Palm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodkats Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Καλό από τιμή αλλά Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 E, αν το παραγγηλεις θα σου το φερουν. Εγω δεν εχω καταλαβει, για καποιον που εχει TV με ενσωματωμενο USB reader, ή ενα DVD player με USB τι παραπανω μπορει να προσφερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 E, αν το παραγγηλεις θα σου το φερουν. Εγω δεν εχω καταλαβει, για καποιον που εχει TV με ενσωματωμενο USB reader, ή ενα DVD player με USB τι παραπανω μπορει να προσφερει? Full hd μηπως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Εδω σας θέλω τώρα.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1302094 διαθεσιμο εντος 24 ωρων με 4 ευρο παραπανω και εγγυηση αμεσης αντικαταστασης για 1 χρονο σε περιπτωση που χαλασει ... ή αβεβαιο το ποτε θα σου ρ8ει και 4 ευρο φθηνοτερο με εγγυησηυ e-shop? λέω να το παραγγείλω τις επόμενες ώρες γι αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Για μένα προγανώς και plaisio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Full hd μηπως;; Κατι τετοιο δεν μπορει να δειξει Full hd? Σιγουρα το EGreat εχει παραπανω δυνατοτητες οπως wifi και torrent αλλα αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα οταν με λιγοτερο απο το 1/3 της τιμης παιρνει το παραπανω DVD που (πιθανον) παιζει και αυτο Full HD απο σκληρο δισκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Κατι τετοιο δεν μπορει να δειξει Full hd? ....Οχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Κατι τετοιο δεν μπορει να δειξει Full hd? Σιγουρα το EGreat εχει παραπανω δυνατοτητες οπως wifi και torrent αλλα αξιζει να δωσει κανεις τοσα λεφτα οταν με λιγοτερο απο το 1/3 της τιμης παιρνει το παραπανω DVD που (πιθανον) παιζει και αυτο Full HD απο σκληρο δισκο? Δεν παιζει full hd δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 EG-M34A Αμεσα Διαθέσιμο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω κάτι μπορεί να παίξει ως dvd player? Έχει υποδοχή δισκού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 όχι παίζει απο σκληρό δίσκο ή στικάκι...μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.