Alchemist` Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα πήρες το λαπτόπι αλλά τι drivers είχε περασμένους; Κατέβασε τους drivers και λογικά θα είσαι κομπλέ Όντως η έκδοση των Catalyst είναι η 8.634 ... Updating... Να κατεβάσω τους catalyst από το amd.com , ή από το site της Acer? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ---------- Δυστηχώς η amd δεν δίνει ξεχωριστά τους drivers για Mobility προιόντα (με παραπέμπει στην ACER) και η ACER έχει στους drivers τα CATALYST 8.634 Τι να κάνω? 'Εχει κανείς κανένα λινκ των drivers για Win7 x64 της ATI Mobility Radeon HD4570??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ---------- Problem Solved... Έκανα update το DirectX, πέρασε κάτι ενημερωσεις του DX9 και DX10, το game παίζει τώρα κανονικά... Ευχαριστώ!
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Παιρνεις drivers παντα απο την κατασκευαστρια του λαπτοπ. Αν δεν εχει η ιδια η μαρκα καποιο update τοτε απλα πρεπει να περιμενεις.
Agg3los Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εκτος απο τα γραφικα εχει καμια αλλη διαφορα απο το serious sam το πρωτο? γιατι αν ειναι μονο τα γραφικα δεν εχει νοημα να ασχοληθω...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μονο αυτο ειναι και τιποτε αλλο οποτε αραξε στα κυβικα σου γιατι δεν θα δεις κατι αλλο νεο .
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εγω αφου δεν ειχα παιξει το παλιο ευκαιρια ηταν να το παιξω και με καλα γραφικα
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Και μέσα στο 2010 έρχεται και το Serious Sam 3... ;-)
doutsos13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 μια χαρά!!!! ειδικά για όσους αγαπάνε το S.S τέλεια όλα!!! εγώ πάντος το είχα κάψει!!
Agg3los Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 παιδια μολις ειδα βιντεο του hd και εχουν κανει πιο καλους τους ηχους των οπλων σε σχεση με το παλιο...πιο μπουυυμμ..καλο... αλλα τα γραφικα ..πολυ γυαλαδα ...γιατι?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μια χαρούλα είναι τα γραφικά.. ΑΠΕΙΡΑ γραφικά και fully controlled από τον χρήστη στα Options (ακόμη και στον αριθμό των dead bodies επιλέγεις). Φανταστικό και η δυσκολία του είναι λίγο challenging (μέχρι να ξεκλειδώσω την επόμενη η οποία θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα). Ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει παίξει (σε Serious mode πάντα).. και θέλω, με το χέρι στην καρδιά, να μου πει την αλήθεια.. Συνάντησε κανείς δυσκολία στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ του aiming σε αυτό το Game? Έχω πάρει ένα Logitech wireless set KB/Mouse και νομίζω πως το Mouse δεν έχει σχέση στην ακρίβεια του με το wired Microsoft που είχα.. Έχουν πέσει οι επιδόσεις μου και στο UT3 ή ακόμη και στο Bionic Commando (online) τρώω μερικά σκαλώματα, και έχω χεστεί πάνω μου. Είναι το ποντίκι ή είμαι εγώ που παίζω περισσότερα Action και RP lately χρησιμοποιώντας πολύ Gamepad? Στο Serious Sam HD, λοιπόν, αυτό το φαινόμενο κορυφώθηκε.. έτρωγα όλα τα Mobs με καλό strafing και όχι με precision του mouse μου..
kostacurtas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Serious Sam HD: The Second Encounter pushed into April Serious Sam HD: The Second Encounter has been pushed into spring, or April to be more precise. Originally scheduled for a Q1 release, the title – like The First Encounter – will be released via retail and Steam for PC and through Xbox Live Arcade. Deathmatch and dedicated servers update for Serious Sam HD: The First Encounter should be released “soon”, according to BigDownload, and The Second Encounter will have deathmatch support straight away.
outlaw star Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ωραία πράματα,αν τα βγάλουν και μαζι τα 2 επεισόδια σε ένα πακετάκι με ελκυστική τιμή θα είναι μια χαρά
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Είχα παίξει κάποτε την αρχή και σταμάτησα. Πώς έγινε αυτό; Ήμουν σε internet cafe. Ήμουν τυχερός κατά τα φαινόμενα γιατί τώρα θα έχω την ευκαιρία να παίξω το παιχνίδι υπό καλύτερες συνθήκες. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός, αλλά δεν μπορεί να φύγει ασχολίαστο το παρακάτω: Εντάξει δεν την παλεύουν και πολύ τα άτομα...Best Game Ad Ever Απίστευτοι οι άνθρωποι!
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Νέο update για το παιχνίδι (το είδα από Steam): Update includes: Deathmatch Mode 7 Deathmatch Levels 22 Steam Achievements Spectator Support New "Game Overlay" menu used instead of old player list. Server details display with customized settings in server list Support for custom map rotation lists Voting of customized difficulty in co-op Added support for achievement progress display. Separate setting for autochange weapon in multiplayer games. Dedicated server operator (logged in through rcon) can chat with players. Bug Fixes: Player's weapon is not bobbing any more when player "walks" in the air. Fixed crashes when invoking samVoteIsEnabled, samVoteDisable and samVoteEnable from the console. Removed F4 keyboard shortcut for invoking options menu (it collided with voting). Fixed random crashes and lockups on exit that would happen if user exited the server list menu, while it was still searching for more servers
kostacurtas Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Serious Sam HD: The Second Encounter Pre-Orders Begin Devolver Digital announces that they're now taking pre-orders through Steam for Serious Sam HD: The Second Encounter. Priced $17.99/€17.99/£16.19, the pre-order nets you a free Ugh-Zan player model in addition to the standard 10% discount. Serious Sam HD: The Second Encounter launches April 28th, exclusively on Steam.
kostacurtas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Serious Sam HD: The Second Encounter Released Steam announces the exclusive launch of Serious Sam HD: The Second Encounter on their digital distribution service. Priced $19.99/€19.99/£17.99, Sam's second encounter features remixed and updated action from the 2002 game you know and love. Purchase here.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.