blacksuede Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 χμμμ ετσι φαινεται.....εξαπλώνεται σιγα σιγα....
privateer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 We've just learned Michael Jackson has died. He was 50. Michael suffered a cardiac arrest earlier this afternoon at his Holmby Hills home and paramedics were unable to revive him. We're told when paramedics arrived Jackson had no pulse and they never got a pulse back. A source tells us Jackson was dead when paramedics arrived. Once at the hospital, the staff tried to resuscitate him but they had no luck. We're told one of the staff members at Jackson's home called 911. LaToya ran in the hospital sobbing after Jackson was pronounced dead. Michael is survived by three children: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson and Prince "Blanket" Michael Jackson II. http://www.tmz.com/
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Ποιός ξέρει τι παίζεται... Αν είναι αλήθεια... EDIT: Στο 4chan γίνεται χαμός.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Mου κάνει εντύπωση πως μόνο το TMZ μιλάει για θάνατο. edit: το αναφέρει και το cnn live.
slipknot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Και στο reuters το αναφέρουν. Απ' ότι φαίνεται είναι επίσημο.
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Νομίζω οτι όλοι βιάζονται να δημοσιεύσουν μία είδηση απο ένα τραγικό site και θα εκτεθούν ΟΛΟΙ τούς αν αποδειχθεί μούφα ή αν είναι απλά ε΄να επεισόδιο και δεν είναι ταύλα εντελώς... Αδιαφορώ κατα τα άλλα για τον πιθανό θάνατο του mj.. Ούτε κρύο ούτε ζέστη
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Και εδώ μια από τα ίδια. Σαν να πέθανε ο οποιοσδήποτε είναι για εμένα. Λέτε να είναι κανά διαφημιστικό κόλπο για τις συναυλίες του;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Φαντάζεστε να βγει στο μπαλκόνι του νοσοκομείου και να αρχίσει το τραγούδι; Μπα.. πολύ ελεεινό μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα