Προς το περιεχόμενο

Serious Sam HD

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα ειναι. Εκπληκτικο το πως ενα τοσο απλο παιχνιδι βαζει τα γυαλια στα περισσοτερα του ειδους ακομα και σχεδον 10 χρονια μετα με ενα απλο facelift.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ :shifty::shifty::shifty:

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ HUD :mad:

Δημοσ.
στο mental το εχεις παιξει? :P:p:p

εγω το επαιξα μονο σε god mode :-D

Αμα αναλογιστώ ποσο δύσκολο ήταν στο hard στο mental δεν το εχω!

Ποτε δεν βάζω god mode :P

Δημοσ.
Αμα αναλογιστώ ποσο δύσκολο ήταν στο hard στο mental δεν το εχω!

Ποτε δεν βάζω god mode :P

νταξει ρε για την πλακα λεμε τωρα. αφου για να ανοιξει το mental πρεπει να το τελειωσεις στο serious....:o

• Moderators
Δημοσ.

Πω πω, τα νέα γίνονται καλύτερα όσο περνάει ο χρόνος.

Τι θυμήθηκα τώρα και γελούσα μόνος μου. Τα τερατάκια στην pic του JohnGr τα λέγαμε "καρεκλοκένταυρους" (άσχετο, ναι) όταν παίζαμε το παλιό SE με φίλους :D. Τους τύπους με τις βόμβες, "αυτοκτονο-bomb".

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα search 500 φορές για το thread που δημιουργήθηκε για το εν λόγω παιχνίδι αλλα τζίφος, οπότε ρωτάω εδώ...

Έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι και μόλις πάω να το ανοίξω μου λέει:

Η εκκίνηση αυτού του προγράμματος δεν ήταν δυνατή, επειδή το στοιχείο d3dx9_42.dll λείπει από τον υπολογιστή σας. Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα.

Προφανώς ψάχνει το directX 9... Αλλά έχω περασμένα τα Win 7 , οπότε λογικά περασμένο είναι το dx11... Τι να κάνω? Δοκίμασα την λειτουργεία σε συμβατότητα με XP SP3 αλλά τίποτα...

Plz Help!!!

Το σύστημά μου είναι το εξής:

AMD Athlon II x2 M300

3gb DDR2 ram

ATI Mobility Radeon HD4570

Windows 7 Home Premium 64bit

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:53 ----------

Βασικά μπήκα μέσα στα Windows/system32/ και βρήκα τα αρχεία του directX

Έχει περασμένα όλα τα d3dx9.dll από το d3dx9_24.dll μέχρι το d3dx9_41.dll, αλλά δεν υπάρχει το d3dx9_42.dll ... Και δεν μ αφήνουν τα Windows να περάσω το DirectX 9 με νέα εγκατάσταση... Υπάρχει τρόπος να γίνει Update το DX9 στα Win7???

Δημοσ.

Στη θέση σου αυτό που θα έκανα θα ήταν αρχικά να κατεβάσω το αρχείο από εδώ και να το κάνω Paste στο directory του Game.

Αν το πρόβλημα συνέχιζε, τότε θα το έβαζα και στο system.

Αυτό θα έκανα εγώ, επαναλαμβάνω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση... Κατέβασα το dll από το link που δίνεις, και επίσης κατέβασα το D3DCompiler_42.dll πράγμα που επίσης υπάρχει στο system32... Πέρασα αυτά τα αρχεία στο Windows/System32 αλλά το παιχνίδια έβγαζε το ίδιο μύνημα.

Κατόπιν τα έβαλα στο φάκελο που βρίσκεται το SamHD.exe (exe του παιχνιδιού)

Η διαδικασία προχώρησε κάπως (μαύρισε για λίγο η οθόνη), αλλά πήρα μετά αυτό το μύνημα:

cdsfds.jpg

Πατώντας το ΟΚ με πάει στην σελίδα της AMD, δεν νομίζω πάντως πως βρίσκεται στα drivers το πρόβλημα... (Σήμερα το πήρα το λαπιτόπ...)

Δημοσ.

Λαπτοπ ειναι? Δοκιμασε να κατεβασεις οτι τελευταιο updtate απο τη σελιδα της μαρκας (toshiba, sony κτλ) για το μοντελο του λαπτοπ. Δοκιμασε μετα παλι να περασεις οτι τελευταιο απο DX11 και ξαναδοκιμασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...