Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πρίν λίγους μήνες σε αυτό εδώ το φόρουμ δεν κράζαμε τον χριστόδουλο 1 λεπτό μετά τον θάνατο του; Τι μας έπιασε τώρα δεν καταλαβαίνω,ότι μας συμφέρει δηλαδή;

• Απαντ. 464
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γιατί τόσο πολύ αυτή η ευθιξία από μερικούς, πέθανε ένας τραγουδιστής.Σιγά τα λάχανα.

Δημοσ.

H τελευταια φωτο του

detah235346.jpg

Εν τω μεταξυ στο zougla.gr λεει οτι επεσε θύμα τσαρλατάνων γιατρών:

Φίλος και πρώην μάνατζερ του τραγουδιστή χαρακτήρισε "εγκληματίες" τους "τσαρλατάνους" γιατρούς που εκμεταλλεύθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του το γεγονός ότι ήταν ένας "υποχόνδριος" που έπαιρνε υπερβολικές ποσότητες φαρμάκων.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο Tarak Ben Ammar δήλωσε: "Είναι σαφές ότι οι εγκληματίες στην υπόθεση αυτή είναι οι γιατροί που τον παρακολούθησαν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, εκείνοι που του κατέστρεψαν το πρόσωπο, που του έδωσαν φάρμακα για να αντιμετωπίσει τους πόνους".

"Δεν κατόρθωνε να κοιμηθεί, άρα έπαιρνε υπνωτικά. Ηταν ένας υποχόνδριος και ποτέ δεν ξέραμε εάν είναι άρρωστος, διότι ήταν περιστοιχισμένος από τσαρλατάνους γιατρούς που ζούσαν από την ασθένεια αυτή, που του χρέωναν χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια για φάρμακα και βιταμίνες", είπε ο Τυνήσιος επιχειρηματίας και κινηματογραφικός παραγωγός. "Είχε κακή διατροφή, δεν έκανε πολύ υγιεινή ζωή, δεν μπορούσε να αθληθεί. Ολα αυτά θα είχαν αρνητικές συνέπειες σε οποιονδήποτε άνθρωπο", κατέληξε.

Δημοσ.

Εμένα ξέρετε τι μου θυμίζει το όλο σκηνικό με κράξιμο του MJ και πικάντικες λεπτομέρειες της ζωής του; Ό,τι γινόταν και με έναν Έλληνα ηθοποιό που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, ίδια φάση όμως. Πώς τόνε λέγανε... Σεργ... δε μπορώ να θυμηθώ.

Δημοσ.

ισως μετα απο καποια χρονια, μετα που θα μεγαλωσουν αυτα τα παιδια, που ειχε παρενοχληση ο μακαριτης...να μαθουμε ολοι την αληθεια.....αυτην την στιγμη, ειναι απλο το θεμα, δεν ξερουμε την αληθεια...Αλλα πολλη απο σας, εισαστε τοσο σιγουρη. Ποσο θα μου αρεσε, να βγαιναν αυτα τα παιδια, και να λεγανε, οτι ηταν για τα λεφτα...κλπ..τεσπα.

Πεθανε, τα ειπαμε, κουραστικα.

Δημοσ.

Eίναι η αντίστοιχη που κάνει και ο Σάκης όταν τραγουδάει το ''Θα σου φτιάξω μακαρόνια''.

Τα περνάει απ' το σουρωτήρι να στραγγίξουν.

Δημοσ.

Από την ώρα που σχόλασα από την δουλειά έχω βάλει MTV και κάθομαι και τον χαζεύω...Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης...Από μικρός πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια,ακόμα κι όταν ήταν διάσημος τον κυνήγαγαν για να τον "ρίξουν" γι'αυτό και δεν πιστεύω τίποτα απο τις καφρίλες που λένε.Είμαι και παιδί της δεκαετίας του 80 (γεννημένος το 1980) και έζησα τα χρόνια που μεγαλούργησε αυτός ο Σούπερ Σταρ!Πολύ χαίρομαι που έζησα αυτόν και τον Michael Jordan (τους 2 MJ λέγαμε τότε,οι οποίοι έκαναν και μαζί βιντεοκλίπ).

You know i'm BAD...i'm BAD!!!!

Rest in peace Michael!!!

ΥΓ.Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που μέχρι και τον Djibril Cisse ξέχασα...

Δημοσ.
Eίναι η αντίστοιχη που κάνει και ο Σάκης όταν τραγουδάει το ''Θα σου φτιάξω μακαρόνια''.

Τα περνάει απ' το σουρωτήρι να στραγγίξουν.

Α. Δηλαδη ο μακαριτης αντεγραψε το Ρουβα.

Δημοσ.

μεγαλος σταρ-καλλιτεχνης, αλλα πολυ μικρος σαν ανθρωπος.

και εγω πιστευω οτι ανθρωπος > καλλιτεχνης.

Anyway, Rest In Peace M.J.

Δημοσ.
Α. Δηλαδη ο μακαριτης αντεγραψε το Ρουβα.

Όχι απλά σου εξηγώ για ποιό λόγο χαϊδολογάει τη λουλού του. Υποθέτω δηλαδή...τι ακριβώς σου αρέσει όμως απ' αυτό το θέαμα; Βασικά τι σου αρέσει γενικά απ' τον εμ τζεϊ και προκαλείς την καρπουζοποίηση των όρχεων όλων μας; Ποιός ξέρει.

Θα μου πεις τώρα και 'σενα ρε βλαμένε τι σου αρέσει απ' τον τραγουδιάρη των Taake που βγαίνει με τα παπάρια έξω να κρέμονται και να κάνουν κούνια μπέλα και τραμπάλα.Και σου απαντώ.Ανοησίες και καφρίλες στη μπλακ.

Δημοσ.
μεγαλος σταρ-καλλιτεχνης, αλλα πολυ μικρος σαν ανθρωπος.

και εγω πιστευω οτι ανθρωπος > καλλιτεχνης.

Anyway, Rest In Peace M.J.

Γιατι ηταν πολυ μικρος σαν ανθρωπος?

(οπως ειπες βεβαια, δεν εχει σημασια η προσωπικη ζωη. Κι ο Μαραντονα αποκαλυφθηκε οτι επαιρνε ναρκωτικα αλλα δεν κλονιστηκε ο θρυλος του)

Δημοσ.

Αυτη τη κινηση που πιανει τα αχαμνα του ποτέ δεν τη καταλαβα, μπορει να μας την εξηγησει καποιος?...

Δεν νομίζω ότι πιάνει κάτι......

Δημοσ.
Κρίμα πραγματικά για τον πρόωρο θάνατό του.

Απίστευτος καλλιτέχνης με εκπληκτική δουλειά. 30 χρόνια μετά, εκείνα τα τραγούδια μπορούν ακόμα και σήμερα να ακουστούν άνετα.

Σε αυτο το χωρο, οσο πιο παλια πας τοσο καλυτερα ειναι.

Πρωορο δεν θα τον ελεγα... μαλλον αναμενομενο. Απο καιρο ειχε καταντησει σκια και τις ελαχιστες φορες που κυκλοφορουσε ηταν με... κουκουλα.

Οταν ακουσα οτι εξαγγελθηκε πολυμηνη περιοδεια σε ολο το κοσμο, κυριολεκτικα εξεπλαγην. Πως θα μπορουσε να το κανει αυτο στη κατασταση του? Και τελικα ειχα δικιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...