζει το νοημα. Ποσοι απ αυτους που θα το διαβασουν θα αναγνωρισουν τη δικη σου εκδοχη? Ακομα κι αν η εκδοχη σου ειναι σωστη, πόσοι εχουν την ευφυια να το καταλαβουν?

Δημοσ.

οτι πεις πιτσιρικο... εγω ειμαι ρατσιστης, ο Δαμιγος ο καθηγητης δινει τα καλυτερα δανεια και οι Σουηδοι ειναι απο τη Σουηδια... τρια πουλακια καθονταν δηλαδη

Δημοσ.
οτι πεις πιτσιρικο... εγω ειμαι ρατσιστης, ο Δαμιγος ο καθηγητης δινει τα καλυτερα δανεια και οι Σουηδοι ειναι απο τη Σουηδια... τρια πουλακια καθονταν δηλαδη

Σε ευχαριστω για το πιτσιρικος. Μακαρι να μουνα:-)

(συντομα κλεινω την 4η δεκαετια)

Σου εξηγησα περι σουηδων οτι ειχε να κανει με το που μενουν, και σε προετρεψα να διαβασεις το thread. Εσυ ασφαλως το καταλαβες αλλα συνεχιζεις να σπεκουλαρεις για να κανεις τον εξυπνο... Fail

Δημοσ.

o michael jackson εδειξε στον κοσμο πως πρεπει να ακουει μουσικη. καθε φορα που ακουγες ενα τραγουδι του, ανακαλυπτες ακομα ενα layer ή οργανο.

Δημοσ.
Σε ευχαριαστω για το πιτσιρικος. Μακαρι να μουνα:-)

(συντομα κλεινω την 4η δεκαετια)

Σου εξηγησα περι σουηδωn οτi ειχε να κανει με το που μενουn, και σε προετρεψα να διαβασεις το thread. Εσυ ασφαλως το kαταλανες αλλα συνεχοζεις να σπεκουλαρεις για να κανεις τον εξυπνο... Fail

δεν μπορω να διαβασω αυτο το συνοθυλευμα αγγλοελληνικων, θα ζητησω την βοηθεια του Δαμιγου του καθηγητη μολις τελειωσει με τα δανεια.

Δημοσ.
δεν μπορω να διαβασω αυτο το συνοθυλευμα αγγλοελληνικων, θα ζητησω την βοηθεια του Δαμιγου του καθηγητη μολις τελειωσει με τα δανεια.

Εγινε το Edit, πολυμαθη μου φιλε.

Δημοσ.
Στην αρχη κανει ενα solo χορευτικο χωρις μουσικη. Αυτη τη κινηση που πιανει τα αχαμνα του ποτέ δεν τη καταλαβα, μπορει να μας την εξηγησει καποιος?...

Χορευτική κίνηση είναι ρε φίλε που υιοθετήθηκε από τον ίδιο και αγαπήθηκε απο τους θαυμαστές του και ταυτίστικε με αυτόν.Τι να σου εξηγήσουμε δηλαδή;

Δημοσ.
Χορευτική κίνηση είναι ρε φίλε που υιοθετήθηκε από τον ίδιο και αγαπήθηκε απο τους θαυμαστές του και ταυτίστικε με αυτόν.Τι να σου εξηγήσουμε δηλαδή;

Καλα, μη με δειρεις κιολας :lol:

Δημοσ.
Μα εσυ ξεκινησεs να μου επιτιθεσαι επειδη εκανα μια απλη διευκρινηση.

Για 3η φορα σου λεω οτι ειναι θεμα ερμηνειας. Πως θα βαλεις τις λεξεις... που θα βαλεις το κομμα...ευκολα αλλαζει το νοημα. Ποσοι απ αυτους που θα το διαβασουν θα αναγνωρισουν τη δικη σου εκδοχη? Ακομα κι αν η εκδοχη σου ειναι σωστη, πόσοι εχουν την ευφυια να το καταλαβουν?

Σου ξαναλέω πως αν για οποιονδήποτε λόγο θίχτηκες μπορείς να μου κάνεις report και οι mods θα κρίνουν το τι πρέπει να γίνει.

Δεν είναι θέμα ερμηνείας, ούτε το πώς θα βάλεις τις λέξεις, ούτε το πού θα μπει το κόμμα. Είναι γραμμένα έτσι όπως είναι, καθαρά και 2 λέξεις προσδιορίζουν το γιατί ήταν αμφιλεγόμενος, το "αλλά" και το "κυρίως".

Δημοσ.
Σου ξαναλέω πως αν για οποιονδήποτε λόγο θίχτηκες μπορείς να μου κάνεις report και οι mods θα κρίνουν το τι πρέπει να γίνει.

Δεν είναι θέμα ερμηνεία, ούτε το πώς θα βάλεις τις λέξεις, ούτε το πού θα μπει το κόμμα. Είναι γραμμένα έτσι όπως είναι, καθαρά και 2 λέξεις προσδιορίζουν το γιατί ήταν αμφιλεγόμενος, το "αλλά" και το "κυρίως".

Με κολακεύεις αλλά το για να καταλάβει κάποιος τι λέει μια πρόταση δε χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα.

Δεν θιχτηκα. Σιγα μη θιγομαστε και με τις καραγκιοζιες.

Οι λιγοστροφοι ανθρωποι σαφως θα θεωρησουν οτι ολα τα πραγματα εχουν μια και μόνο θεωρηση. Αυτη ειναι και παρτην.

Οι πολυστροφοι ανθρωποι βλεπουν τα πραγματα απ ολες τις πλευρες τους.

Επειδη εσυ ανηκεις οπως φαινεται στη πρωτη κατηγορια, δεν μπορεις να χαραχτηριστεις ευφυης.

Δημοσ.
Δεν θιχτηκα. Σιγα μη θιγομαστε και με τις καραγκιοζιες.

Οι λιγοστροφοι ανθρωποι σαφως θα θεωρησουν οτι ολα τα πραγματα εχουν μια και μόνο θεωρηση. Αυτη ειναι και παρτην.

Οι πολυστροφοι ανθρωποι βλεπουν τα πραγματα απ ολες τις πλευρες τους.

Επειδη εσυ ανηκεις οπως φαινεται στη πρωτη κατηγορια, δεν μπορεις να χαραχτηριστεις ευφυης.

Οκ δηλαδή με λίγα λόγια υποστηρίζεις πως μια εφημερίδα έγραψε πως ένας καλλιτέχνης ήταν αγαπητός στο κοινό λόγω των επεμβάσεων που έκανε και της αμφιλεγόμενης ζωής του. Άρα τον δυσφημεί ουσιαστικά. Fuckin' brilliant!

Τώρα που έκλεισε ο Ελεύθερος Τύπος γιατί δεν ανοίγεις μια εφημερίδα; Θα έχεις σίγουρη επιτυχία. Μπορείς μάλιστα να δημοσιεύεις 2 άρθρα, με διαφορετικά κόμματα, λέξεις, εισαγωγικά. Το ένα θα τα λέει έτσι και το άλλο αλλιώς. Εφημερίδα για πολύστροφους ανθρώπους.

Δημοσ.
Γιατι ηταν πολυ μικρος σαν ανθρωπος?

(οπως ειπες βεβαια, δεν εχει σημασια η προσωπικη ζωη. Κι ο Μαραντονα αποκαλυφθηκε οτι επαιρνε ναρκωτικα αλλα δεν κλονιστηκε ο θρυλος του)

γιατι πολυ απλα, θεωρω οτι η προσωπικη του ζωη, που βγαινει στη δημοσιοτητα, αναγκαστικα λογω της καλλιτεχνικης του ιδιοτητας, δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...