Προς το περιεχόμενο

neo hi-end pc

mitsosbmx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια ενας αλλοσ φιλος μου θελει νεο pc.η συνθεση απο plaisio κ να παιζει μεταξυ 1000-1200 +οθονη.το pc προοριζεται για extreme gaming και light rendering στο max απο τον αδερφο του.θα γινει καποιο βασικο o/c ταξης 300-400 mhz.λογου max προτιμα intel-nvidia συνθεση

Δημοσ.

γιατι να μην παρει εναν καλυτερο επεξεργαστη (intel) απο το να δωσει 250 για εναν μετριο ssd?

για τα υπολοιπα +1 αν και μια 4890 ειναι λογικα καλυτερη

Δημοσ.
γιατι να μην παρει εναν καλυτερο επεξεργαστη (intel) απο το να δωσει 250 για εναν μετριο ssd?

για τα υπολοιπα +1 αν και μια 4890 ειναι λογικα καλυτερη

Μέτριος ο ssd της intel;

Πιπέρι...:-D

Δεν μου φαίνεται καλύτερη η 4890 παρόλο που είναι τις αγαπημένης μου ati...στα ίδια λεφτά gtx275 καλύτερα..

Δημοσ.

Με 70MB/s ταχύτητα εγγραφής και με τέτοια τιμή...

Γενικά, μακριά απο SSD παιδάκια, υπομονή κανά εξάμηνο ακόμα, η ιστορία προχωράει γρήγορα.

Δημοσ.
Με 70MB/s ταχύτητα εγγραφής και με τέτοια τιμή...

Ναι αλλά 250mb/sec ανάγνωσης..Δεν παίρνεις τον SSD για εγγραφή..

Θα συμφωνήσω ότι είναι νωρίς αλλά σου προσφέρει πολλά περισσότερα από έναν ι7 σκέτο..

Δημοσ.

intel-M το λεει και το ονομα του mainstream..

ναι ssd αλλα σε μηχανημα high end οχι σε mainstream..

καλυτερα να επενδυσει σε αλλα μερη του pc με καναν καλυτερο επεξεργαστη.. εγω που εχω peformance ssd και δεν τρελαθηκα κιολας..

που τα βρισκεις ολα αυτα τα λινκ nick?:-Dστα παιχνιδια δεν ξερω ποια παει καλυτερα.. τα benchs ετσι κι αλλιως ειναι αλλη φαση

Δημοσ.
intel-M το λεει και το ονομα του mainstream..

ναι ssd αλλα σε μηχανημα high end οχι σε mainstream..

καλυτερα να επενδυσει σε αλλα μερη του pc με καναν καλυτερο επεξεργαστη.. εγω που εχω peformance ssd και δεν τρελαθηκα κιολας..

που τα βρισκεις ολα αυτα τα λινκ nick?:-Dστα παιχνιδια δεν ξερω ποια παει καλυτερα.. τα benchs ετσι κι αλλιως ειναι αλλη φαση

Και σε mainstream είναι τελείως άλλο feeling ο ssd...Αισθητή ταχύτητα που την νιώθει με το καλημέρα..Βάλε στο pc σου τώρα που είσαι με ssd έναν HDD7200rpm να τρέξεις λειτουργικό και θα δείς τη διαφορά..

Επένδυση ο i7..Δεν θα το έλεγα..Καλύτερα να περιμένει τους i5 αν θέλει intel..

Τα benches του λίνκ σε παιχνίδια ήταν..Μόνο στο Fallout 3 καλύτερη η 4890..στα άλλα καλύτερη η gtx275, που μαζί με cuda μου φαίνεται καλύτερη επιλογή στα ίδια λεφτά..Για την υλοποίηση της palit έχω τις αμφιβολίες μου αλλά γιαυτό υπάρχει και η εγγύηση

Δημοσ.

απο οτι θυμαμαι δεν εχεις ssd ακομη ετσι?

295 εχω.. δεν εχω προσωπικη εμπειρια με την 4890.. ο nopstrim εχει αλλα που ειναι?

και η αληθεια ειναι οτι εχω να μπουταρω με απλο δισκο πανω απο χρονο.. απο τοτε που βγηκε ο veloci raptor

ο καλυτερος amd δεν φτανει τον 920..

Δημοσ.

Ακόμη δεν έχω ssd αλλά αν έπαιρνα καινούριο pc θα ήταν το πρώτο που θα κοιτούσα να βάλω..100mb/sec<250mb/sec και είναι αισθητή διαφορά..

Δημοσ.

καλα οι δικοι μου ειναι 5 φορες πιο γρηγοροι σε ΟΛΑ απο το veloci raptor (2 vertex σε raid-0).. αλλα δεν ηταν το πρωτο που πηρα.. πρωτα πηρα καλο cpu καλη καρτα.. και μετα αφου τα ειχα ολα πηρα και το κερασακι..

Δημοσ.

Βασικά τώρα που βλέπω τα benches η 4890 είναι πολύ καλύτερη σε θερμοκρασίες και κατανάλωση..Δύσκολη επιλογή όντως..Και η 4890 μια χαρά θα ήταν..

Σε mainstream pc κάνει μπάμ ένας ssd δίνοντας στο χρήστη την αίσθηση ότι ο υπολογιστής πετάει..και είναι 100 φορές προτιμότερο για μένα.Θα δώσει κάποια αισθητή διαφορά στην ταχύτητα(να φορτώνει η πίστα μπαμ αντί να περιμένεις) παρά η αγορά ένος επεξεργαστή καλύτερου που θα δώσει κάποια frames μέσα στο παιχνίδι(Και με τον φθηνότερο επεξεργαστή πολύ καλά θα παίζεται το παιχνίδι απλά ο πιο δυνατός θα δώσει το "κερασάκι" που λες και εσύ:-D)Τες πα γνώμες είναι αυτές.Εγώ την πρόταση μου την έκανα..:-)

Και που δεν τον φτάνει τι καταλαβαίνεις;Κάνεις πιο γρήγορα extract τα rar και χαίρεσαι;Γιατί στα παιχνίδια μια χαρά fps βγάζεις και με φθηνούς amd με καλή κάρτα γραφικών..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...